Lielas cenas tur ir, jo 1. meitenes biezi privati prasa atlaides, lidz ar to no tas "lielas" cenas nav zel nomest
2. sakuma tiek liktas lielas cenas ar ceribu, ka kads nopirks (un gadas jau ari), bet velak tiek pazeminatas uz akciju cenam
3. kad notiek maina, tad ir divu veidu cilveki - vieni mainas ar precu skaitu, bet otri skatas pec cenam. no si viedokla ir izdevigi likt lielaku cenu
4. paterejas laiks, lai tiktos, un nauda transportam, ir cakarigi preces 3 eiro vertiba braukt uz centru, ja esi no Juglas, tapec var sarunat ar pardeveju tikties vinai erta laika un vieta, kas ietaupis vinai lidzeklus
Lidz ar to ja iepatikas kada prece, vienmer var aizrakstit privati un varbut izdosies sarunat kadu atlaidi..
Esmu pardevusi, iepirkusies, mainijusi, reizem ir vilsanas, reizem nav, bet neko tik dargu neperku/neiemainu, lai par to pardzivotu. Skatos tikai uz jaunam vai mazlietotam precem, lidz ar to nekadi caurumi vai tml. nav bijis, vilsanas saistas tikai ar to, ka uz mana auguma nesmuki stav vai tml. - daudzi mera ari satiekoties, bet man vienmer besis. :D