Atkal jaaskiras.

Reitings 883
Reģ: 29.01.2009
labriit.
Apnicis jau ciiniities ar attieciibu probleemaam. Soreiz tiesaam padodos. Mans viirietis saka, ka pedejaa laikaa uzvedos diivaini un kaut ko sleepju, lai gan taa nav. Pat izlasiija visas manas vestules fb, protams, neko neatrada. Par katru personu, ko pievienoju, uzdeva jautaajumus. Vienaa briidii vnk uzliku sleept draugus feisbukaa. Tas vinu darija veel aizdomiigaaku. Izlodaaja manu skaipu, atrada, ka esmu blokeejusi akut kaadus aizdomiigus skype vaardus "seky" un "mohamed" . Teicu, ka nepaziistami, taapeec blokeeju. Jums nekad nav gadiijies, ka suuta uzaicinaajumus nepaziistami skaipaa? teica, ka netic man vairs. Visu nakti raudaaju. Visu dienu arii. Gribas visu laiku kaut ko raksitit, skaidrot, bet saprotu, ka nevajag. Un saka, ka es chatojot ar citiem chaliem, jo ieraudziija daudzus chatus no pagaatnes (kad biju briiva, nebija probleemu pachatot). Tik pretiiga sajuutua buut apvainotai , jo neesmu neko dariijusi. Negribu protams, skirties, bet izskataas, ka ilgterminaa vins mani nogalianas ;((
04.09.2014 12:15 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Tāpat arī bieži, šādi teroristi sazombē sievietes tā, ka iegūst uzticīgu, bailīgu mājās sēdētāju, ar viņa loka ( viņam uztivcamiem draugiem ) un pāris sīkajiem.
Kamēr oats maukojas apkārt!
04.09.2014 14:33 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
tagad palasijos talak (ka vienmer iekomentet ribas atri, atri pirms viss izlasits) :)
Es tev teiksu taa, skiries, nu prieks kam tev tas vajadzigs. Vijs ir jau krapis, uzticibas nav, ne tev, ne vinjam. Un kaada kopa divosana? Tu saproti, ka ieliksi galvu cilpa?
04.09.2014 14:33 |

Reitings 7682
Saka, ka vinam esot saapiigi. Nevarot man uzticeeties.
sitadam vajag atbildet - un kad tu mani krapi, man nesapeja un es speju tev pecak uzticeties?!
Tadam lupatam tik ar vinju pasu ierociem pretii.
04.09.2014 14:38 |

Reitings 7682
Mans uzskats ir, ka ja ir nopienas attiecibas, tad visadiem bernibas draugiem/draudzenem ir japaliek berniba. Ja tiesham grib izveidot normalas attiecibas.
Cik tev gadu, ja tik šaura domāšana? Un, ko beigās darīsi - būsi pārrāvusi attiecības ar visiem no bērnības, pametīs arī puisis, ko tad? Viena pa pasauli kulsies nekam nevajadzīga.

Daleja aisniba ir, ka citiem viriesiem lai ai labiem draugiem, ir japariet otraja plaanaa ja ir nopietnas attiecibas. UN ar to domats robezu nosprausana. Es nepielautu, ka man kads comaks kautko raksta nakts vidu. Gribi rakstit, runat, raksti pieklajiga laikaa.
04.09.2014 14:48 |

Reitings 1717
Reģ: 24.05.2013
Cik tev gadu, ja tik šaura domāšana? Un, ko beigās darīsi - būsi pārrāvusi attiecības ar visiem no bērnības, pametīs arī puisis, ko tad? Viena pa pasauli kulsies nekam nevajadzīga

