Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

tā arī neizdomāju

Reitings 29
Reģ: 03.10.2012
kādus 4 vai 5 mēnešus atpakaļ viens čalis atzinās simpātijās (tās simpātijas viņam pret mani esot jau sen), tā kā biju vel palikusi tāda kā pēc šķiršanās, respektīvi, attiecības negribēju, pasauc un eju un zināju, ka sāpināšu viņu ļoti. Tagad esmu aptvērusi, ka nevajadzēja, laikam, viņu atšūt, neesmu vairs tā kas ir pret attiecībām, ja tādas ir tad lai ir (nebaida vairs attiecības), bet īsti nav idejas kā tomēr sākt kaut ko ar viņu atkal. pagaidām esmu palikusi pie tā, ka - notiks kā jānotiek.
bet varbūt tomēr...?
09.09.2014 20:45 |

Reitings 20
Reģ: 01.07.2013
Ļoti bieži pirmais iespaids ir pareizais un labākais. Zini, ka nesanāks, tāpēc nemaz nesāc. Paiet kāds laiciņš, savu īsto un vienīgo neesi atradis un sāc skatīties atpakaļ - sak', varbūt kaut ko palaidu garām.

Atceries meiteni, kas reiz atzinās simpātijās un paliek forši - es tomēr kādai patīku, varbūt ir vērts pamēģināt? Pēc neilga laika, ko pavadi attiecībās ar šo personu, saproti, kāpēc iepriekš nevēlējies sākt attiecības. Un tad jau seko ķēdes rakcija - notiek šķiršanās un cilvēku sāpini jau otro reizi.

Protams, nevajag šo pieņemt kā likumu, tikai kā veselīgu pieredzi no cilvēka, kurš bijis līdzīgā situācijā. Iespējams, Jums būs super puper Pita un Džolijas cienīga mīlestība un kopīgi varēsiet adoptēt bērnus, suņus un kaķus. Katrā ziņā - veiksmi! :)
10.09.2014 08:03 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits