Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

11.08 Kas jums sovakar vakarinas?

 
Reitings 38
Reģ: 11.09.2014
Ko labu domajat vakarinas gatavot?
Man bus jera ribinu sautejums
11.09.2014 11:38 |
 
Reitings 13628
Reģ: 29.01.2009
Tikko izcepu mafinus ar dzērveņu sukādēm. Bet gan jau vēl kaut kas.
11.09.2014 12:49 |
 
10 gadi
Reitings 5929
Reģ: 29.01.2009
Man būs vakardien tapušais meža sēņu risotto!
11.09.2014 12:53 |
 
Reitings 13628
Reģ: 29.01.2009
Parfait, lūdzu padalies ar recepti!
11.09.2014 12:54 |
 
Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
Nezinu. Kas uzrunās, tas būs.
Visticamāk uzrunās slinkums un būs uz fikso cepti vistas stilbiņi ar kaut kādam piedevām. :)
11.09.2014 12:56 |
 
Reitings 899
Reģ: 10.09.2014
Pašgatavots ravioli ar zivtiņas pildījumu un zilā siera mērci.
Saldajā svaigas vīģes ar medu un valriekstiem :)
11.09.2014 12:57 |
 
Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Gribas kaut ko pagatavot no baklazhaana. Varbuut varat ieteikt kaadu recepti? :)
11.09.2014 13:05 |
 
10 gadi
Reitings 5929
Reģ: 29.01.2009
http://aannija.wordpress.com/2014/09/10/meza-senu-risotto/
Annie, te būs.
Centos pagatavot līdzīgi kā nesen mums draugu kompānijā gatavoja viens pavārs. Viņš gan lika šampinjonus, jo tad vēl nebija sēņu laiks. Sanāca diez gan līdzīgi pēc garšas! :D
Bildē tiesa ir viens mīnuss - pa virsu ir uzbērts siers un grūti redzēt konsistenci, bet jāsanāk tādai krēmīgai.
11.09.2014 13:09 |
 
10 gadi
Reitings 5929
Reģ: 29.01.2009
Nazi, man agrāk nenormāli garšoja baklažāni... līdz saindējos un vēmu :D Beeet vispār baklažāniem ir tāds mīnuss, ka viņi ļoti rijīgi uz eļļu ir... un diemžēl tādi arī ir (bija :D ) ļoti garšīgi. Visideālākie tie ir pēc grillēšanas ar garšvielām, kļūst tādi mīksti un ļoti, ļoti forši. Vēl var taisīt pildītus baklažānu rullīšus.
11.09.2014 13:12 |
 
Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
man būs krāsnī cepti vistu pusspārniņi ar tomātu-gurķu salātiem :)
11.09.2014 13:14 |
 
Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Parfait Es nekad neesmu gatavojusi baklazhaanus,bet man tie garsho(cik eests kafuuzhos),tad nu tagad mekleeju receptes,bet neviena liidz galam neuzrunaa.
11.09.2014 13:15 |
 
Reitings 1149
Reģ: 15.01.2014
Tapināšu biežu zupu! :)
11.09.2014 13:16 |
 
Reitings 899
Reģ: 10.09.2014
Mana ideālā baklažānu recepte.
Uzkarsē krāsni 200 grādos. Tikmēr sagriez baklažāņu garenās sloksnēs ne pārāk plānas un ne pārāk biezas (galiņus nogriežot), pannu ierīvē ar ķiploku un nedaudz olīveļļas. Liek krāsnī līdz mīksti, tas varētu prasīt 15 min, atkarībā cik slāņos es salikusi baklažāņus, es ietiektu vienā slānī. Nomazgā vienu varenu tomātu un sagriež ripiņās, to pašu dara ar mozarellu. Kad baklažāns mīksts, kārto pa virsu tomātu apkaisa ar sāli, mozarellu ripiņas un svaigi maltus piparus. Atpakaļ krāsnī kamēr siers viegli izkūst. Ēd ar svaigu maizi.
11.09.2014 13:22 |
 
Reitings 3328
Reģ: 14.02.2013
Kabaču- lielopa sacepums!!!!
11.09.2014 13:24 |
 
Reitings 327
Reģ: 08.09.2014
Man ir doma sodien pameginat uztaisit Ratatuju...
Ietekmejos no multenes gardedis :D Paskatijos recepti loti vienkarsa recepte!
Varbut kada ir meginajusi taisit ratatuju? Ka garsoja? :)
11.09.2014 13:25 |
 
Reitings 1741
Reģ: 29.01.2009
kartupeļu pankūkas ar sēņu mērci
11.09.2014 13:26 |
 
Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
Melone :D
ļoti grūti pagatavojama, ja vajag recepti- jautājiet! :D
11.09.2014 13:27 |
 
Reitings 899
Reģ: 10.09.2014
pinky,

tas ir mans mīļākais ēdiens - Ratatouille :)
11.09.2014 13:28 |
 
Reitings 327
Reģ: 08.09.2014
VIT@ varbut vari padalities ar recepti, kaa vinu tu taisi? :)
Es skatijos to "Gardedis" multeni un domaju, ka jaizmegina man ari :D
11.09.2014 13:29 |
 
Reitings 327
Reģ: 08.09.2014
VIT@ es skatijos sito recepti doma sodien ko tadu izmeginat :) http://www.rct.lv/lv/iesakam/vieglais-ratatujs/
11.09.2014 13:31 |
 
Reitings 899
Reģ: 10.09.2014
pinky,

Gatavoju provinces nevis restorāna izskatā šo ēdienu. Restorāna stils ir tas smalki sagrieztās ripiņas utt.. bet oriģinālā versija neliek nekādu sieru, ēdiens ir pašpietiekams arī bez siera :)

SASTĀVDAĻAS
4 tomāti;
4 mazi baklažāni;
2 cukini;
4 ķiploku daivas;
olīveļļa;
svaigs baziliks;
sāls.
PAGATAVOŠANA
Nelielā katliņā ielej nedaudz olīveļļas. Dārzeņus sagriež ripiņās. Pirmo kārtu liek baklažānus, tad cukini, pēdējo tomātu. Pārkaisa ar sasmalcinātiem ķiplokiem un baziliku. Darbības atkārto līdz dārzeņi ir beigušies, pēdējā rinda baklažāni, kuri tiek apslacīti ar mazliet olīveļļu. Liek uz mazākā karsēšanas režīma elektriskās plīts (vai gāzi) un sautē līdz 3 h nemaisot. Pasniedz ar naturālo jogurtu, smalko baziliku un svaigu maizi.
11.09.2014 13:36 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!