Man neizdodas veidot attiecības pagātnes rēgu dēļ, tāpēc arī šobrīd esmu ar sirdi un dvēseli savā hobijā plus vienā interesantā projektā iesaistījos nesen .. laika - vispār nav sievietēm. Mani interesē viena konkrēta sieviete, bet diemžēl nav lemts .. kamēr aizmirsīšu, tikmēr attiecības neveidošu .. mēģināju, čiks vien sanāca .. nav ko traumēt sievietes ..
Bet man ir izdevies laika gaitā izveidot vairākas nopietnas attiecības un varu padalīties ar to, kas man bija svarīgs attiecīgajos vecumos ..
Attiecības no 19 - 21 gadam. Viņa bija modele .. jā, tai vecumā mani interesēja vizuālais un šī sieviete bija tiešām dabīgi skaista! Emocionālais bija, protams, bet tāds .. nekāds. Viņa bija klusa un kautrīga.
Attiecības no 23-28.5 .. viņa arī bija ar ideālu augumu un ļoti rūpējās par attiecībām, centās manis dēļ. Bet diemžēl attiecībās es izaugu, bet viņa negribēja augt ar mani .. līdz ar to pašķīrāmies tīri tādēļ, ka viņa mani bremzēja un vilka uz leju guļot dīvānā un neko nedarot .. Vispār, ja godīgi, tad tagad varēju būt arī precēts cilvēks ar bariņu bērnu, bet man kaut kā gribējās sev blakus intelektuālu cilvēku ar saviem mērķiem - vienlīdzīgu.
Attiecības no 29-30 .. Sieviete - egoiste, inteliģenta .. uzskatu, ka viņā bija visas tās īpašības, kas man ir vajadzīgas sievietē, tai skaitā - negatīvās .. ļoti daudz ko man iemācīja un esmu ļoti pateicīgs viņai par visu. Viņa reāli mani izmainīja .. Vizuāli - nekas īpašs uz kopējā fona, bet priekš manis - ideālā sieviete ar visām manām vājībām uz sievietēm .. pavilkos uz viņu, jo pirmo reizi savā mūžā pieredzēju "pareizo feramonu ķīmiju" viņa vienkārši mani padarīja traku. Bet nu diemžēl neesmu gana labs priekš viņas, un es tam piekrītu. Lai arī uz kopējā fona esmu ok vīrietis, augt ir kur, un viņa mani piespieda saprast, ka ar "ok" ir par maz.
Tagad man drīz paliek 31, un esmu nonācis pie secinājuma, ka galvenais ir "pareizā ķīmija" ar sievieti. Ja man mūžā vēlreiz izdosies tādu satikt, tad viņa no maniem nagiem neizspruks, bet iepriekšējās attiecībās es pats visu sačakarēju ar nespēju pieņemt to sievieti tādu, kāda viņa bija, un nepacietību.
Ja runā par pārējo, tad ir svarīgi, lai sievietei piemistu vismaz 2 no trim manām "vājībām" vizuāli, līdzīgs inteletuālais līmenis un "pareizā ķīmija" .. tā būtu ideālā sieviete. Protams, viņai būtu kaut kādas negatīvās īpašības, bet to visu es spētu pieņemt, ja ir iepriekšminētie nosacījumi. Arī mazliet zemāku itelektuālo līmeni es spētu pieņemt .. gan jau atrastos par ko parunāt tāpat.