Kur vaina?

Reitings 745
Reģ: 04.06.2013
Par tik populāro tēmu "Kāpēc iepazīties ir viegli, bet atrast, kādu, kurš gan mīlētu Tevi, gan ,kuru Tu varētu iemīlēt ir tik grūti?"

Tātad. Ja vēlaties varat runāt no savas pieredzes. Bet jautājums ir... ja tā godīgi... Kurš tad ir vainojams situācijā, kad tikšanās ir, bet nopietnas attiecības viens vai otrs negrib veidot. Viss beidzas ar nenopietnām attiecībām vai vienkārši uzmanība vienai vai otrai pusei ar laiku sāk pietrūkt, vai cieņas, vai sapratnes pietrūkst... un čušš Kā jums šķiet, kuras ir tās aktuālākās problēmas, ko esat novērojušas? Vīrieši par daudz grib? Vai sievietes nav gana seksīgas,skaistas. (Vai vispār skaistumam un figūrai ir saistība ar attiecību veiksmīgu nodibināšanu) Vai ticat, ka ir viens vienīgais, kurš jums paredzēts un ja reiz satiekat kādu citu, nekas tur vienkārši nevar sanākt? Sanāks tikai ar to īsto un tas ir tikai viens. ?

??? :)
03.09.2014 18:13 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Bet reāli nav taču tā, ka ja 2 vai 3 randiņā ir sekss, tad nevar izdoties nopietnas attiecības vēlāk?

Nav, bet nav arī tā, ka tas nevarētu būt 5. randiņš. Situācijas dažādas, ir, kurām izdodas attiecības arī ar gultu 1. randiņā, bet es teiktu - nē.
03.09.2014 20:13 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Es saprotu, ka ir jātiecās uz nopietnām attiecībām, ja tādas vēlas. Bet reāli nav taču tā, ka ja 2 vai 3 randiņā ir sekss, tad nevar izdoties nopietnas attiecības vēlāk?

Visādi gadās. Tādas lietas nevar aprēķināt vai iepriekš izdomāt. Varbūt vaina nemaz nav seksā pirmajā randiņā, bet tajā, ka vienkārši izvēlies tādus po žizņi nenopietnus tipiņus? Man tavā vecumā tā bija un nekādi tobrīd nevarēju saprast, kas vainas :D
03.09.2014 20:16 |

Reitings 883
Reģ: 29.01.2009
AHA... Nu jaa, tagad saprotu.. Tie meitenu miilulji jau arii biezi, kad iepaziist tuvaak, ir tukshi numuri. Nav teikts, ka katrs izskatiigs viirietis ir taads, bet tas atkariigs, kaa Tu pati sevi pozicionee un kaadas veertiibas ir viirietim.
Kameer Tu tiem veciem izdabaasi, vini Tevi par pilnu nenjems!
Viena te mineeja, ka seksiigums nopietniem neinteresee. Oj, ja sekss buus slikts, nebuus abpuseeja iekaare, attieicibas taapat ar miiljumu vien neizvilks. Vienkaarsi ir taa, ka nopietns teevainis to seksiigumu nemet aciis un savus noluukus pauzh diezgan agri.
Atesviskos gadiijumos, ja Tev kaads loti patiik, var ar vinu miiciities un cereet, ka vins gribees attieciibas, bet ja nesagribees, laika teereesana vien sanaaks.
Es kaut kur lasiiju, ka J.Lo pielauj atkal preceeties, jo vinai nav pienemami buut prosta kaada matracim. Labaak buut godiigai jau no saakuma, nekaa sev melot.
03.09.2014 20:29 |

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Ja Tu nepiesaisti, tad nepiesaisti. Un ar seksīgumu tam nav nekāda sakara.
03.09.2014 20:32 |

Reitings 745
ka vienkārši izvēlies tādus po žizņi nenopietnus tipiņus?

Nu ļoti iespējams.

