Vai man būs jāmaina ģimenes ārsts, ja uz Rīgu tikuntā diendienā braukšu?Kads gimenes arstam ar to visu sakars? Ej pie kura aarsta gribi, jo tas nav atkarigs no deklaretas dzivesvietas.
Un kas reaali mainaas no taa, ka cilveeks paardeklareejas uz laukiem, tam nav nekaadas noziimes, vai ne?Kapec tad vispar gribi deklareties citur?
Meitenes, vai pārdeklarējoties no Rīgas uz laukiem man nevarētu rasties problēmas ar bezdarbnieka statusa noformēšanu? Respektīvi- esmu strādājusi Rīgā, vai šajā gadījumā nekas nemainīsies un pabalstu es saņemšu?Zeme atveries! Kur shaadi jautajumi var rasties cilvekam, kurs kaa noprotams, strada algotu darbu (taatad nav tiinis). Kads dzivesvietas deklareshanai sakars ar bezdarbnieka statusu? Ja esi deklarejusies Daugavpili, tad benzinu masina vari liet ari tikai Daugavpili? Tapat iepirkties tikai Daugavpils veikalos?
Zeme atveries! Kur shaadi jautajumi var rasties cilvekam, kurs kaa noprotams, strada algotu darbu (taatad nav tiinis). Kads dzivesvietas deklareshanai sakars ar bezdarbnieka statusu? Ja esi deklarejusies Daugavpili, tad benzinu masina vari liet ari tikai Daugavpili? Tapat iepirkties tikai Daugavpils veikalos?
Skatos, ka tev vispar nav nekadas sajegas, kas ir un kapec vajadziga dzivesvietas deklareshana. Izlasi sho: http://likumi.lv/doc.php?id=64328