Cita lieta, ka māja,iespējams, piederējusi sievai pirms laulības, un vecis tik sastāstījis, ka bez maz vai to pats uzcēlis...
Es neuzskatu, ka tikai tāpēc, ka viņam no iepriekšējām attiecībām ir bērns, vīrietim viss jāziedo mantojumā - jāatdod pilnīgi visa māja ar iedzīvi itkā meitai, kura šo mantojumu saņems kas zin kad vispār un jaunajās attiecībās jāsāk viss no 0.
Kad pāris šķiras, kopīgā manta tiek dalīta uz pusēm. Būtu tikai loģiski, ja šo pusi cilvēks vēlas investēt jaunajā ģimenē. Tas neizslēdz rūpes par meitu, palīdzību, piemēram, studijas nomaksāt utml. Esošo partneri pilnībā nodalīt no savām finansēm ir visai dīvaini. Cita lieta, ka māja,iespējams, piederējusi sievai pirms laulības, un vecis tik sastāstījis, ka bez maz vai to pats uzcēlis...
Vai meitenes jūs atdotu savu īpašumu vīram pēc šķiršanās un aizietu bez nekā? Vai ja pirms laulībām būtu nopelnījušas naudu mājai pēc laulībām to pārdotu un sadalītu uz pusēm?
Es domāju, ka nē.
Nav pienakums uzturet. Ir pienakums palidzet. Ka? Vienojas pasi - atstaj majvietu ka autores gadijuma vai kadas citas vertigas mantas, palidz ar naudam (protams, nejau muzigi, atkal jau pec vienosanas) vai tml. Pienakums neizmest ex sievu ka nevajadzigu lietu miskaste, bet cilveciski nokartot saistibas, cienot savu pagatni. Tas, jo ik pa laikam dzirdu musdienas - ka izmet no majas ka to autore gribetu, ka pieprasa cekus par berna pamperiem vai pat tam nedod naudu, ka vardiski aizvaino pagatni utt. ir nozelojami. Necienigi izturoties pret pagatni necienigi izturas ari pret tagadni un nakotni. Bet acimredzot ir vel tomer krietni cilveki ka autores virietis pret savu ex sievu. Vairak tadus. Tas, ka vins neko nedara Panteras laba, sliecos domat ir Panteras vaina. Ir sievietes, kas cel un ir tadas, kas gremde. Un visi sie apvainojumi par alkoholiki kuili utt. to pierada.
Ko var līst pie tiem večiem ar piekabi? Tik nervus var sadi*st visai dzīvei.
Manuprāt, ar vīrieti, ka ir bijušas tik ilgstošas attiecības ar citu sievieti, turklāt vēl kopīgs bērns ir dikti daudz problēmu. Pati tādā situācijā bijusi neesmu, bet, cik esmu redzējusi tādas situācijas apkārt, tas ir smagi.