Es teiktu, ka Tu nezini ko gribi un ka Tev ir jāsamierinās ka tas vīrietis Tevi blakus neredz un punkts. Varbūt sapratīsi pati, kad apniks tas un gribēsi beidzot normālas attiecības.
Es Tevi labi saprotu, jo esmu bijusi tādā situācijā un tieši pretēji, man nepatika neviens, tikai tas kuram īsti mani nevajadzēja, un līdz ar to man ar bija sajūta ka man ar nevajag jo baidos ka būs atkal tāds pats, bet tuvs cilvēks man pajautāja, lai izlemju ko beidzot vēlos un kad to iestādīju savā galvā es satiku ļoti jauku vīrieti, kurš atbilst tam par ko aizdomājos, bet parādu raksturu, neļaujos un saglabāju skaidro saprātu, man nav jāpakļaujas, esmu es pati, ar savām interesēm, hobijiem un laiku, un protams uzskatu, ka arī esmu gana pievilcīga, ja sevi noniecināsi tad to darīs arī citi. Vnk uzmet to čali un nostādi savā prātā ka esi vairāk vērta un tas vairāk atnāks pats, jo pievilksi, pagaidām Tu pievelc tādus kuri arī ir Tevis cienīgi. Arī iepriekšējās attiecībās zināju ka gribu tādu cilvēku un satiku, tikai man nebija pieredzes un ļāvos tāpt mīcītai un veidotai kā labpatīkas.