Nu bet to jau var darīt dabīgā veidā... esmu vairākkārt netā lasījusi, ka efektīvi dāmas met nost svaru utt. apēdot vienkārši vienu greipfrūtu dienā. Nu tas pats vien sanāk. Ja negaršo greipfrūti pēc kapsulās...
Ir vairāki produkti, ko var papildus lietot uzturā, lai paātrinātu vielmaiņu, piemēram, tas pats pieminētais greipfrūts, arī garšvielas - karijs, kanēlis, visas pikantās garšvielas.
:)
Teiksu godiigi esmu meginajusi gan vairak dzert zalo teju bez cuku gan dzert regulari to kanela un medus uzlejumi, tikai man iisti efekta nebija. Negribu lai izklausas taa, ka negribu uzklausiit, bet esmu meginajusi un sie taa isti nepaliidz. Var buut vel ir kadi ieteikumi?
To es apzinos. Problemas ar vielmainu gan man ir bijusas vienmer. Pat tad, kad citigi nodarbojos ar sportu, bet sobrid del zalem ari ir palielinajusies apetite. Laikam bus jasak stingri verot ko puncuka liek ieksa.
Jā, ir jāsakārto ēdienkarte. Tad var papildus lietot produktus, kas paātrina vielmaiņu un skatīties vai kaut kas mainās :) Taču, uzskatu, ka šo produktu efektivitāte ir tik niecīga, ka kanēlis būtu karotēm jāēd :)
Ak sausmas, citreiz lasot liekas-ka uz mulku zemes. Lai svars veseligi kristos ir jasakarto sava edienkarte un sports regulars. Svars nekrit ari momenta, bet palenam.
Pec pieredzes rakstu, 11men laika -8kg, jutos un izskatos lieliski.
Man nav galvenais nomest svaru, bet gan vienkarsi sakartot vielmainu, lai viss strada kaut cik ladziigi. Tur ietilpst vedera iziesna , pusanas, smaguma sajuta utt