Sveikas, sievietes un meitenes :)
Es jau ilgāku laiku aizdomājos par to ka sīrups.lv forums no šī cosmo.lv foruma ar neko daudz neatšķiras, ja vien varbūt šeit vairāk tēmu parādās par nopietnākām lietām un kļūst skarbākas, nepieklājīgākas meitenes, bet visā visumā tas pats. Kāpēc Es tā domāju? Vai tiešām ir vajadzīgs veidot tādas diskusijas kā piemēram viena no jaunākajām - http://cosmo.lv/forums/topic/169930-balsojums-vai-atklat-s80-bildi-un-identitati/ (par identitāti), tā diskusija man atgādina kādu 5. klasīti, kur visas meitenes savākušās barā un pārunā savā starpā konkrētu meiteni, kas nevēlas stāstīt par sevu ikdienu tik smalki kā citas, kura sēž pretim un runājas ar pāris meitenēm.
Līdzīgi rakstīt tās visas problēmas un gaidīt, kad kāda šeit atbildēs - kļūs pa ārsti, ginekalogu psihologu vai ko citu, vai tas kādreiz ir palīdzējis? Vai kads no citu meiteņu iezteiktiem viedokļiem ir kaut ko glābis? Protams, es saprotu, mēs varam izsteikt savu viedokli, savas domas, izskratīt savu sirsniņu citām meitenēm, un rakstot vien mēs citreiz sākam pašas saprast kā rīkoties. Bet es vēlos lai dažkārt padomājat, kā ūs atbildat citām meitenēm un kādas diskusijas veidojat.