Mana pieredze rāda,ka ne vienmēr.
Eh, palasot komentus mazliet sasmējos...ja jūs zinātu pa cik es nopirku savu ideālo somu un cik ilgi man tā izcili kalpoja diendienā nēsāta, daža laba apkristu :D
es nepērku dārgas lietas....jā, 3 pāri sporta apavi man ir dārgākais no apģērba, šķiet,kas man ir, kaut es neesmu nekāda sportiste- tik vien cik zaļumos eju ar tiem, jo es zinu,ka es to nezvai jebkad dzīvē vēl prkšu :D
Man neceļās roka maksāt par kleitu 100EUR, ja es drīzāk, to uzvilkšu 2x mūžā. Vai rudens zābakus, kurus tpt es uzvilkšu 5x, jo tikmēr būšu nopirkusi vēl 3 pārus zābaku. Man stāv skapī vismaz 6 kleitas,kuras es nekad nevilkšu vairs, tpt kā kurpes,kas pt reizi nav uzvilktas, vai uzvilktas tikai pa māju :D
es neprotu nonēsāt ne drēbes, ne apavus,pat ja tie tiek nēsāti ilgi un dikti. Man vēl ir kurpes no 9.klases izlaiduma izcilā stāvoklī,kuras pirku pa 15Ls un nēsāju uz skolu:D
es nespētu nostaigāt ar 1 mēteli 3 gadus. Un nevis tpc,ka saplīstu vai ko, bet tpc,ka es zinu,ka nākamajā gadā man viņš riebsies. :D
No pakalpojume- vienīgais kur es pārmaksāuj par kvalitāti - zobārsts. Pārējais, mums mazpilsētās maksā normāli un ir kvalitātīvs.