Vienaldzība vai nē?

Reitings 1291
Reģ: 16.03.2014
Vakar biju apciemot draudzeni un apsveikt ar jauna mācību gada sākumu. Biju "lieciniece" diezgan nepatīkamai situācijai starp viņu un viņas draugu, kas izraisījusi manī pārdomas..

Kopā viņi dzīvo, liekas, nu jau vairāk kā gadu. Vienmēr abi sēž, mīļojas, čubinās.. Vienvārdsakot, viss ir forši, kad viņu starpā ir miers. Arī vakar.. Līdz brīdim, kad sākās strīds abu starpā.. Tad viņas puisis burtiski paliek kā cits cilvēks!! Viņš kliedz un saka viņai tādus vārdus kā - Man jau sen ir vienalga par Tevi, meklē sev citu dzīvesvietu jau tagad, Tu man esi tukša vieta!

Bet, kad abi salabuši, tad atkal saka, cik viņa svarīga, mīļa utt.

Sēdēju un brīnījos.. Zinu, ka ir cilvēki, kuri dusmās var izkliegt jebko, kad nomierinās, tad "aizmirst", ko teikuši un kā otru sāpinājuši.

Kādas ir jūsu domas? Tādā situācijā vīrietim tiešām nav jūtu vispār vai tomēr ir, tikai, kad dusmīgs, nevar savākties!??
03.09.2014 11:03 |

Reitings 1291
Reģ: 16.03.2014
Pašai man arī ir bijušas līdzīgas situācijas sen, sen atpakaļ.. Atceros, ka pirmais draugs man bija tāds "spridzeklis", arī viņš varēja sacelt traci publiski, tajā brīdī bija pilnīgi vienalga, ko kāds padomās. Un, arī man bijis periods, kad "devu pretī", nedomājot, ko runāju. Visādi ir gājis.

Taču, manuprāt, tomēr ar gadiem ir tomēr jāpieņemas prātā un jāsaprot, ko saki otram cilvēkam (īpaši, ja tas ir Tavs mīļotais cilvēks).

Jebkurā gadījumā, katram ir pacietības mērs, tikai, citam vairāk, citam mazāk. Manuprāt, ja ir situācijas, kad kāds no pāriem stipri aizskar otru, tas ir tikai laika jautājums, cik ilgi tas otrs izturēs šo sāpi. Citi aiziet pēc pirmās reizes, citi pēc desmitās..

Un, piemēram, pasakot to, ka otrs nav vajadzīgs.. Lai vai kā, tas zemapziņā paliek, nekur jau nepazūd un cilvēks to atceras arī tad, ja pēc brīža ir bijis izlīgums un viss ir atkal kārtībā.
03.09.2014 17:36 |

Reitings 8
Reģ: 21.08.2014
Ak, mī un žē, cik pazīstama situācija. Man tā ir ar vienu draudzeni. Katru reizi, kad satieku viņu un viņas „vīrieti”, notiek plēšanas, un katru reizi kaut kā beigās tieku iesaistīta arī es un izrādos tā ļaunā. Piemērs tāds: uzaicinu savu draudzeni uz kafeni, pasēžam iedzeram kofču un uzvelkam dūmu. Nepaiet ne brīdis, kad jau zvanās „vīrietis”, kur ir pazudusi. Šī visu izstāsta un pasaka, lai viņš arī nāk šurp. Tad viņš atvelkas un sāk viņu lamāt, ka viņa redz vazājoties pa visādiem kafūžiem un tērējot naudu, viņš redz esot iedevis naudu, lai viņa nopirktu viņam paiku un uztaisītu to(Piebilde: es izmaksāju mūsu pasideļku, draudzeni satieku reti un nav tā, ka viņa visu laiku vazātos apkārt). Šādos brīžos man tā gribas viņai pateikt, lai viņa nebojā dzīvi ar šitādu ķēmu, bet nevaru..Visādi caur puķēm esmu mēģinājusi teikt, bet redz viņa viņu mīlot utt. Brīžos, kad viņi nestrīdas, viņi ir salipuši kopā, visu laiku maigojās un ucinās.
03.09.2014 17:47 |

Reitings 395
Reģ: 20.03.2014
Man vienmēs riebjas,ka pāris risina savas problēmas un strīdās citu priekšā. Kad draudzenes strīdās ar puišiem manā priekšā, es vienmmēr piedāvāju iziet ārā vai izstrīdēties vēlāk mājās.
Es uzskatu,ka arī dusmās ir tomēr jāfiltrē,ko runā, kā saka - Arī ar muti braucot ir jāievēro ceļa zīmes.
Visam ir robeža un ja man tā strīda laikā pateiktu, tad nu - tā arī domā. Tādas lietas no zila gaisā galvā neienāk. Un ja vēl publiski, tad nu....

:-D :-D :-D. Vakar šī pati persona - čupakabra vienā citā diskusijā kur Sinepe bija dzērumā nolikusi savu džeku izteicās ka nekas tāds jau tas nēesos no kā drāmu taisīt :-D :-D :-D. Tagad kā redzams dzied pilnīgi citu dziesmu. Iznāk ka ķipa ja no*irš džekus tad viss OK - tie taču vīrieši - viņiem jāpacieš princešu gājieni, bet ja džeks ko tādu - tad kā tā var, kretīns, bla bla bla. :-D Skatos tālāk - izrādās nav viņa viena te tāda :-D.
03.09.2014 18:05 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits