Pieburšana

10 gadi
Reitings 631
Reģ: 29.01.2009
Saku uzreiz: nevēlos pieburt vīrieti, kuram es nepatīku vai kurš mani neievēro. Mums IR connection, ir saikne,
un es jūtu, ka ļoti, ļoti sāku viņu iemīlēt un patiesi vēlos būt kopā. Nevēlos nekādas melnās maģijas, riskēt ar tā cilvēka veselību, taču vēlme būt kopā ir stipra. Problēma: ilgus gadus bijis kopā ar citu sievieti, kura viņu pameta, un tagad jau gandrīz gadu neaizmirst. Taču oficiāli viens. Nekādas ģimenes arī nesķiru, bērnu viņiem nav un precējušies nebija.
Zinu un jūtu, kā arī pats ir teicis, ka es varētu būt glābējs viņa dzīvei (lai kā arī neizklausītos..)
Meitenes, vai ir arī kāds pozitīvs piemērs iz dzīves ar pieburšanu?
Pieburšana: ar to saprotu enerģisko lauku savienošanu, čakras.. nu kaut kā tā. Neesmu ieinteresēta tur mēnešreižu barošanā vai tamlīdzīgās lietās...
07.09.2014 02:01 |

Reitings 2267
Reģ: 01.06.2014
Nebojā vīrietim dzīvi.
07.09.2014 18:54 |

10 gadi
Reitings 631
bet ko darīt, ja liekas, ka es esmu tā, kura to dzīvi vēl viņam varētu paspēt saglābt?
07.09.2014 18:57 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
bet ko darīt, ja liekas, ka es esmu tā, kura to dzīvi vēl viņam varētu paspēt saglābt?

Neviens nevar glābt otru vairāk, nekā tas otrs vēlas. Samierinies ar to :D
07.09.2014 18:57 |

Reitings 81
Reģ: 06.09.2014
Zinu vienu labu lietinju, nogriez sev biski kuusinjas un apgrauzdee pannaa un tad apcep ar olu vai pelmeniem, nu, jebki kas tavam puikam garsho un iebaro vinjam sho njammu! Meichuk,lai izdodas tos teevinjus sev piesiet...!!!
07.09.2014 19:01 |

Reitings 2267
Reģ: 01.06.2014

Nolaisties no pašpasludinātās likteņa dievības augstumiem un saprast, ka vienīgais, kurš var glābt viņa dzīvi, ir viņš pats. Nevis tu.

Te drīzāk izklausās pēc varianta, ka tu saproti, ka tava dzīve bez viņa ir tukšāka, sliktāka utt. Tu gribi piesaistēt viņu pie sevis nevis viņa dēļ, bet sevis dēļ. Tu esi egoiste. Tev ir jāpievēršas savām problēmām, jāsaprot, kāpēc tu uzskati, ka bez viņa tavai dzīvei nav jēgas. Savs pašvērtējums, sava dzīve jāuzlabo uz veselīgo pusi.
07.09.2014 19:02 |

Reitings 81
Reģ: 06.09.2014
Es taa ar vairaakiem daru, uztaisiiju draugu pusdienas!!!:Dviniem slikti,a es peldos vinju alkaas peec manis.bet aatri apniik.tagad mekleeju kaadu,kas var vinus atburt no manis.ir doma par dibebtinja spalvinju apgrauzdeeshanu-tas jau it kaa preteeji,nu, katraa zinjaa,par sliktu jau nenaaks
07.09.2014 19:03 |

10 gadi
Reitings 631
Viss ar pašnovērtējumu un dzīves baudīšanu bija kārtībā,
līdz satiku viņu, ar kuru varu iedomāties ģimeni, bērnus, atmetot savu karjeru, nu VISU, ko no jauna cilvēka vien var prasīt. Saprotu, ka izklausos kā egoiste, savā ziņā jau raudu par sevi, ne par viņu,
bet ko man iesākt? Turpināt dzīvot mazohismā, mūžīgās bailēs kaut par elementāru viņa uzskriešanu bijušajai, vai par to, ka viņu nekad neaizmirsīs, vai ka mani līdz galam neiemīlēs, utt.
Taisnība, ka katrs savu dzīvi veido pats, es nekad viņā neielīdīšu un neizmainīšu viņa emocijas,
taču ES savu dzīvi vēlos dzīvot ar viņu. Aiz apklusināmām vēlmēm taču nejautā par pieburšanām..pati saprotu, cik tas ir nopietni. Bet KO darīt? Kā dzīvot šādā neziņā nepārtraukti?
07.09.2014 19:16 |

Reitings 1270
Reģ: 23.05.2014
Bet KO darīt? Kā dzīvot šādā neziņā nepārtraukti?

Pirmkārt, nomierinies!!! Izrunājies ar viņu... pajautā, kādas reāli ir viņa domas par tevi, par jūsu iespējamo kopā būšanu un viņa vēlmēm. Tu nevari būt māte Marija un "glābt" visus pēc kārtas tikai tāpēc, ka viņi tev pateikuši, ka tu varētu būt glābēja.

Viņš gadījumā nav tev pirmais?
07.09.2014 19:41 |

Reitings 1221
Reģ: 15.02.2012
CatFromHell!!!

foršas receptītes čakru savienošanai :) bet ko darīt, ja viss papliko novaksēts... kā tad būt, pilnīgs izmisums, nav dzīvei jēgas.
07.09.2014 20:33 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Realitāte ir vairāk kā sakarīga.. esmu daudz uzturējusies pie viņa, un ir pārsteigums par to, cik sakarīgs var būt viens vīrietis.. patiesi ticu, ka, lai nu kurš, bet šis IR sakarīgs un ar šo VĒLOS savu dzīvi. Un bļin, ja viņš tās durvis aizslēdz, tad kāpēc ļaut man sevī iemīlēties...kāpēc ir nepieciešamas šīs ciešanas.. augt. ok.. bet tālāk? Mani interesē tas 'tālāk'.

Brrr izlasiju un noskurinajos. Man gribas teikt, ceru, ka virietis attapsies un muks no tevis pa gabalu. Es, es, man, man, gribu, loti gribu. Izsledz savu egoismu. Neviens nevar paredzet nakotni un nekam nekad nav garantijas, pa laulibai ne. Tacu dzivo, baudi un tad redzes. Tu tiesam doma, ka visas sievietes tiklidz sastop sakarigu kandidatu, censas vinju noburt, pieburt sev lai tik neaizbeg un nesanak iedzivoties sirdzsaapees? Normalas sievietes ta nedara. Nu ja nesanaks nesanaks, tada ir dzive un tada bus tava dzives pieredze/maaciiba, sauc kaa velies. Nekas nav paredzams. Tad jau tev dzivot ar bail jo visi ar garantu mirsim, bet vai tadel tu sedi cetras sienas un gaidi pedejo stundinju jo nav jau jegas.
07.09.2014 20:57 |

Reitings 1291
Reģ: 16.03.2014
Praatam neaptverami! Kaa var par kaut ko taadu iedomaaties? Ja viirietis veeleetos, vinjs buutu kopaa ar Tevi.
Kaa vispaar peec tam vareetu pati dziivot ar vinju, zinot, ka "ar varu" to esi panaakusi!?
07.09.2014 21:02 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Turpināt dzīvot mazohismā, mūžīgās bailēs kaut par elementāru viņa uzskriešanu bijušajai, vai par to, ka viņu nekad neaizmirsīs, vai ka mani līdz galam neiemīlēs, utt.
Taisnība, ka katrs savu dzīvi veido pats, es nekad viņā neielīdīšu un neizmainīšu viņa emocijas,
taču ES savu dzīvi vēlos dzīvot ar viņu.

izsledz savu egoismu, tas jau izklausas pec psihaas draudzeniites. Kas bus velak? Virietis nevares ne interneta iet , sarunaties ar citam sievietem, lietot telefonu bez tavas elpas uz pakausa? Nomierinies! Tu sak izklausities nedaudz traka
07.09.2014 21:03 |

Reitings 134
Reģ: 25.05.2013
Čakru sakārtošana ļoti daudz dod tālākā komunikācijā starp vīrieti un sievieti.
Vairāk nekā 100 rakstu , domu portālā
http://astral-temple.com/lv/discussion/pieburt-virieti-sievieti/
08.09.2014 09:59 |

Reitings 134
Kāpēc vīrieši pamet sievietes ?
Sieviete palikusi neinteresanta.
Raksturu nesaderība.
Nesavaldīga sieviete .
Sieviete pagātnē dzīvojusi visai izklaidīgu dzīvesveidu .
Sieviete, kas vīrietim nemitīgi “gāž virsū” problēmu gūzmu .
Sieviete pārstājusi rūpēties par savu ārieni .
Sieviete vīrieti izmanto tikai kā naudas maku .
Sieviete, kas pārlieku atklāti norāda uz vēlmi apprecēties .
Sieviete bijusi neuzticīga .
Sieviete sākusi pelnīt vairāk nekā viņas mīļotais .
http://astral-temple.com/lv/discussion/pieburt-virieti-sievieti/12/
08.09.2014 09:59 |

Reitings 134
Kāpēc vīrieši krāpj?
Vīrietis skatās uz seksu savādāk, nekā sieviete.
Viņš ir pārliecināts, ka tiks cauri sveikā
Viņs nav pašrealizējies
Viņus neapmierina situācija mājās
Vienmēr atradīsies sieviete, kura piekritīs mīļākās statusam
http://astral-temple.com/lv/discussion/pieburt-virieti-sievieti/12/
08.09.2014 10:01 |

Reitings 134
Savstarpējo uzticēšanās-stabilai ģimenes dzīvei.
Kā to panākt?
1. Aizmirsti, ka iemīlējies vīrietis visu laiku kā uzticīgs suns sēdēs tev blakus, raudzīsies mīlestības pilnām, dievinošām acīm, nēsās uz rokām un katru dienu dāvās ziedus. Vīrietim ir tiesības būt nogurušam, satrauktam vai bažīgam dažādu iemeslu dēļ.

2. Neapvainojies, ja viņš nevēlas darīt ko tādu, kas ietilpst tavos personiskajos plānos. Tev nav jāveido viņa dienas kārtība.

3. Atceries, ka mīlestības dēļ viņam nav jāatsakās no saviem draugiem, radiem un hobijiem.

4. Bez ierunām atzīsti viņa tiesības būt atšķirīgam, nedomāt un nerīkoties tieši tā, kā to dari vai vēlies tu. Stipru attiecību pamats ir divas spēcīgas personības, kuras respektē viens otra vēlmes un vajadzības.

5. Paturi savas aizdomas un šaubas pie sevis vismaz tik ilgi, kamēr tām nav pietiekami nopietns pamats.

6. Netēlo detektīvu. Ar to lai nodarbojas Mis Mārpla. Ja neuzticies savam parnerim bez pietiekama pamata, paanalizē sevi. Parasti šaubas un greizsirdība māc par sevi nepārliecinātas personas.
7. Arī tev nav otra cilvēka dēļ jāatsakās no savām interesēm. Atceries, ka mums nav jādzīvo otra cilvēka dzīve, zaudējot savējo.
http://astral-temple.com/lv/discussion/pieburt-virieti-sievieti/9/
08.09.2014 10:03 |

Reitings 134
Mīlestības maģija-pielietojot burvju labos vārdus:

Ar mīlestības maģiju, jūs varat:
veidot apstākļus smalkajā pasaulē, pateicoties kuriem cilvēki satiks savu otro pusīti un novērsīs šķēršļus, kas neļauj to atrast.

