Pēc autores rakstītā var noprast, ka viņa nudien nevēlas samierināties ar sava vīrieša netikumu - tā arī ir tā lielā atšķirība
Pēc autores rakstītā var noprast, ka viņa nudien nevēlas samierināties ar sava vīrieša netikumu - tā arī ir tā lielā atšķirība
Un apskaidriba, protams, naca paris dienas pirms kazam. Visu atlikuso laiku vina samierinajas.
Interesanti, kur te tika izpipets, ka autores virs zog lietas no majam u.tml.? Ta laikam jau ir fantazijas augstaka pakape.
Mana izpratne labak lai mans virs ik pa laikam "atlaiz" savu stresu u.tml. (un es vinam piebiedrotos taja, nevis taisitu skandalus)
Piekrītu, taču kad iepazīsti cilvēku ir skaidri saprotams, vai viņa netikumi ir pieņemami, vai nav. Līdz kāzām jau nevajadzēja vilkt, ja jau līgavainis alkoholiķis.
Tādēļ sliecos domāt, ka kādu reizi bija tā izdarījis, mājās bija skandāls, čalis apsolīja tā nedarīt, paiet gads un netīši sanāca divdienieks.
Piekrītu, taču kad iepazīsti cilvēku ir skaidri saprotams, vai viņa netikumi ir pieņemami, vai nav. Līdz kāzām jau nevajadzēja vilkt, ja jau līgavainis alkoholiķis.
Tādēļ sliecos domāt, ka kādu reizi bija tā izdarījis, mājās bija skandāls, čalis apsolīja tā nedarīt, paiet gads un netīši sanāca divdienieks.
smēķēšana netiek kvalificēta kā atkarība, bet gan ieradums (jo pamatā cilvēki smēķē tieši ieraduma dēļ).
Un ka vīrieši spēj pieņemt sieviešu histērijas un to, ka viņas sūdzās par viņiem cosmo.lv forumā?