Nožēloju tagad, ka esmu gados 17 sāpinājusi normālu puisi. Nebija jau tīšām, bet tajā laikā biju maksimāli tendēta uz vizuālo. Viņš bija tālu no tā mana "ideāla". Bet tagad padomājot... jau liekas, ka varbūt ja būtu viņam devusi iespēju... Ai! Noteikti uz rokām būtu nēsāta. Nenožēloju, ka nebija mums nekas, bet noteikti to nozeloju, ka toreiz tā kā pasmējos par to puisi, ar baudu atraidīju. Tas viss tikai tāpēc, ka pati biju jau sāpināta bijusi un cietusi sāpes.
03.09.2014 20:35 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Man neizdodas veidot attiecības pagātnes rēgu dēļ, tāpēc arī šobrīd esmu ar sirdi un dvēseli savā hobijā plus vienā interesantā projektā iesaistījos nesen .. laika - vispār nav sievietēm. Mani interesē viena konkrēta sieviete, bet diemžēl nav lemts .. kamēr aizmirsīšu, tikmēr attiecības neveidošu .. mēģināju, čiks vien sanāca .. nav ko traumēt sievietes ..
Bet man ir izdevies laika gaitā izveidot vairākas nopietnas attiecības un varu padalīties ar to, kas man bija svarīgs attiecīgajos vecumos ..
Attiecības no 19 - 21 gadam. Viņa bija modele .. jā, tai vecumā mani interesēja vizuālais un šī sieviete bija tiešām dabīgi skaista! Emocionālais bija, protams, bet tāds .. nekāds. Viņa bija klusa un kautrīga.
Attiecības no 23-28.5 .. viņa arī bija ar ideālu augumu un ļoti rūpējās par attiecībām, centās manis dēļ. Bet diemžēl attiecībās es izaugu, bet viņa negribēja augt ar mani .. līdz ar to pašķīrāmies tīri tādēļ, ka viņa mani bremzēja un vilka uz leju guļot dīvānā un neko nedarot .. Vispār, ja godīgi, tad tagad varēju būt arī precēts cilvēks ar bariņu bērnu, bet man kaut kā gribējās sev blakus intelektuālu cilvēku ar saviem mērķiem - vienlīdzīgu.
Attiecības no 29-30 .. Sieviete - egoiste, inteliģenta .. uzskatu, ka viņā bija visas tās īpašības, kas man ir vajadzīgas sievietē, tai skaitā - negatīvās .. ļoti daudz ko man iemācīja un esmu ļoti pateicīgs viņai par visu. Viņa reāli mani izmainīja .. Vizuāli - nekas īpašs uz kopējā fona, bet priekš manis - ideālā sieviete ar visām manām vājībām uz sievietēm .. pavilkos uz viņu, jo pirmo reizi savā mūžā pieredzēju "pareizo feramonu ķīmiju" viņa vienkārši mani padarīja traku. Bet nu diemžēl neesmu gana labs priekš viņas, un es tam piekrītu. Lai arī uz kopējā fona esmu ok vīrietis, augt ir kur, un viņa mani piespieda saprast, ka ar "ok" ir par maz.

Tagad man drīz paliek 31, un esmu nonācis pie secinājuma, ka galvenais ir "pareizā ķīmija" ar sievieti. Ja man mūžā vēlreiz izdosies tādu satikt, tad viņa no maniem nagiem neizspruks, bet iepriekšējās attiecībās es pats visu sačakarēju ar nespēju pieņemt to sievieti tādu, kāda viņa bija, un nepacietību.
Ja runā par pārējo, tad ir svarīgi, lai sievietei piemistu vismaz 2 no trim manām "vājībām" vizuāli, līdzīgs inteletuālais līmenis un "pareizā ķīmija" .. tā būtu ideālā sieviete. Protams, viņai būtu kaut kādas negatīvās īpašības, bet to visu es spētu pieņemt, ja ir iepriekšminētie nosacījumi. Arī mazliet zemāku itelektuālo līmeni es spētu pieņemt .. gan jau atrastos par ko parunāt tāpat.
03.09.2014 20:39 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
nemāku teikt, bet vienmēr beigās kādam sāpes
03.09.2014 20:42 |

Reitings 745
Bante. Un ar ko tad ir? Kur tas slēpjas?

Savā ziņā, es saprotu, ka pati nemaz šobrīd neesmu gatava nopietnām attiecībām. Tikai ir sāpīgi apzināties, ka neesi nekas īpašs kādam un cik daudz muļķībām no viņa dzirdētām noticēju un neredzēju realitāti.
03.09.2014 20:42 |

Reitings 883
^^ Ideaals komentaars
03.09.2014 20:45 |

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Ja sieviete nepiesaista vīrietim pēc izskata, nekas nesanāks. Vīrieši mīl ar acīm. Jācer, ka vārnas mani nenoknābs. :D Seksīgs, neseksīgs, tur nav tā sāls, bet attieksmē, kā Tu sevi pasniedz. Varbūt neesi Tu tik perfekta, lai cerētu uz sevis uzstādītājiem "augstā" plauktiņa puišiem. :)
03.09.2014 20:49 |

Reitings 204
Reģ: 29.08.2013
Tas vien, ka puisis Tev pateica, ka negrib nopietnas attiecības, vēl nenozīmē, ka to tiešām domāja. Un, ja jau tā runājam, tad kā vispār var gribēt nopietnas attiecības? Tā nav lieta, pēc kuras vari tiekties vai mērķtiecīgi virzīties tās virzienā, pienāk brīdis, kad ir tas klikšķis, kad saproti, ka bez tā cilvēka nevari un viss. Pats esmu bijis tajā situācijā un, godīgi sakot, tā nebūt nav patīkama, sajūta, ka Tevi kāds tur diedziņa galā virs stāvas kraujas un jebkurā brīdī var atlaist iepriekš nepabrīdinot, tādēļ arī daudzi noklusē vēlmi vai nodomus pēc nopietnām attiecībām.

Tavā gadījumā iesaku izvērtēt individuāli - kāds tas puisis ir, cik nobriedis savam vecumam? Vairumā gadījumu attieksme pret ārējām lietām (mācības, darbs, attīstība) iet roku rokā ar romantisko pusi, līdz ar to, ja galva viņam uz pleciem, vaļā nelaid!
03.09.2014 20:50 |

Reitings 204
Reģ: 29.08.2013
^^ Ideaals komentaars

Būtu ideāls, ja nebūtu paslinkojis ar pieturzīmēm...
03.09.2014 20:51 |

Reitings 471
Reģ: 28.03.2013
Esmu, apmēram, tādā pašā situācijā, kā tu, tikai šeit puisis izturās tā, ka mums būtu attiecības, bet vārdos ir teicis, ka nevēlas neko nopietnu. Un jā, viņš ir arī ir meiteņu mīlulis, izskatīgs, savs bizness un kā cilvēks ir vnk ideāli man piemērots, visa viņa domāšana atbilst manai domāšanai un skatījums uz dzīvi arī ir tāds pats, es zinu, ka viņš arī to jūt un redz, bet redz, ka viņam kaut kas traucē un es arī nesaprotu kas, un arī no sākuma biju domājusi, kāpēc, lai ar mani neko nopietnu neveidotu?Bet nu dzīvosim, redzēsim.
Bet pirms viņa bija pavisam nopietnas attiecības, kad likās, viss mēs būsim visu laiku kopā, būs bērni, precēsimies utt. viņš mani mīlēja un es viņu mīlēju, bet notika tas, ka izveidojās arī tāds kā pieradums un viņš domāja, ka es nekur nelikšos, ka būšu tikai viņam un līdz ar to sāka mani aizskart, emocionāli iespaidot, kamēr vienā jaukā dienā salasīju savas mantiņas un aizgāju no viņa.
03.09.2014 20:57 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Brandon, apēd bulciņu :) 2 komati trūkst, pārējais ir ok. Un mans rakstības stils ir stilistiski nepareizs .. esmu informēts, paldies :)
03.09.2014 20:58 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
^^ Ideaals komentaars

Loti patika komentaars!
03.09.2014 20:59 |

Reitings 745
Brandon -nedomāju, ka šis ir tas gadījums. Domāju, ka pārāk ilgi tieši esmu ļāvusies lai mani muļķo, un visu laiku cerējusi uz neko... Man ir ļoti grūti, jo viņš uzradās, mēs tikāmies, tagad man sēž bijušais prātā. Esmu jau no viņa atvadījusies,pateikusi -< Beidzam vispār kontaktēties. >> bet viņš ik pa laikam turpina uzrakstīt, tomēr pēc viņa attieksmes šķiet es vienkārši esmu viņam interesants sarunu biedrs un viņš, kad grib uzraksta. Bet viņš sāpina mani. Es viņam to neatklāju. Jo viņš tā vienkārši var pateikt < Nu kāpēc mēs nevarētu tikties? Vai tad tev pārāk stipras jūtas pret mani? >> :D It kā smejoties saka. Bet es melotu, ja teiktu, ka man tas viss ir vienkārši. Domāju, ka vislabāk būtu viņu ignorēt turpmāk. Tikai tāpēc, lai es varu beigt domāt, beigt emocionāli sevi mocīt. Man ir jādzīvo normāla dzīve.
03.09.2014 21:13 |

Reitings 883
Brandon, pardon, dzeks skaidri pasaka, ka gaida iisto sievieti. Ar komentaariem vai bez, gan jau pats esi no tiem, kas nezina, ko grib un beigaas paliek beshaa vai panjem to, kura visilgaak gaidiijusi :D :D
Iniacitiiva tomer ir viiriesa arods! Mes gribam, lai viiriesi pret mums buutu godiigi, bet, kad pasaka, ka neko negrib, mekleet kaut kaadus maajienus laikam buus interesnti taam, kuraam patiik labirinti vai viiriesi, kas runaa caur pukjem:))
03.09.2014 21:13 |

Reitings 1315
Reģ: 27.10.2012
AHA, izskatās, ka nezini ko gribi, jo jau citā postā raksti, ka nemaz nopietnas negribi.
03.09.2014 21:23 |

Reitings 2336
Var gribēt vai negribēt nopietnas attiecības. Tad, kad iemīlies līdz kaulam, tad vienalga, kas ir teikts iepriekš.
03.09.2014 21:25 |

Reitings 745
Nu ja. Ja vīrietis grib, lai viņam skrien pakaļ, tad tas ir garām. Meitene nekad nejutīsies laimīga, ja saņems uzmanību tikai brīžos, kad būs uzvilkusi labāko kleitu, seksīgāko apakšveļu un ies speciāli defilēt... :D

Meitenes var izlikties stipras un liegties, bet patiesībā, ja reiz viņa draudzējas ar puisi,kurš viņai patīk... Viņa grib lai viņš raksta pēc iespējas biežāk, lai uz tikšanos uzdāvina kaut ko, gribas redzēt to mirdzumu puiša acīs, centību iepatikties meitenei, vēlmi sevi parādīt no labākās puses... utt :)
03.09.2014 21:27 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)