Lai izveidotu attiecības ģimenē,
- normalizējot zaudētās saites vai likvidējot informācijas kanālus, kas ir atbildīgas par strīdiem,
-lai atgrieztu mīlestību.

Instalēt programmas uz laulību ("laulības rituāls"),
-atdalīt sāncensi,atvienojot visas saites,
-palielināt attiecību harmonizāciju starp cilvēkiem
-sievišķīgais aspekts mīlas maģijā ir rūpes par labklājību savam bērnam, vīram un ģimenei kopumā.

Viens no populārākajiem pielietojumiem mīlas maģijā ir vienmēr bijušas attiecības starp vīrieti un sievieti. To apliecina esošo rituālus un tautas maģisko darbību pārpilnība ,sākot ar cilvēka piedzimšanu, no pirmās satikšanās brīža un beidzot laulībā.
Personiskās attiecības - tā ir joma, kur veiksmei vai neveiksmei ir spēcīga ietekme uz visām pārējām sfērām cilvēka dzīvē. Un pat lielākais karjeras panākums vai materiālais nekad aizstās siltumu, laimi.

Mīlestība maģijas uzdevums ir-

-ja vīrietis vai sieviete vēlas savaldzināt viens otru ,
-ja jūs vēlaties atjaunot veco mīlestību (piemēram, vīram ir cita sieviete)
Tomēr, mīlestības maģija būtībā ir ļoti plaša un visaptveroša.
Rakstiet [email protected]
http://astral-temple.com/lv/discussion/pieburt-virieti-sievieti/3/
08.09.2014 10:09 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Slimi, nekad neesmu sapratusi šādas sievietes, izmisums...
Ja cilvēkam nav tad nav, tad neesi īstā ja ir šaubas.
08.09.2014 10:14 |

Reitings 134
Ko saka par pieburšanu Reiki meistare Edīte Vēja?

P i e b u r š a n a ir energoinformacionāla iedarbība uz cilvēku ar mērķi nomākt viņa gribu un pakļaut citam cilvēkam, parasti pretējā dzimuma.
Pieburšanas mehānisms kā sievietēm, tā vīriešiem ir vienāds. Visbiežāk gan sievietes piebur vīriešus.
Atkarībā no tā, kas veicis pieburšanu un kādā veidā, upurim tiek nomākti enerģētiskie centri (čakras).
2. čakras nomākšana noved pie tā, ka vīrietis spēj nodarboties ar seksu tikai ar to sievieti, kura ir izdarījusi šo pieburšanu.
3. čakras nomākšana nomāc upura gribasspēku. Viņš kļūst par „lupatu, kurā citi noslauka kājas”.
4. čakras nomākšana noved pie tā, ka cilvēks nav spējīgs mīlēt, jo visa viņa mīlestība pieder piebūrējai.
5. čakras nomāksanas rezultātā vīrietis runā tikai par šo sievieti.
6.čakras nomākšana noved pie tā, ka vīrietis pastāvīgi domā par savu „labdari”.
7. čakras nomāksanas rezultātā tiek noslēgta Dievišķā saite, un no tā brīža šī vīrieša dzīvība atkarīga no viņa „dievietes”.
Dažos īpaši stipros piebūrumos tiek nomākta 1. čakra – rezultātā vīrieša kājas pašas nes viņu pie „iemīļotās”.
Jebkurš piebūrums vispirms jau bloķē 2. un 3. čakru. Pārējais atkarīgs no tā, kas veic piebūrumu. Jebkurā gadījumā pat pats vājākais piebūrums nes kaitējumu cilvēka enerģētiskajam laukam.
Iedarbība uz čakrām atkarīga no piebūruma veida un domu formas.
Pie vīrieša „pārprogramēšanas”ķeras lielākoties valdonīgas sievietes, kurām nobloķētas mīlestības jūtas. Viņām mērķa sasniegšana ar jebkuriem līdzekļiem ir dzīves norma. Tautā saka : „viņa iet kā tanks”.Diez vai atradīsies daudz vīriešu, kuri būtu spējīgi iemīlēt šādu sievieti. Tad nu viņas cenšas vīrieti salauzt, pakļaut savai gribai.
Psiholoģisko metodi, kura balstīta uz vīrieša vainas izjūtām, izmanto materiālistes. Viņas netic ne Dievam, ne velnam, kur nu vēl kaut kādām tur enerģijām.Viņas ir viltīgas artistiskas un labi pazīst cilvēkus un viņu vājības.Tāds sieviešu tips bīstams augstsirdīgiem, kārtīgiem vīriešiem.
Reizēm sievietes ķeras pie pieburšanas, kad kaut kādu iemeslu dēļ vēlas paātrināt savienošanos ar mīļoto vīrieti.
Visbiežāk sastopamie piebūrumi ir ar ēdienu, ar personīgajām lietām, iedarbojoties uz bioenergoinformacionālo lauku no attāluma, iedarbojoties uz vīrieša apziņu.
Vairumā gadījumu piebur precētus vīriešus, kuri negrib pamest savu ģimeni, neprecētos, kuri negrib zaudēt savu brīvību, vīrus, kuri aizgājusi no ģimenes,lai viņi atgrieztos pie pamestās sievas.
http://www.editeveja.lv/?cat=188
08.09.2014 10:14 |

Reitings 134
Piebūruma pazīmes:

Krājas nepatikšanas darbā. Pazūd interese par visu, kas nesaistās ar to sievieti, kura izdarījusi piebūrumu.
Pilnīga vienaldzība pret sievu, reizēm arī bērniem.Parādās raudulība, kas agrāk nav bijusi raksturīga.
Nav gribas, vājums, izklaidīgs skatiens, nevēlēšanās kaut ko darīt, pilnīga nespēja pieņemt patstāvīgus lēmumus. Tomēr viņš nekad negribēs atzīt, ka atrodas zem svešas ietekmes, ka ar viņu notiek kaut kas nelāgs.Tieši pretēji – viņš ir pārliecināts, ka viss atrodas viņa kontrolē.
Uz sliekšņa parādās izbērtas smiltis, izliets ūdens, dedzinatas sveces, sērkociņi, iedurtas adatas stenderē. Ja atrodat kaut ko tādu pie savām durvīm, nepieskarieties ar rokām, nenesiet iekšā mājās. Savāciet to visu avīzē un izmetiet pēc iespējas tālāk no mājām vai sadedziniet. Ja mājās ir svētais ūdens, ar lūgšanu apslakiet ārdurvis un noteikti arī slieksni, lai iznīcinatu negatīvo informāciju. Nenāks par sliktu enerģētiski iztīrit dzīvokli. Ja sāncensei ir iespēja tikt jūsu mājās, kamēr jūsu tur nav, dzīvoklī var parādīties sveši asi priekšmeti, izbērtas magoņu sēklas, diegi, utt.
Sāls vai smiltis vīra kabatās vai apavos.
Parasti sieva intuitīvi jūt, ka kaut kas nav kārtībā.Vislabāk šādā gadījumā ar vīra fotogrāfiju aizejiet pie speciālista.
Pieburšana ir nopietns kaitējums, līdzvērtīgs lāstam. Tā kā tiek nomākts gribas centrs, vīrietis kļūst par bezgribas radījumu ne tikai attiecībās ar sievieti, kura piebūrusi, bet arī ar citiem cilvēkiem.Tādu vīrieti ir viegli vadīt. Ja tas ir biznesmenis, viņa stāvoklis strauji pasliktinās, naudas arvien mazāk. Daudziem sākas problēmas ar kuņģi. Ja piebūrums darīts vairākas reizes, tas var beigties ar kuņģa čūlu.
[email protected]
http://astral-temple.com/lv/discussion/pieburt-virieti-sievieti/1/
08.09.2014 10:16 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)