pilnīgi sirds sažņaudzās, lasot šo situāciju. es vainoju tikai un vienīgi tautu, sabiedrību, latviešus. Pagājušajā nedēļā tuvai draudzenei, kura gaidīja trolejbusa pieturā savu transportu no darba, piesejās agresīvs, piedzēries vīrietis, kurš jaunajai sievietei brutāli dirsa virsū, saukāja par mauku un tas viss tādēļ, ka viņai nebija cigarešu, bet uz lūgumu jautāt blakus stāvošajam vīrietim, kurš pīpē, vīrietis uzdirsa vēl vairāk. Cenšoties izvairīties no situācijas viņa vienkārši devās cilvēku pilnās pieturas vidū un NEVIENS pat pirkstu neiekustināja, izņemot sirmu opīti, kad meitene jau tika rauta aiz sprandas dzērušā vīrieša ķetnā.
Zinot, ka šī sieviete ir īsāka par mani un nereti daudzi uzskata, ka viņa vēl ir maza meitene, es biju šokā, cik pie dirsas ir cilvēkiem pat vienpadsmitos vakarā par cita cilvēka dzīvību, kad izskan reāli `es tevi nositīšu, kuce` draudi.
Kas attiecas uz mani, savā pamatskolas laikā vienu reizi vien nācās redzēt pieklājīgi ģērbtu vīrieti ar koferīti rokās guļam uz ielas pirmajos mīnusos. Aizelsusies skrēju pāri ielai pie stāvošā policista, jo nezināju, ko tajā mirklī īsti darīt - iet pie vīrieša, ķert telefonu vai skriet pāri ielai.