Labi, ka tu kartigi izlasi, kas rakstits. Pagrab kko un tad izsaki savu viedokli.
Nav jaaparrauj attiecibas ar visiem puisha/ meitenes delj, bet ta jadraudzejas ka berniba ari nav. Tas ir, ja ir nopietnas attiecibas. Nav jajaucas ieksha tur kkadas tuseshanas divata vai pa nakti palikshanas vienam pie otra kamer otra pusite aizbraukusi kkur. Mazums tadi gadijumi dzirdeti.
Satikties var, patuset var, bet jabut robezham. Domajot ari ka jutas otra puse. Un ja jau vajag tik tuvus labakos draugus, tad varbut apdomat iespeju kko veidot ar to labako draugu nevis meklet papildus vel kko arpuse. Bus viss vienaa.
04.09.2014 15:43 |

Reitings 1717
Reģ: 24.05.2013
Aija, t vari atbalstit visas sava vira/drauga labakas draudzenes un visas parejas, kuras vinjam sirdij tuvas. Bet man pieredze rada, ka nav pareizakais variants parak tuvu draudzeties itseviski, ja tresajam cilvekam nav otras pusites...
04.09.2014 15:46 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Viņš tevi lauž, lai tu nekur nespruktu un būtu paklausīgs īpašums.
04.09.2014 16:28 |

Reitings 883
Man jau pilniigi pretiigi paliek. Liekas, ka cilveeks iespiedis galvu durvju starpaa.
Vins raksta " kaada velna peec tev kaut kaads aafrrikaanis bija pie blokeetiem? " Kipa, noraadot, ka es ar taadu esmu chatojusi. Jo es redz esot apstiprinaajusi. Bet es vinam saku, ka apstiprinaaju, jo drosi vien suutija vislaik request, un savadaak nevareeju noblokeet. Kur var cilveeks par kaut ko taadu buut aizdomiigs? Nu tiesam, vai es vieniigaa, kam skaipaa kkadi musulmanu lohi suuta uzaicinaajumus?
04.09.2014 16:56 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Galvenais - netaisnojies. Taisnojoties tu ļauj ar sevi manipulēt.
04.09.2014 17:06 |

Reitings 1196
Reģ: 28.01.2013
Aj, nesaprotu, kapeec vsp veel censos vinam kko ieskaidrot.

Es arī nesaprotu :D Nedomāju, ka šada greizsirdība tā vienkārši pāries - ja vēlies, lai katru dienu tev liek atskaitīties, liek justies vainīga par to, ko neesi darījusi, utt. saligstiet mieru un dzīvojiet laimīgi. Vismaz nevienai citai šis kompleksainais nervu kamols netrāpīsies.
04.09.2014 17:25 |

10 gadi
Reitings 1601
Reģ: 17.01.2013
Man bija stirpi līdzīga situācija, vīrietis palika slimīgi greizsirdīgs visu laiku čekoja sociālos tīklus un manas sms, apvainoja, ka meloju vinam par visu... Viņš gan mani nekrāpa, vienkārši baidijās, ka pametīšu viņu, bet nu... es to izturēt nevarēju, gribējās viņu paņemt stipri sapurināt un uzkliegt- Get a life!!! :D
04.09.2014 18:07 |

Reitings 384
Reģ: 10.03.2014
Kur jūst tādus censoņus izrokat? Jāstrādā viņam nav, ka atliek laika pētīt profilus un skype? Sūti dillēs vai arī pieprasi, lai maina savu attieksmi.
04.09.2014 18:18 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Lai gan es esmu pret ultimaatiem attieciibaas, shaadaa situaacijaa gan noliktu izveeles priekshaa. Vai nu lai vinjsh vairs nekad neiepiikstaas par to, ko esi dariijusi pagaatnee un beidz pats sleept savu telefonu, vai nu lai vaacaas 3 maajas taalaak.
Ziilei taisniiba, shaadaa veidaa erviinveidiigie speej novaakt sev kaadas 3 aitas, kuras njem priekshaa un kuras uzticiigi kaa mulkjes gaida maajaas, kameer sameejie skraida apkaart.
04.09.2014 18:19 |

Reitings 7682
melone, neesi vieniga, ari man ik pa laikam atnak uzaicinajumi no dazadu tautu parstavjiem skype, nav ne jausmas ka vinji mani atrod. man bloketaja sarasta ir vairaki.

bet kapec tu nebliez vinjam preti?! Vinjs tevi ir krapis. ak mazais nabadzinjs, vinjam sap, vinjam grti uzticeties. vel galvinju tadam tik noglaudit. tur smaga artilerija virsu un viss.
04.09.2014 18:44 |

Reitings 7682
un vinjs neliksies miera kemer neparadisi nostaju un nepatiski stingru vardu. beidz attaisnoties, uzdot stulbus kapec jautajumus. pasaki vai nu vinjs parstaj vai lai tinas. protams saks barstit tekstus, ka vinjam bija taisniba, ka gan jau tev cits, bet nesaluzti, turies pie sava. saki ja netici, jums tapat nav nakotnes. vai nu vinjs aizver luuku vai skiraties.
vinjs zin, ka ar tevi var manipulet, tadel nemaz neparstaj un neparstas. uztaisi chalim soku.
04.09.2014 18:48 |

Reitings 883
Vins nav mani kraapis. es raxtiiju, ka iepriekseejaas attieciibaas vins kraapa savu meiteni. par to vai mani kraapa, nezinu. Es vinu nosaucu par evil. sim vins tochna netiks paari. taapat pateicu, ka vins speeleejas ar cilveekiem, tagad tur mani virvee, kameer es mocos. Sis tur kko zelojaas, kaa tik slikti varu par vinu runaat. Lai ieskrienas. nee, soreiz tiesaam es nekur nepiekaapjos. Vins mani reaali par neko mociija. Un tagad veel nevarot izdomaat, vai spees uzticeeties. Lai iet domaa, laikam cereeja, ka gaidiisu un raudaasu un luugsos kaa vmr. Ja grib deel sitadas lietas skirties, lai jau. es ik pa laikam paraudu, nu loti gruuti ir, bet par kaajslauki vairs nebuusu...
04.09.2014 19:06 |

Reitings 2215
Reģ: 26.01.2011
Jā, nu VĒLĒŠANĀS čekot telefonus, skype, socportāla sarakstes utt. ir slima padarīšana. Vēl stulbāk man liekas ĻAUT, lai otra puse čeko to visu, rādīt vēstules, dot paroles....
Man vīrietis nav ne manos FB draugos, ne skype.
Ja prasītu, lai dodu telefonu vai rādu vēstules, ar slotu iemauktu pa seju. Man nav pa ceļam ar greizsirdīgajiem kontrolētajiem.
Attiecīgi, protams, ne pati čekoju, ne lūdzu kaut ko parādīt.
Tā esmu darījusi tikai vienu reizi, kad bija pamatotas aizdomas. Tagad atskatoties uz to visu, domāju - a priekš kam man toreiz biaj jāpārbauda kaut kas? Kā ir, tā ir. Mazāk zini, labāk guli.
04.09.2014 19:07 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
Es vinu nosaucu par evil. sim vins tochna netiks paari.

:D laabs.
04.09.2014 19:10 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Un tagad veel nevarot izdomaat, vai spees uzticeeties.

Emocionaalais terorists. Galvenais, ka vinjam pasham ir probleemas notureet draudzinju biksees, bet luuk citi esot tie, kuri esot tie neuzticiigie. Kaa tad!
04.09.2014 19:14 |

Reitings 883
Es tagad varu beidzot uz visu paskatiities ar skaidraam aciim! un ja godiigi, man slikti metas... Kas taa par dziivi buutu, ja vislaik chekotu, ko daru pie laptopa? Tagad man pat skype vaisr nav, jo es nezinu, ko vins tur sadariija.. Bet par to, ko tur ieraudziija.. ariven jau smieties gribaas...Bet saapiigi, ka cilveeks neredz, ka man kkaadi chati ne prataa nav bijusi, jo gana dyadz probleemu, par ko domaat dziive sobriid.
04.09.2014 19:35 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits