Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Vairak seksu, Luudzu!

Reitings 10
Reģ: 07.07.2010
Esmu ar puisi kopaa 5 meneshus.
Videjais seksa skaits - divas reizies nedeelaa, kas prieks manis ir vairak kaa par maz.
Kaa es varu partnerim likt saprast savu saapi?

Man tas liekas pilnigs idiotisms, ka man buutu kas jasaka vai jaierosina.... liek justies it kaa es luudzos peec intiimas tuviibas. Un man ir apnicis vienmer buut ierosinaataajai un raapties virsuu partnerim, vai lietot citus panjeemienus, lai partnera biksees rastos jel kaada interese.

Smiekligakais ir tas, ka laiku atpakalj, kad mums bija istabas biedrene, es saaku protestet un teicu, ka taads seksa daudzums (mazums) mani neapmierina. Uz ko partneris atbildeeja, ka situaacijaa bez istabas biedrenes mums buutu sekss vairaak kaa es vareetu veleties. Un uzminiet - istabas biedrene vairaak kaa divas nedeeljas prom, un es varu saskaitiit reizes uz vienas rokas, un suudzu savas beedas cosmo forumaa...

:P :(
11.09.2014 03:50 |

Reitings 214
Reģ: 13.08.2014
nāc, apmierināšu!! :D
11.09.2014 04:08 |

Reitings 23
Reģ: 10.09.2014
2 reiz nedēļā tas ir labi, ja puisis daudz strādā, tad vairāk cerēt ir grūti.
Es ar 2 bērniem, no sevis cenšos ārà un sanāk 2 reiz nedēļā. Jo uzskatu ka mazāk nedrīkst vairāk fiziski nespēju. Es nezinu ko būtu sievietei jādara lai sanāktu 3 reizes, laikam jāpienāk jānorauj bikses un jāsāk sūkāt.
Es savu sex dzirksteli atsvaidzinu pasaucot gultā 3. Reizi 3-4 mēnešos.
11.09.2014 05:21 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Par to tad varbūt ir atklāti jāizrunājas ar draugu, bez agresijas uzplūdiem. Un kā jau te teica, vai tu esi ņēmusi vērā faktu ka varbūt tavs draugs ir pārstrādājies vai kaut kā tā?
Principā ir arī cilvēki kam pietiek ar 1 reizi mēnesī, viņiem vienkārši nav dzinulis un tad nu, protams var kādu reizi vairāk dabūt, bet pa lielam vai nu samierinies, vai ej prom.
Varbūt ir pēdējais laiks mazliet sākt ar pašapmierināties lai nebūtu tāds niknums ja kādu reizi nedabū.
11.09.2014 06:51 |

Reitings 10
Bruno , tur jau taa lieta, ka es saprastu, ja mums buutu beerni. Negribu pat iedomaties, cik reizes menesii vareetu veleties. Droshvien iegadatos lielo, ljumiigo gumijas locekli.

Partneris, protams, straada, bet ari es stradaju, tapec neredzu to kaa attaisnojumu.
11.09.2014 12:37 |

Reitings 10
Miss Joker. Es pienemu, ka viena no problemam ir musu grafiku atshkiriba - es stradaju vakaros, bet vins no ritiem. Bet taja laika, kad varetu, kas notikt (pec mana darba), vins dod prieksroku filmu vakaram.

Pasapmirinasanas niknumu uz partneri neaizdzen.

Un esmu teikusi, ka 2x man ir par maz. Uz ko vinsh atbildeja, ka arii vinjam, bet vienmer iniciativa jauznemas man.

Nezinu, kaa notiek parejas attiecibas, jo man shis ir pirmaas.....bet pirmais iespaids nav tas labakais.
Un briesmigakais, ka mums ir augsts emocionalaaas tuviibas liimenis (ja kaads taa saka).
11.09.2014 12:49 |

Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
Ja tu gribi vairāk, tad arī izrādi iniciatīvu. Kāpēc domā, ka tā uzreiz ir lūgšanās? Ja gribi, tad rīkojies.
11.09.2014 12:54 |

Reitings 2558
Reģ: 01.04.2014
Man arī neliekas, ka iekārdināt viņu ir lūgšanās vai kaut kāds pazemojums. Bet ja tev tas jādara katru reizi un viņš praktiski nekad neizrāda iniciatīvu, es man liekas arī būtu šokā :D Kas tās par attiecībām, ja mani neiekārdina, pie tam jauns, aktīvs puisis.
Jārunā ar viņu, vai viņam vienkārši negribas seksu tik bieži vai viņam ir kaut kādas bailes no atraidījumiem vai kas par iemeslu.
11.09.2014 13:03 |

Reitings 327
Reģ: 08.09.2014
Es laikam tava vieta apsestos un kartigi ar puisi visu izrunatu kas kuram patik, kas nepatik utt...
11.09.2014 13:15 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits