Tikt pieņemtai...

Reitings 94
Reģ: 03.09.2014
Sveikas, meitenes!
Esmu pie jums ieradusies ar visnotaļ neinteresantu tēmas pieteikumu, bet mani tas satrauc, tādēļ esmu gatava uzklausīt visa veida viedokļus.

Esmu 22 gadus jauna. Iemīlējusies un iemīlējusies pirmoreiz un tā -no sirds un pa īstam! Visu šo laiku gaidīju puisi, kuram būšu gatava ziedot sevi visu, jo ar attiecībām, kurām neredzēju nākotnes perspektīvas, muļļāties negribējās, tādēļ pārāk nopietnas attiecības līdz šim neizdevies izveidot, nebija pa ceļam.
Nu tā stundiņa ir situsi. Esmu iemīlējusies bezgala, gatava attiecībām, bet priekšā ir morāla barjera, jo baidos no intīmas tuvības savu kompleksu dēļ. Runāsim tiešu valodu - neesmu Dieva apdāvināta ar ''sieviete visā savā kuplumā''. Krūšu izmērs man ir, maigi sakot - nultais. A70 pat ir par mazu. Kam negadās, ne es tāda pirmā, ne pēdējā. Bet tā,lūk, ir sanācis, ka krūšu gali ir uz iekšu. Kompleksoju jau gadiem, esmu sevi nozombējusi, kā arī mēdiji un vīriešu uzvedība par to vien runā, cik tomēr krūtis ir vīriešiem svarīgs faktors, kas ar laiku iezombējas prātā kā likums un izēd visas pēdējās cerības, lai gan ar prātu saprotu, ka mīlēs nē jau krūšu dēļ... bet otra manas personības daļa tā vien baidās tā izbīļa, kad man atkailinoties, vīrietis pamanīs, ka ne tikai krūšu izmērs ir nekāds, bet par krūtsgalu nav. Tieši no reakcijas es baidos. Pat grūti aprakstīt.. Noteikti lielākai daļai liksies, ka muļķības gvelžu un ko gan tur satraukties, jāmīl sevi kāda esmu un arī citi mani mīlēs, bet kā to pasniegt vīrietim? Tomēr tādu faktu nebūs gaidījis ieraudzīt.. kā pārkāpt pāri savam tā jau sāpīgajam kompleksam un dalīties ar tajā ar savu vīrieti?
10.09.2014 21:34 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
tos krūšu galus var arī izvilkt uz āru, un varbūt arī vajag... es nezinu, ko šeit citai meitenei ārste pateica, bet man teica, ka varētu būt problēmas ar bērna zīdīšanu.
kad man bija kompleksi vīrieša priekšā, es vienkārši dalījos ar savām bažām un viņš tās izkliedēja.
10.09.2014 22:36 |

Reitings 94
Neon, neesam runājuši konkrēti par implantiem, bet par dabiskumu kā tādu. Neatzīst neko māksīgu vai pārspīlētu sievietes izskatā, tādēļ esmu droša, ka arī par implantiem nestarotu svētlaimē.
Un par to, kas uztrauc mani - domāju, ka sarunas par politiku vai ballītēm,nebūs īstā tēma, pie kuras piemetināt to, ka tā nu ir gadījies, ka krūšu gali ir tādi, kādi nu viņi ir. Tomēr attiecīgai temai, aurai vai noskaņai ir jābūt. Ne gluži tā ''laukā saulains laiks, bet, eu, paklau... Iespējams, ka kļūdos
10.09.2014 22:38 |

Reitings 94
Donata, ārtse teica, ka, iespējams, zīdīšanas laikā kas mainīsies, bet nav akmenī kalts, kā paveiksies. Laiks rādīs.
Kā Tu to puisim pasniedzi?
10.09.2014 22:40 |

Reitings 1903
Reģ: 25.04.2010
Grūti spriest par to, kāda būtu vīrieša reakcija, jo var gadīties arī neliels izbrīns, bet ar to ir jārēķinās un, ja jums ar attiecībām kopumā viss ir kārtībā, domāju, ka viņam nebūs problēmu tevi pieņemt tādu, kāda esi :) Liela loma arī ir tam, kā pati pret to izturies, vai visu laiku komplekso vai pieņem to kā daļu no sevis un esi pašpārliecināta un mīli savu ķermeni tādu, kāds tas ir :)
10.09.2014 22:44 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Nu attieciigai noskanjai, protams... Bet to nav nemaz tik gruuti "samekleet". Tu vari nevis vienkaarshi runaat par dazhaadaam teemaam, bet virziit sho sarunu sev veelamaa virzienaa. Atkal jau par tiem pashiem impalntiem. Jums bija saruna par maaksliigumu... Nu tad vareeji taa vienkaarshi arii pateikt, ka daljeeji atbalsti vinja viedokli, bet, piemeeram, tu neatteiktos no implantiem, jo kruutis tev ir ljoti mazas, tu komplekso un tevi uztrauc, ka vinjam tas var nepatikt... Tadaaa! Un viss! Nekaa sarezhgjiita.
10.09.2014 22:45 |

Reitings 889
Reģ: 04.07.2014
Nu arprats :D Pedejie Neona teikumi nogaza mani no katiem . Lai sita pazemotos. Un ta katram puisim stastit nakamajam?
10.09.2014 22:51 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Lai sita pazemotos. Un ta katram puisim stastit nakamajam?

Taa nav pazemoshanaas, taa ir atklaatiiba. Ja neatshkjir shiis lietas, tad man tevis zheel...

Varbuut naakamaa puisha nemaz nebuus... Varbuut, ja pirmais izraadiisies iists dzhentlmenis, visi kompleksi pazudiis un ar naakosho tas nebuus vairs aktuaali.
10.09.2014 22:54 |

Reitings 2832
Reģ: 17.10.2010
Nezināju īsti par tādiem gadījumiem, bet, cik izlasīju, tad var veikt speciālu operāciju, lai krūšu gali būtu uz āru. Vienīgi nezinu vai LV veic tādas operācijas.

http://www.staianoplasticsurgery.co.uk/inverted-nipple-correction.html
10.09.2014 22:58 |

Reitings 1291
Reģ: 16.03.2014
Es noteikti ar viirieti nerunaatu par ko taadu, ne jau attieciibu pasaa saakumaa. Turklaat, sievietes biezi vien iedomaajas, ka ir trakaak nekaa tas ir patiesiibaa. Negribu teikt, ka Tava izklaastiitaa "probleema" ir iedomaajama, bet gan to, ka, iespeejams, viirietis uz to neskatiisies taa kaa Tu to dari. Iespeejams, tiesi taapeec, ka liidz sim Tev nav izdevies izveidot patiesaam nopietnas atieciibas, Tu tagad baidies no taa, ka otram vareetu kaut kas nepatikt, ka tas vareetu kaut kaa ietekmeet simpaatijas utt.
Ja patiesaam veelies buut ar so cilveeku, es ieteiktu censties nedomaat tik loti par so un neiecikleeties tikai uz to, ko vinjs vareetu padomaat, bet gan izbaudiit to sajuutu, kad ir kaads, kas taa patiik! Lauj, lai viss rit savu gaitu.. Ja lausi sevi vairaak iepaziit pirms atkailinies vinja prieksaa, iespeejams, ka sis Tavs "truukums" vinjam beigu beigaas liksies loti mazsvariigs un viss buus ok!
10.09.2014 23:00 |

Reitings 2804
Reģ: 07.10.2012
Varbuut, ja pirmais izraadiisies iists dzhentlmenis, visi kompleksi pazudiis un ar naakosho tas nebuus vairs aktuaali.

Tieši tā. Bijušajam arī stāstīju savus kompleksus, ne tikai par krūtīm. Tas nav viegli otram tā visu stāstīt un gaidīt, kā nu reaģēs, bet viņš manu pašvērtējumu pacēla ļoti. Tādu sajūtu, nedrošības vairs nebija, jo jutos labi, biju sevi pieņēmusi. Un nekādā ziņā neuzskatu to par pazemošanos, pilnīgākās muļķības. Ja divi cilvēki ir tuvi, un šeit es nedomāju tikai seksu, bet arī dvēselisko tuvību, tad tas normāli, nekas traģisks.
10.09.2014 23:00 |

Reitings 1903
Reģ: 25.04.2010
Bijušajam arī stāstīju savus kompleksus, ne tikai par krūtīm. Tas nav viegli otram tā visu stāstīt un gaidīt, kā nu reaģēs, bet viņš manu pašvērtējumu pacēla ļoti. Tādu sajūtu, nedrošības vairs nebija, jo jutos labi, biju sevi pieņēmusi.

+++
10.09.2014 23:04 |

Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
Pirms lielā notikuma jau nu gan es nesāktu neko stāstīt, citādi, kad mirklis būs klāt, vīrietis var kļūt aizņemts ar pētīšanu "kā tad tur ir, ir kā vina man saka vai nav?"
Apspriest šādas lietas var paspēt vienmēr un neaizmirsti, ka ir daudz tādu, kam mazas krūtis tieši patīk.
10.09.2014 23:09 |

Reitings 413
Reģ: 11.05.2012
tev vēstulīte! ;)
10.09.2014 23:11 |

Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
Nu jā... viss atkarīgs no puiša. Bet, ja tiešām liekas, ka viņš Tevi mīl un nekādām šaubām nav bijis pamats, tad VIENKĀRŠI AIZMIRSTIES, UZTICIES UN BAUDI! :) (Tajā brīdī ja gribi atvieglot to visu koncentrējies uz ķermeņa daļām, kuras Tev sevī patīk :) Viņš jau arī skatīsies uz Tevi kopumā )

Protams, dari to tikai tad, ja 100% zini, ka esi pārliecināta, ka nenožēlosi , bet ja saproti, ka esi gatava, tomēr trūkst drosmes pašai izģērbties un saproti, ka puisis negrib pārāk uzmākties...tad gan varbūt pasaki viņam, ka gribi, bet pirmajā reizē gribi, lai viņš uzņemās iniciatīvu savās rokās. Veiksmi ;)
10.09.2014 23:24 |

Reitings 3548
Reģ: 19.04.2013
Ja godīgi, tad 99% problēmas ir tev galvā. Tev ir neparasts augums un lepojies ar to! Tavas krūtis ir pietiekami neparastas, lai piesaistītu uzmanību, tā nav nekāda kroplība. Vīrieši daaaaudz vairāk pamana sievietes nedrošību nekā kaut kādus izmērus. Ja puisim tu tiešām patīc un tu pati par puisi jūties pietiekami droša, tad tikai bez stresa ļaujies procesam un puisis tavus kompleksus pat nepamanīs. Tādos brīžos ir "jāizslēdz smadzenes", jāattīra galvu no domām un jāpakļaujas instinktiem. Un viss būs kārtībā. Turklāt, ir ļoti daudz mazu krūšu īpašnieču, nu kas viņām tagad par vecmeitām kļūt?
11.09.2014 08:55 |

Reitings 340
Reģ: 29.01.2009
Esmu bijusi šādā situācijā tikai ar citu ķermeņa zonu. Es pateicu, izstāstiju kas un kā un arī parādiju. Man bija svarīgi dzirdēt, ka ir ok un viss, nebija vairs ne stresu, ne pārdzīvošanas ne neziņas, par to, ko viņš domā vai kā uztver.
11.09.2014 09:19 |

Reitings 491
Reģ: 07.02.2012
Varbūt mīlējoties sākumā atstāj kādu smuku, kārdinošu krūšturi uzvilktu. Ja viņš pats velk nost, tad lai velk. Un varbūt sākumā mīlējieties pustumsā vai tumsā, lai puisis sākumā visu satausta un lai Tev nav jāuztraucas, kā tagad kas izskatās. Kad jutīsi, ka viss ar viņa reakciju ir kārtībā, varēsi jau atslābt un turpmāk justies brīvāk.
11.09.2014 10:03 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)