Kur vaina?

Reitings 745
Reģ: 04.06.2013
Par tik populāro tēmu "Kāpēc iepazīties ir viegli, bet atrast, kādu, kurš gan mīlētu Tevi, gan ,kuru Tu varētu iemīlēt ir tik grūti?"

Tātad. Ja vēlaties varat runāt no savas pieredzes. Bet jautājums ir... ja tā godīgi... Kurš tad ir vainojams situācijā, kad tikšanās ir, bet nopietnas attiecības viens vai otrs negrib veidot. Viss beidzas ar nenopietnām attiecībām vai vienkārši uzmanība vienai vai otrai pusei ar laiku sāk pietrūkt, vai cieņas, vai sapratnes pietrūkst... un čušš Kā jums šķiet, kuras ir tās aktuālākās problēmas, ko esat novērojušas? Vīrieši par daudz grib? Vai sievietes nav gana seksīgas,skaistas. (Vai vispār skaistumam un figūrai ir saistība ar attiecību veiksmīgu nodibināšanu) Vai ticat, ka ir viens vienīgais, kurš jums paredzēts un ja reiz satiekat kādu citu, nekas tur vienkārši nevar sanākt? Sanāks tikai ar to īsto un tas ir tikai viens. ?

??? :)
03.09.2014 18:13 |

Reitings 204
Reģ: 29.08.2013
^^
Vecīt, neņem nopietni! Tas jau tik draudzīgs ieteikums profesionālisma nolūkam bija.

MiuMiu - neesi viņam vienīgā, lūk arī visa sāls!
03.09.2014 21:28 |

Reitings 1315
Reģ: 27.10.2012
Es regulāri uzturos kompānijās, kur pārsvarā nopietnas attiecības vai laulības dzīve un neviena no sievietēm neizrāda seksīgumu, viņas drīzāk ir simpātiskas, koptas, bet ļoti mīlošas, ģimeniskas, uzticamas sievietes saviem vīriešiem un vīrieši viņas mīl tādas kādas ir.
03.09.2014 21:29 |

Reitings 204
Reģ: 29.08.2013
Un melonei_1 - nepin te mani iekšā. Viss, ko teicu - ir cilvēki, kas godīgi tādas lietas nepateiks un iniciatīvas trūkums te nav un nebūs par pamatu.
03.09.2014 21:32 |

Reitings 471
Reģ: 28.03.2013
Brandons- viss ir iespējams, bet man reāli padomājot-pa kuru laiku? Mēs gandrīz katru dienu tiekamies, esmu jau iepazīstināta ar viņa vecākiem, un vēl pie tam viņam neviens telefonu nekausē, nav nekādu sms vai zvanu un i-netā viņš arī ieiet manā klātbūtnē.
Vēl pie tam, kad tikko sākām tikties es viņam teicu, ka man atkal ir noteikums, lai esmu tikai es un neviena cita.
Takā šīs variants pagaidām atkrīt, tāpēc jau arī es nesaprotu, kur tā vaina..kaut arī viņš teica, ka par attiecibām nerunā, bet viņas veido.
03.09.2014 21:35 |

Reitings 745
Reģ: 04.06.2013
Coldlady - no vienas puses gribas justies līdz galam mīlētai. Gribas reiz just ,ka ir..ka tas ir tas cilvēks, kuram var uzticēties. Ja stāstīsi pat stulbākās lietas, neierēks vai neatstāstīs draugiem utt.

No otras puses, man ir tā kā bail no kā nopietna... Kā saka.. Pašai sevi vispirms jāiemācās pa īstam mīlēt, tad tikai citi Tevi var mīlēt. Kamēr pati līdz galam nevaru...tikmēr....
03.09.2014 21:35 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Es teiktu, ka Tu nezini ko gribi un ka Tev ir jāsamierinās ka tas vīrietis Tevi blakus neredz un punkts. Varbūt sapratīsi pati, kad apniks tas un gribēsi beidzot normālas attiecības.
Es Tevi labi saprotu, jo esmu bijusi tādā situācijā un tieši pretēji, man nepatika neviens, tikai tas kuram īsti mani nevajadzēja, un līdz ar to man ar bija sajūta ka man ar nevajag jo baidos ka būs atkal tāds pats, bet tuvs cilvēks man pajautāja, lai izlemju ko beidzot vēlos un kad to iestādīju savā galvā es satiku ļoti jauku vīrieti, kurš atbilst tam par ko aizdomājos, bet parādu raksturu, neļaujos un saglabāju skaidro saprātu, man nav jāpakļaujas, esmu es pati, ar savām interesēm, hobijiem un laiku, un protams uzskatu, ka arī esmu gana pievilcīga, ja sevi noniecināsi tad to darīs arī citi. Vnk uzmet to čali un nostādi savā prātā ka esi vairāk vērta un tas vairāk atnāks pats, jo pievilksi, pagaidām Tu pievelc tādus kuri arī ir Tevis cienīgi. Arī iepriekšējās attiecībās zināju ka gribu tādu cilvēku un satiku, tikai man nebija pieredzes un ļāvos tāpt mīcītai un veidotai kā labpatīkas.
03.09.2014 22:01 |

Reitings 149
Reģ: 11.01.2014
Pacelšu tēmu.. šobrīd ir situācija, kad uzmanība no otras puses sāk pietrūkt.. šķiet viss, kas tik labi iesākās šobrīd vienkārši pazūd! Zinu, ka ja ir gājējs, tad aizies vienalga, bet negribas tā vienkārši visu izbeigt. Eh.. bezgala sāpīgi tas viss ir.
Meitenes, padalaties, vai situācijā, kad puiša interese mazinās, kaut kas vēl var mainīties uz labo pusi, vai tas ir beigu sākums?
03.09.2014 22:03 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Nopietnas attiecības nesākas, jo otra puse sākot nav randiņu periodu pateikusi konkrēti ko vēlas.

Manas nopietnās attiecības sākās ļoti nenopietni, ar seksu pirmajā randiņā un pēc tam ar pārtraukumu. Arī vēlāk neko konkrētu un nopietnu neplānojām, viss notika pats no sevis un pakāpeniski.
03.09.2014 22:08 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Meitenes, padalaties, vai situācijā, kad puiša interese mazinās, kaut kas vēl var mainīties uz labo pusi, vai tas ir beigu sākums?
Mazāk filozofijas.. uzvelc kaut ko piedauzīgu, kad gaidi viņu mājās.. :D
03.09.2014 22:08 |

Reitings 149
Reģ: 11.01.2014
cormeum, varētu jau, ja tiktos biežāk.
Puisis vēl nesen visur aicināja, tagad nekā.. pati arī ierosinu tikties, bet tagad dzirdu tik atrunas vai sanāk pāris īsas tikšanās.
03.09.2014 22:17 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Puisis vēl nesen visur aicināja, tagad nekā.. pati arī ierosinu tikties, bet tagad dzirdu tik atrunas vai sanāk pāris īsas tikšanās.

girls, tad nav ko.. ir uz pasaules atsaucīgāki vīrieši ;)
03.09.2014 22:22 |

Reitings 203
Reģ: 31.01.2014
girls

Vai teci teici viņam, ka pietrūkst, ko atbild?
Grūti jau saprast, cik ilgi tiekaties, utt., kāpēc tā, bet nenokar degunu, taisnība par to, kas ir gājēji - tāpat aizies;;)
04.09.2014 13:09 |

Reitings 1579
Reģ: 04.04.2013
Man gandrīz katru nedēļu gadās tādas ka tu, kuras vienkarsi izmileju un nekadas attiecibas neielaizos un izdevigi but sadas attiecibas, jo nav atbildibas, var ar tiru meiteni mileties bez gumijas, beigt vina un nav atbildibas, lai pati doma par kontracepciju, atbrivosanos no berna, ja stavokli paliek un ja meitene iepatikas, tad vel kadu menesi pamileju kamer labaks variants gadas.
04.09.2014 14:49 |

Reitings 471
Reģ: 28.03.2013
Sancho- Un pēc tam, kad tiešām izdomāsi, ka gribi nopietnas attiecības, tad ne vienai foršai meitenei nebūsi vajadzīgs un nāksies samierināties ar to, kas pagadās..tas pēc pieredzes no citu tādu puišu dzīvesveida kā tavējais.

Fuj vnk, ja negribas nopietnas attiecības, tad vismaz nedari tā, lai tās meitenes saķerās tevī-tas pēc tava pēdejā teikuma, dzīvē tāpat viss atspēlēsies. Un par to beigšanu, gan man liekas, ka dirs, ja nē, tad tev nav pilns komplekts.
04.09.2014 16:03 |

Reitings 61
Reģ: 01.07.2014
Tā vien šķiet, ka daudzas ir uzkāpušas uz mana bijušā "grābekļa". Rādās, ka ir daudz vīrieši, kuri tā dzīvo...
04.09.2014 16:24 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Sancho, ja tu nemuldi - tad jau sanāk, ka tu plāno bērnus :D Jo, ja tā nav, tad tu esi idiots, bet to taču tu noliegtu, vai ne?
04.09.2014 16:26 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Sancho, nav bail, ka kādas papucītis vai bračka par šādām izderībām Tevi pie koka mežā piesien un izvālē vai vismaz kājas salauž?
04.09.2014 16:39 |

Reitings 61
Reģ: 01.07.2014
Sancho, nav bail, ka kādas papucītis vai bračka par šādām izderībām Tevi pie koka mežā piesien un izvālē vai vismaz kājas salauž?

++
04.09.2014 16:44 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits