Atkal jaaskiras.

Reitings 883
Reģ: 29.01.2009
labriit.
Apnicis jau ciiniities ar attieciibu probleemaam. Soreiz tiesaam padodos. Mans viirietis saka, ka pedejaa laikaa uzvedos diivaini un kaut ko sleepju, lai gan taa nav. Pat izlasiija visas manas vestules fb, protams, neko neatrada. Par katru personu, ko pievienoju, uzdeva jautaajumus. Vienaa briidii vnk uzliku sleept draugus feisbukaa. Tas vinu darija veel aizdomiigaaku. Izlodaaja manu skaipu, atrada, ka esmu blokeejusi akut kaadus aizdomiigus skype vaardus "seky" un "mohamed" . Teicu, ka nepaziistami, taapeec blokeeju. Jums nekad nav gadiijies, ka suuta uzaicinaajumus nepaziistami skaipaa? teica, ka netic man vairs. Visu nakti raudaaju. Visu dienu arii. Gribas visu laiku kaut ko raksitit, skaidrot, bet saprotu, ka nevajag. Un saka, ka es chatojot ar citiem chaliem, jo ieraudziija daudzus chatus no pagaatnes (kad biju briiva, nebija probleemu pachatot). Tik pretiiga sajuutua buut apvainotai , jo neesmu neko dariijusi. Negribu protams, skirties, bet izskataas, ka ilgterminaa vins mani nogalianas ;((
04.09.2014 12:15 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Man biezhi skypaa atraksta kaut kaadi muhamedi444 un tamliidziigi diivainji, kuri, protams tiek blokjeeti. Nevaru iedomaaties, kam buutu jaanotiek, lai viirs par to celtu kaadu traci vai vispaar pieveerstu tam uzmaniibu.
Par situaaciju - beidz tachu raudaat, bet priecaajies, ka tiksi valjaa no taada terorista! Labaak pat pati pieliec punktu visam, nevis gaidi, kameer kungs izdomaas vai var tev uzticeeties...
04.09.2014 19:46 |

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Šķiries, ko lai vēl iesaka. :D
04.09.2014 20:29 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Ja izdomā šķirties, nebrīnies ja tev draudēs ar pašnāvību. :D
No šitādiem visādus brīnumus var sagaidīt :)
04.09.2014 21:14 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Es gan negribu teikt, ka tevs puisis ir slikts! Visticamāk viņam ir arī ļoti daudz labas īpašibas utt...
Var jau mēģināt izadzināt un sadzīvot, bet vai to vajag?
Tas tev pašai jāizlemj!
Ja progress nav tūlītēja, es nekrāmētos :)
04.09.2014 21:19 |

Reitings 883
ja godiigi, es pati esmu palikusi mazliet mentaali nestabila un tas ir striidu iespaidaa. Vins diez vai pashnaaviibas tasiis, bet es tagad saprotu, ka esot ar vinu, esmu sevi iespundeejusi kaut kaadaa cietumaa, pielaagojusies visam...Jaa, vins man daavaja jaunu dziivi...aizraujuosu un interesantu...bet tai pat laikaa....no manis nekas nav palicis paari.
04.09.2014 21:26 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
ja godiigi, es pati esmu palikusi mazliet mentaali nestabila un tas ir striidu iespaidaa. Vins diez vai pashnaaviibas tasiis, bet es tagad saprotu, ka esot ar vinu, esmu sevi iespundeejusi kaut kaadaa cietumaa, pielaagojusies visam...Jaa, vins man daavaja jaunu dziivi...aizraujuosu un interesantu...bet tai pat laikaa....no manis nekas nav palicis paari.
Nekas.. kad tiks izsmeltas Tavas pēdējās mazohisma paliekas, tad arī kaut kas mainīsies.. tik izniekotais laiks un nervus paliek žēl :)
04.09.2014 21:30 |

Reitings 883
Neons...gaidiit vina mistisko uzticiibu man nav ne prataa. Es tiesi sapratu, kops ar vinu iepazinos, ne pa klubiem esmu gaajusi, ne ar kaadiem jauniem cilveekiem iepazinusies. Lai gan pirms tam mana sociaalaa dziive bija loti aktiiva.. Negribeeju vnk izaicinaat. Bet vienalga atrod iemeslus caur feibukiem un skaipiem. manupraat, tur pie vainas vina pashnoveerteejums....tomer 10 gadus vecaaks par mani.. varbuut tas vinu grauzh.. skrien uz zaali kaa traks.. kaa ierauga kaadu muskuloti chali man feisbukaa, uzreiz satraucas. tas nu gan dziivee veertiibas cilveekam....
04.09.2014 21:35 |

Reitings 883
cormeum... es tiesaam ceru , ka tiks izsmeltas.. varbuut taapeec arii es vinam likos aizdomiiga..jo es piekritu vina noteikumiem peedejaa laikaa, bet iekseeji manii kaut kas mira...Gribeejas visu laiku iet prom.. Kad biju pie vina atgad nesen, 3 nedelas pavadiijaam kopaa, es tajaa laikaa gaaju uz staciju un taisiijos braukt maajaas, bet vins vienmeer naaca man pakal...Jo ja vinam slikts garastaavoklis, tad nekas.. bet ja man - tad trageedija. ja es vinam neuzticos, tad jaaskiras. ja vins man neuzticas, atkal jaaskiras. cik reizes var iet uz prieksu un atpakal. Man saaka likties, ka vinam jaadziivo bez manis.
04.09.2014 21:39 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Ja tava dzīve cieš no tā visa, tad kāda jēga no attiecībām? Ja tev liek justies kā notiesātajai un cietumniecei - cilvēks tevi nevis dara laimīgu (kā būtu jābūt), bet nelaimīgu.
05.09.2014 12:00 |

Reitings 883
Nerea, shaadu attiecibu nosleepums ir, ka ir arii laimes briizi, kas ir tikpar speeciigi, kaa nelaimes briizi. Tas ir taads emocionaalais karuselis, un kuras tajaa ir bijusas, zina par ko es runaaju.
05.09.2014 13:46 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)