Man arī sākumā likā neveikli iet uz klubu, bet tad jau kaut kā palika vienalga .. tāpēc, ka man nepatīk lielas masas, eju no rītiem agri - tikko klubs ir vaļā (7.00) .. maz tautas, pārsvarā vieni un tie paši cilvēki, un tad jau pierodi un ir ok.
Iet bez saprašanas, ko Tu tur darīsi, gan neiesaku. Vismaz sastādīta treniņa programma ir jāņem līdzi, ja ne pats treneris vai paziņa/draugs, kas zin, ko darīt. Esmu redzējis tādus brīvdomātājus un izskatās diezgan bēdīgi. Nu jau ace ir piešauta un uzreiz var redzēt, kas nāk ar domu un kas vienkārši nākšanas pēc.
Ja ņem programmu no neta, tad vienkārši saraksti uz lapiņas mazas visu, kas Tev jāpaveic - tas palīdz. Es nemēģinu galvā atcerēties .. joprojām ņemu lapiņas līdzi, jo man ir 9 dažādas workout dienas ar dažādiem vingrinājumiem.
Par uzturu - mēs, kā tauta, vispār ēdam diezgan veselīgi, salīdzinoši ar citiem, bet konsultēties vai palasīt info gan iesaku. Bet ideoloģija jau skaidra - ierobežot saldumus, ēst biežāk, bet mazām porcijām, iekļaut ēdienkartē zaļbarību. Principā, var ēst visu, galvenais - ar robežām un neaizraujoties.