Labriiit, daamas! :)
Soriit, diivainaa kaartaa, bija sameeraa viegli piecelties un doties uz darbu. Paaris stundinas jaapamiegojas seit, peecpusdienaa jaadodas pie friziera.. Un, veel aizvien esmu nesaprasanaa, ko dariit ar saviem matiem, ahh! Jebkuraa gadiijumaa, ceru, ka rezultaats bus veiksmiigs un man patiks! :)
Nesakoties uz laikapstaakliem, veiksmiigu dienu Jums visaam! :)
Piparene, kuru nopirki?
Es skatos uz samsung galaxy s4 mini, laikam sūtīšu, bet nu ja netieku pati pakaļ, ņemšu piegādi ar DPD paku bodi, cerams viss būs ok, hmmm
Man ar 1a.lv negatīva pieredze. Pasūtāmo lietu vajadzēja steidzami, un es vēl speciāli zvanīju un jautāju, vai viņi ir droši, ka līdz konkrētajam datumam to saņemšu. Uz ko viņi pārliecinoši atbildēja, ka jā. Pēc tam divas reizes pārcēla noteikto saņemšanas dienu, turklāt vienā reizē, man pašai bija jāzvana, lai jautātu, kā tad būs- būs vai nebūs. Rezultātā pasūtījumu vispār atteicu. Mans secinājums- ja termiņi ir svarīgi, tur labāk nesūtīt.
A, traka diena. Strādāju, pakoju koferi un čortojos. Vakarā uz Rīgu un no rīta lidmašīna. Atvaļinājums (l).
Ceru, ka pēc atgriešanās man vēl būs darbs :D
Laika šodien piektrūkst katastrofāli, Braucu tagad uz sejas procedūrām. Vāaaks.. Neko nepaspēju. Vajadzēs Rīgā pie draudzenes tad pašā vakarā izgludināt drēbes un iztaisnot matus, kā arī pastrādāt. Ceru, ka pēc pāris glāzēm šampanieša neatlūzīšu un visu izdarīšu, kā arī varēšu piecelties 4 :D
Čau, naktī atkal mocīja lietuvēns. Biju jau aizmirsusi, ka tā ar mani dažkārt notiek. Ilgi, ilgi vēl nevarēju aizmigt, rezultātā nogulēju līdz šī rīta 11.00, un visu dienu dzīvojos ar neskaidru galvu. Bail atkal iemigt. :/
Šī dziesma kkā paķēra - https://www.youtube.com/watch?v=xhaVzOtzeNU
sēžu mājās nemierā :D Vīrietis aizbrauca uz veikalu pakaļ pārtikai, bet man teica, lai gaidu mājās, jo pa ceļam, viņam ir pārsteigums priekš manis.. ... mazais, nelietis, shitadaaa nezinjaa astaat :D