Labriiit, daamas! :)
Soriit, diivainaa kaartaa, bija sameeraa viegli piecelties un doties uz darbu. Paaris stundinas jaapamiegojas seit, peecpusdienaa jaadodas pie friziera.. Un, veel aizvien esmu nesaprasanaa, ko dariit ar saviem matiem, ahh! Jebkuraa gadiijumaa, ceru, ka rezultaats bus veiksmiigs un man patiks! :)
Nesakoties uz laikapstaakliem, veiksmiigu dienu Jums visaam! :)
Es gan nesveiktu, veel neiepaziitu drauga mammu. Man tas liktos pat nedaudz uzbaziigi. JO draugs Tevi nemaz nav iepaziistinaajis, un iespeejams pat stastijis nav.. Un, ja nav stastijis, tad tas butu divtik diivaini :D
Tiešām kaut kāda frizēšanās sezona :D es arī nekādi nevaru saņemties iet pārkrāsoties, jo bikiņ bail, ka nepatiks.
Kā jau vakar rakstīju, ka plānoju sev izklaides šovakaram, pagaidām nekas nav izdomāts un laikam labi vien ir, jo lietū tāpat negribēsies nekur doties.
1a.lv pirku datoru, viss patika, neko sliktu nevaru pateikt :)
+ Piekrītu Zakjis par pūdeļu sezonu :D pašai vakar ienāca prātā pa ilgiem laikiem iztaisnot matus pārmaiņas pēc...protams, ka ticējums "ja iztaisnosi matus, tad noteikti līs" ir patiess :(
Man ieteikums lietainajām dienām ir izvēlēties lokas, čirkas, sprogas.. sauciet kā gribiet :D Arī pūkošanās tik ļoti neizceļās kā uz taisniem, gludiem matiem
pievienojos pūdeļu baram! Mati paši par sevi lokojas no mitruma un es gudrīte paņēmu un nogriezu čolku... Tagad katru rītu taisnoju matus, bet jau tagad zinu, ka, atnākot no pusdienas pārtraukuma, man būs lokaina čolka :D
Mans ikdienišķais loku/čirku/sprogu juceklis lietainā laikā tikai vēl vairāk paliek tāds, nevis izjūk :D tā kā problēmas man ir tikai ar iztaisnotajiem matiem...
Ahh, kaa man besii, kad mati puukojas. Pasai vinji ir taisni, tacu, izveeloties nepareizu sampuunu vai, izejot aaraa lietus laikaa, uzreiz sapuukojas.
Vieniigais, ko daru lietas labaa, kas paliidz - taisu matus astee. Tad, lai puukojas, ja grib, netraucee! :D
Ui, ciemos es gan nebrauktu, kamēr draugs vai pati mamma nebūtu izteikusi tādu vēlmi. Vislabāk nodot sveicienus caur draugu, tad varbūt arī uzaicinās ciemos. :D
1a.lv arī mana top adrese elektronikai ;)
ja tu ieej salīdzini.lv, tad pie tipa drošajām adresēm ir kkāda atzīme - Uzticams veikals vai kkā tā. cenšos izmantot tos, kam tāda zīme klāt.