Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Draudzība vai kas?

Reitings 150
Reģ: 22.08.2014
Sveikas!
Lieta tāda, 2 nedēļas atpakaļ izšķīros ar puisi- nopietnas attiecības un visa padarīšana.
Bet tas nav tas, ir tā ka man ir iepaticies viens studiju biedrs. Bijušais zin tikai viņa vārdu neko vairāk (nav svarīgi ko viņš zin:D)
Bet jā, mēs jau sen pazīstami, un mēs čatojam, ejam ārā katru dienu- nu vot samīlējos labā draugā, ar kuru tik viegli runāt.... eh... simpātijas viņam arī pret mani ir un es arī pateicu ka man viņš patīk. Bet tur vai kas sanāks? Mēs neesam ne viens ne otrs krituši uz attiecību padarīšanu.
Skupstijušies arī jau esam(sanāca). Viņam ir tāds raksturs kā man vajag... tikai bišk (po***istis tas raksturs), viņš jaunāks un blā blā blā) Bet es nezinu, patiik un viss.... eh.. juceklis galva. es pat nemaaku izstastit...
Bet vai nav par ātru pēc 2 nedēļu šķiršanās pārlekt uz citām? Un ja bijušais uzrodas (neesmu vel aizmirsusi)? Ja vins grib atpakal? Bet man ar vinu ir tik labi, biju aizmirsusi to sājutu.... vairs nav tā rutiina.
09.09.2014 15:59 |

Reitings 669
Reģ: 05.07.2013
Ko Tu gribi no mums? Ja pateiksim, ka ir par ātru, tad kas būs? :D
09.09.2014 16:01 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
Ko Tu gribi no mums? Ja pateiksim, ka ir par ātru, tad kas būs?

Tad vnk būs par ātru :D
09.09.2014 16:02 |

Reitings 150
Reģ: 22.08.2014
čupakabra

Nu jā stulbi tā, bet neesam jau piermo dienu pazistami, bet jau vairakus gadus... eh... nezinu:D
09.09.2014 16:03 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits