Man radās pavisam naivs jautājums šodien taisiju pirmo reizi dzīvē grūtniecības testu-izmantoju facelle strip testu un radās jautājums vai otrajai svītrai ir jāparādās uz papīra netālu no pirmās? Vienkārši man nedaudz iekrāsojās tā daļa, kas ir zem plēvītes tapēc īsti nesapratu. Otrā svītra tak nerādītos zem plēves bet gan uz papīra daļas vai ne?
Būtībā - nesapratu, kas Tev tur notiek, bet, ja ir 2 strīpas labi redzamas, tad - apsveicu. :D Ja 1 ''kontroles'', tad, diemžē, bet nekā (vai varbūt tu priecāsies, kas to lai zin).
Jā sanāca miglaina jo kamera telefonam slikta, bet vot tur zem tas pleves ir kkada krasa bet minimali, tapec jautajums bij par to vai otrajai svitrai ir jabut uz papira virsmas blakus control svitrai?
Un apsveikt nevajag, ceru, ka atbilde ir negativa, jo šis nav īstais laiks bērniem. :)
Neesmu spečuks šitajās lietās, bet, ja ir tā (ieliku skaidrāku bildi, kas ir no interneta, bet varētu būt līdzīga) tad laikam jau esi gaidībās. -
Parasti gan, cik zinu, tad tās strīpiņas ir tuvu viena otrai.
Ja tā, tad es minu, ka nē :
Nu vot man tā svītra ir nevis uz papīra daļas kā pirmajā bilde, bet zem tās plēvītes,taka otrajā bildē. Uztaisīšu rīt vēl vienu, savādāk esmu apjukusi. :(
Tāpēc es pērku (lasīt - pirku) testu kasetē, nevis strīpiņu. Kasetei ir tikai lodziņš, kurā rādās strīpas, nav nekādu plēvīšu, kas iekrāsojas rozā krāsā.