Vienaldzība vai nē?

Reitings 1291
Reģ: 16.03.2014
Vakar biju apciemot draudzeni un apsveikt ar jauna mācību gada sākumu. Biju "lieciniece" diezgan nepatīkamai situācijai starp viņu un viņas draugu, kas izraisījusi manī pārdomas..

Kopā viņi dzīvo, liekas, nu jau vairāk kā gadu. Vienmēr abi sēž, mīļojas, čubinās.. Vienvārdsakot, viss ir forši, kad viņu starpā ir miers. Arī vakar.. Līdz brīdim, kad sākās strīds abu starpā.. Tad viņas puisis burtiski paliek kā cits cilvēks!! Viņš kliedz un saka viņai tādus vārdus kā - Man jau sen ir vienalga par Tevi, meklē sev citu dzīvesvietu jau tagad, Tu man esi tukša vieta!

Bet, kad abi salabuši, tad atkal saka, cik viņa svarīga, mīļa utt.

Sēdēju un brīnījos.. Zinu, ka ir cilvēki, kuri dusmās var izkliegt jebko, kad nomierinās, tad "aizmirst", ko teikuši un kā otru sāpinājuši.

Kādas ir jūsu domas? Tādā situācijā vīrietim tiešām nav jūtu vispār vai tomēr ir, tikai, kad dusmīgs, nevar savākties!??
03.09.2014 11:03 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
Hmm... Ir lietas ko mans bērns neredz ;)
Bet es zinu, ka bērni kopē vecākus , man nav iebildumu , ļoti gribu lai meita rakstura ziņā un dzīves uztverē ir kā es ...:) Just take it easy ... ;)
03.09.2014 11:23 |

Reitings 1291
Meitenes, kuras raksta par to, ka nav labi "iztirzāt" citu cilvēku situāciju.. Es neminu nedz vārdus, nedz arī ko citu.. Tā ir vienkārši situācija, kura, manuprāt, ir diezgan bieži sastopama mūsdienās. Ka viens vai otrs no pāra nespēj savaldīt savas emocijas dusmās un aizvaino otru..

Interesēja Jūsu viedokļi par jūtu patiesumu šādās situācijas.. Vienalga šī pāra vai kāda cita attiecībās.
03.09.2014 11:25 |

Reitings 9917
Ja taisa publiskas scēnas, tad grib, lai pievērš uzmanību.

Tā nav , vienkārši ,ir dziļi vienalga kas apkārt notiek ;) un vismazāk uztrauc ko kāds padomās !
03.09.2014 11:26 |

10 gadi
Reitings 6339
Reģ: 01.04.2009
Esmu bijusi abās pusēs. Gan skatījusies uz pāriem, kas strīdās citu klātbūtnē un domājusi, ka es jau nu nekad, kā inteliģenta būtne :D, gan arī pati bijusi attiecībās, ko var nosaukt "kā suns ar kaķi". Un, ticiet man, nav nemaz tik viegli pagaidīt brīdi, kad esam vieni, ja otrs ko nejauku pasaka, gribas dot uzreiz pretī un tā tā ķēdīte aiziet. Protams, tad jārisa problēma saknē, ja to maz var izdarīt vai jāšķiras, kā manā gadījumā.
Aprakstītais gadījums man nešķiet nekas labs, man škiet, agri vai vēlu tās attiecības neizturēs.
03.09.2014 11:30 |

Reitings 182
Reģ: 09.06.2014
Vienai te laikam ir uzmanības deficīts, ja viens un tas pats jāieraksta KATRĀ diskusijā.
Izpūt burbuli, weee! Tava iedomu pasaulīte var sabrukt, līdzīgi kā brauciens uz Parīzi un stāsts par bagāto papuci! ;)
Riepu jau nometi?
03.09.2014 11:33 |

Reitings 9917
Man tāda nav bijusi, bet Tev iesaku apdomāt bikšu izmēru , nu baigi par lielu uz tava pundura auguma ;)
03.09.2014 11:35 |

10 gadi
Reitings 4416
Reģ: 08.10.2013
čupakabra, bet kāda jēga ir aprunāt, pašausmināties par citu rīcību? Lai savu latiņu paceltu augstāk? Katram savs klupšanas akmens. Ja kāds nav mācīts strīdos neiesaistīt citus, tad tie citi var paši muti pavērt vai iziet no tepas/ aiziet tālāk no strīdā iesiastitajiem. Bieži vien tā nenotiek viss, jo redz interesanti takš ir :D Jaatrod kāda inde, ko citiem pastāstīt :)
03.09.2014 11:36 |

Reitings 6
Reģ: 28.08.2014
Ceru, ka sekss vismaz ir labs.
Ir pāri kam patīk sadomazo spēlītes tikai guļamistabā, kā redzi ir kas piekopj sadomazo arī citur. Ja abi jūtas laimīgi...
Ja nopietni, no kurienes mums zināt vai konkrētam vīrietim ir jūtas un kādas tās ir ?!
03.09.2014 11:38 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
Ja kāds nav mācīts strīdos neiesaistīt citus, tad tie citi var paši muti pavērt vai iziet no tepas/

Favel - nezinu. vrb tad nav jāacina ciemņi,ja jau ir tieksme uz skandalēšanos publiski?
Katrā ziņā es to uzskatu par kaut kādu cilvēu prastumu. izvazāt netīro veļu cilvēko...FUJ.
Pati esmu bijusi ciemos,kad draudzene kasījās ar savu puisis. Mēs nevarējām ne prom aiziet, neko. Jutos kā iesaistīta kaš''i un sajūta bij reāli pretīga. Pēc tam nebija ne par ko runāt, ne luste bija ko pasākt.
03.09.2014 11:42 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Es uzskatu,ka arī dusmās ir tomēr jāfiltrē,ko runā, kā saka - Arī ar muti braucot ir jāievēro ceļa zīmes.

++

Nekad neesam ar draugu plūkušies publiski. Manuprāt, kaut kādi kašķi vai attiecību problēmas nav jārisina citiem redzot. Man tas vnk liekas...nesavākti, ka cilvēki vispār nefiltrē, kur atrodas un ko dara.
Man arī liekas, ka strīdēties ir jāmāk normāli, nevis kā strīds, tā gāž pār otru visādas preteklības un pēc tam mēģina visu nogludināt stāstot, ka ''tas jau tikai strīdā pateikts''.
Bet nu...katram savs. Es varu uzskatīt, ko gribu un darīt to savās attiecībās. Kaut kādiem ''netīrās veļas'' publiskajiem mazgātājiem jau klāt neiešu un morāles nelasīšu.
03.09.2014 11:45 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
varbūt arī ir tādi cilvēki, kuri nedomā to, ko runā, bet man ar tādiem nav pa ceļam. un manējie nav vienkārši vārdi.
esmu gadiem nerunājusi ar tuvu draudzeni pēc tam, kad viņa vienkārši pateica, ka viņai par mani ir poh... ja puisis man strīda laikā uzdrošināties pateikt kaut ko līdzīgu, reakcija būtu zibenīga un viņam būtu ļoti jāpacenšas, lai atgūtu mani atpakaļ.
ko es ar to gribu teikt - ja pats sevi necienīsi, tad arī citi necienīs. citi izturas pret tevi tā, kā tu pats to pieļauj.
03.09.2014 11:50 |

Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
Runājot par konkrēto situāciju...grūti spriest par vīrieša jūtām, jo ja izskan tādi teksti, tad tajās attiecībās ir lielākās problēmas par sīkumiem.
Bet vispār uzskatu, ka ja cilvēkiem liekas normāli publiski kašķēties, tad lai jau...vienkārši baigā necieņa vienam pret otru un arī apkārtējiem. Man tas neliekas normāli ne pašai tā darīt, ne no malas vērot...Tas nav ētiski, bet protams, ka katra paša brīva izvēle.
03.09.2014 14:22 |

Reitings 99
Reģ: 14.03.2014
Es arī nesaprotu Tevi, Kinetic.
Kāds mērķis šai diskusijai? Cilvēki ir dažādi, strīdi tiek risināti gan publiski, gan privāti, viena ar savu mīļoto kausies, otra dzīvos saticīgi mūža garumā, un tālāk? Kāda starpība, ko citi domā?

Šī diskusija izskatās pēc savas latiņas celšanas, tieši kā teica Favel. Un es tās Tavas draudzenes vietā Tevi savās mājās vairs negribētu redzēt.
03.09.2014 14:50 |

Reitings 820
Reģ: 28.04.2012
Lai bļauj, ja tā labāk paliek. Bet, ja esi uzaicinājis kādu ciemos, tad man liekas, ka pieklājīgi būtu spēt savu histēriju savākt. Tas, ko es šādās publiskās situācijās nesaprotu ir - kāpēc man tas ir jāredz? Kāpēc viņi uzskata, ka viņiem vajag, piemēram, uzaicināt mani un vēl citus cilvēkus pie sevis ciemos un tad sarīkot histērisku psihozi visu acu priekšā? Kāpēc viņiem liekas, ka mums pārējiem, gribas to redzēt un, ka mēs to vien alkstam, kā ierasties pie viņiem ciemos, lai skatītos uz histēriju? Protams, ja tam teātrim ir vajadzīgi skatītāji, citādi nav tas, tad būtu vismaz popkornu izdalījuši.
Visstulbāk gan ir tad, kad tāds pārītis atnāk ciemos un tur sāk histēriju. Pilnīga necieņa pret cilvēkiem, pie kuriem ciemojas.
03.09.2014 15:06 |

Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
Es nesaprotu foruma dalībnieces...ja pareizi sapratu Kinetic, tad diskusijas mērķis ir uzzināt viedokļus par situāciju (varbūt ne tieši par konkrēto, bet vispārīgi), citu meiteņu uzskatus, pieredzi un citu sakāmo par tēmu.
Un neredzu, ka tas kaut kā kaitētu draudzenei, jo forums ir anonīms, vārdos nevienu šeit nesauc utt.
03.09.2014 15:08 |

Reitings 1291
Paldies Agī, domu Tu uztvēri tieši tā kā es to centos pasniegt!!!!

Ja kādai problēmas ar saprašanu un diskusijā cenšas saskatīt to, ka es cenšos celt savu "latiņu" , tad par to tikai pasmejos. Nav katrā diskusijā jācenšas saskatīt, ka kaut kas tiek rakstīts ar sliktiem nodomiem. Chill
03.09.2014 15:11 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
Es lkm arī uztvēru pareizo domu. Patika Still viedoklis.
03.09.2014 15:15 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es nesaprotu foruma dalībnieces...ja pareizi sapratu Kinetic, tad diskusijas mērķis ir uzzināt viedokļus par situāciju (varbūt ne tieši par konkrēto, bet vispārīgi), citu meiteņu uzskatus, pieredzi un citu sakāmo par tēmu.
Un neredzu, ka tas kaut kā kaitētu draudzenei, jo forums ir anonīms, vārdos nevienu šeit nesauc utt.
+
Domaaju ,ka var saakt diskuteet par kaut ko ,kur nesakriit domas,arii cieminu klaatbuutnee,bet taa diskusija nevar paarveersties kliegsanaa un otra apvainosanaa...
03.09.2014 16:40 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Es esmu bijusi gan vienā, gan otrā pusē. Ļoti neveikli abos gadījumos. Tajā laikā draugs bija tas, kas spēja uz līdzenas vietas rast strīdu, cik daudz histēriju nebija bijis, vārdu, dusmu.. Cik labi, ka tas vairs nav jāpiedzīvo.

Par vārdiem - nu ir jāfiltrē, ko runā. Man pašai gan ir tā, ka reizēm nu nespēju savākties un pasprūk lietas, kurām nevajadzētu nokļūt tālāk par domām, bet rupjības tiešām cenšos tomēr neteikt nekādā situācijā, tas neko nerisina, tikai uzvelk un aizskar otru.
03.09.2014 16:50 |

Reitings 1903
Reģ: 25.04.2010
Piekrītu, ir ļoti muļķīgi, ka tev nācās to visu dzirdēt. Es arī esmu ļoti impulsīva, bet nekad neesmu pieļāvusi strīdu, kamēr kāds ir blakus un to dzird, kaut arī savaldīties ir bijis grūti.
Nedomāju, ka ir svarīgi šķirot vai tādas lietas ir sarunājis vīrietis vai sieviete. Es pati arī dusmās esmu ļoti daudz riebeklības sarunājusi, kuras nemaz neesmu domājusi, bet tik tālu, lai teiktu - meklē citu dzīvesvietu gan neesmu nonākusi, tas gan man vairāk šķiet apzināti pateikts.
Katrā ziņā, es vairāk vērtētu nevis pateikto, bet izdarīto. Jo teikt var arī, ka mīl, bet tai pat laikā krāpt, līdz ar to, vārdiem nav tik lielas nozīmes.
03.09.2014 17:19 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits