"Mākoņi" un seksīgie selfiji

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Lasu par vakardien noplūdušajiem slavenību kailfoto un aizdomājos...
Pastāv teorija, ka kāds uzlauzis Apple "mākoņu" servisu, kur momentā nonāk visas ar iPhone uzņemtās fotogrāfijas. Respektīvi, viss, ko tu nofočē, acumirklī nonāk kādā tālā serverī, un tad jau bildes tālākais liktenis nav zināms...

Kā jūs domājat, kurš vainīgs - vieglprātīgās slavenības, hakeri vai "Apple" laikam jau ne pārāk drošais serviss?

Vai jums būtu jāsarkst, ja pēkšņi uznirtu visas ar jūsu telefonu uzņemtās foto?
02.09.2014 15:27 |

Reitings 1196
Reģ: 28.01.2013
Tas, ka ir primitīvi uzskati un aprobežots redzējums par kailu ķermeni, jau ir drīzāk to cilvēku problēma, nevis pliko

Nedomāju, ka uzskats, ka kameru priekšā, piemēram, nav jānodarbojas ar seksu ir primitīvs. Jā, visi zina, kas ir sekss, jā, cilvēki ar to nodarbojas. Un, tālāk? Tāpēc visiem ir jāredz, kā kāds ņemās? Konservatīvisms būtu noliegt jebkuru tēmu par seksu un tiešām mīlēties vienā pozā, tumsā, nekad neko nemainīt. Tas, ka cilvēki negrib nemitīgi dzirdēt par seksu, redzēt seksu un kailumu, nav konservatīvisms, bet normāla parādība.
02.09.2014 17:45 |

Reitings 762
Reģ: 02.09.2014
Hone, pa pa pa... kādā sakarā tas video kādam ir jāredz? Kaut kur jūs visas, mūķenes, visu laiku aizbraucat ne pa tēmu ar saviem izteikumiem :)

Un vispār...sen jau būtu laiks samierināties ar to, ka sekss un viss par un ap seksu ir visur. Filmās, dziesmās, reklāmās utt. Tu gribi teikt, ka tu pa ielu arī neej, jo meitenes valkā krekliņus ar dekoltē, vai šortus, kuros dibena vaigus var redzēt, jo tas viss ir kaut kādā mērā saistīts ar seksu/seksualitāti/seksualitātes demonstrēšanu? Ja filmā ir seksa aina, tad slēdz ārā tv vai skrien ārā no kino zāles? :D
02.09.2014 17:49 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
mn ir bijuss dazas bildes , taisiju tadu kaa portfolio.

nekur interneta neko neesmu atradusi.

bet nu reali ja atrod kas ir vaininieks no slavenibam var atrauties pmatigu sodu. kur aptuveni lidz 24,000$ vai cietums.
02.09.2014 17:52 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Elizabete dropbox ir backup programma. Tā tam arī ir paredzēta - lai dublētu datus no konkrētām mapēm un saglabātu tos citur, attiecīgi - ja ar Tavu iekārtu kas notiek, Tavas bildes ir drošībā - Tu tās vari atgūt no turienes. Šai programmai nav jānorāda, ka vēlies lai tā dublē - dublēšana ir vienīgā tās funkcija.
Kas attiecas uz visām pārējām programmām - dublējas jebkas. Tava lokācija, Tavas bildes, Tavas sms, viss pilnībā. Pat, ja nekādus "mākonīšus" nelieto. Iekārtu ražotājiem ir likumisks pienākums dublēt visu. Līdz ar to, pat, ja nelietosi tās draņķības, tāpat kopijas kaut kur būs. Vienīgais veids, kā no tā izvairīties, ir neveidot tādu saturu, par ko pašai būs jākaunās.

Protams, var jau mani saukt par vecmāmiņu, ja kādai tā labāk paliek. Man netraucē, ka citas izrādās no visiem leņķiem, kamēr man uz to nav jāskatās. Taču, bieži vien šīs te brīvdomātājas vēlāk kauc, kad tas viss tiek publiskots. Neatceros, kā sauca to meiteni no Latgales, bet viņas video arī bija paredzēti mājas lietošanai, taču tagad par tiem zin visa Latvija. Tādu popularitāti man nevajag - lai jau tiek tām, kas savādāk sev uzmanību pievērst nespēj.

Un iesaku iegaumēt - internetā nav nekā privāta. Jebkuru sarturu, ko jūs rakstāt kādā portālā, administracija var izlasīt - arī privātās vēstules, lai cik ļoti teiktu, ka tas nav iespējams. Veidojot accountu googlē (Android lietotājas) vai iphone, palasiet taču tās licences - tur ir melns uz balta rakstīts, ko viņi var un ko nevar darīt ar jūsu datiem. Kāds privātums telefonā pēc tam, kad pašas esat piekritušas kam citam?
02.09.2014 17:52 |

Reitings 2267
Reģ: 01.06.2014

Portfolio?
02.09.2014 17:55 |

Reitings 762
"Tādu popularitāti man nevajag - lai jau tiek tām, kas savādāk sev uzmanību pievērst nespēj"

un atkal jau.. kādā sakarā, ja citādāk uzmanību pievērst nespēj? Tu ko, gribi teikt, ka tas, ka man telefonā ir kādas bildes vai video nozīmē, ka es gribu sev kaut kādā veidā pievērst uzmanību? Nu nu nu....
02.09.2014 17:55 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es arii briinos, ka daudzi cilveeki, sakaraa ar sho kailfoto izplatiishanu shausminaas un nosoda pashu aktrisi. Taa ir vinjas gulta, vinjas privaatums un vinjas dariishana, jaanosoda buutu tos idiotus, kuri publiceeja taas bildes. Pati taadas bildes netaisu, tachu sashutumu nesaprotu.
02.09.2014 17:56 |

Reitings 1196
Agnese pati pieminēji realitātes šovus un seksu tiešajā ēterā - šie video pavisam noteikti nonāk atklātībā un cilvēki labi to apzinās un lūk tā, manuprāt, nav norma. Protams, ka nevienu pie tv nesien un jāskatās nav, bet seksam tomēr būtu jāpaliek katra privātai darīšanai, nav, atvainojos, jādrāžas visu acu priekšā. Cilvēki ir stipri aizrāvušies ar seksa kultu, kas nav ok - sekss ir gan labs stresa noņēmējs, gan citādi veselību uzlabojošs, gan patīkams un aizraujošs, bet tas nenozīmē, ka sava seksualitāte un viss ar to saistītais citiem jābāž sejā. Un vēlreiz - tam nav nekādas saistības ar konservatīvismu, bet gan veselo saprātu un vēlmi nošķirt sevi no citu cilvēku intīmās dzīves.
02.09.2014 17:58 |

Reitings 762
Tas ir tavs viedoklis, nevis tīrā patiesība, Hone. Man, piemēram, pret seksa kultu nekādu iebildumu nav. Labi, es negribētu, lai visi pliki staigā apkārt, bet ja man nepatīk tas, ka kāds ņemās realitātes TV šovā vai kādā filmā, nu tak pārslēdzu kanālu un miers. Nav tā, ka es kaifoju no ta, ka Miley Cyrus praktiski masturbē uz skatuves katra koncerta laikā, bet nu lai jau, kas tad man :D nejau es tādēļ buršu diskusijas anonīmā forumā un cepšos par to, cik tas ir šausmīgi :D
02.09.2014 18:04 |

Reitings 4628
Alexxa, paldies, es izmantoju to programmu nedaudz savādāk un telefonā ieinstalēju tikai tāpēc, ka šie man piesolīja papildus GB :D
02.09.2014 18:04 |

Reitings 7408
Agnese, ja pārspīlētais seksa kults ir norma, tad kas Tavā skatījumā ir degradācija?
02.09.2014 18:08 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Es veel jo projaam nesaprotu, kaapeec stringos un toplesaa skriet pa pludmali ir ok, bet ja pupu bilde sagadaas ar vannasistabu vai guljamistabu fonaa, tad taa ir gada tragjeedija? Sievietes.....
02.09.2014 18:08 |

Reitings 7408
Elizabete, kā tad viņu savādāk var izmantot? Nu, tīri profesionāla interese...
02.09.2014 18:09 |

Reitings 1196
Agnese protams, ka tas ir mans viedoklis, es to neesmu pasludinājusi par vienīgo pasaules taisnību :D Es tikai teicu, ka pati tādas bildes nekad netaisītu, man tas liekas muļķīgi, bet tas mani nepadara par mūķeni un nenozīmē, ka sekss ir piķa melnumā zem segas :D Bet jau pirms tam teicu - nosodīt tur nav ko, tikai jābūt uzmanīgākiem, īpaši, ja esi slavenība un nevēlies, lai skats uz krāšņajiem dibenvaigiem un citām ķermeņa daļām, noplūst netā. Nenoliedzami tie, kuri rokas citu cilvēku mākoņos, utt. pelnījuši bargu sodu
02.09.2014 18:10 |

Reitings 762
A man vispār ir diezgan atvērts skatījums uz lietām, arī seksu un visu to padarīšanu. Ir citas lietas par ko pērties. Es arī, kad biju jaunāka biju tāda "ņedotroška" - tas ir fuj, šitas ir fuj... tad padzīvoju ārzemēs, iepazinos ar daudz un dažādiem cilvēkiem, redzēju daudzas lietas, kuras atvēra bišku acis. Tapēc tagad smiekli par jums nāk :D Un it īpaši tām, kas saka, ka nesūta saviem draugiem bildes utt....... varbūt pamēģiniet (un es nerunāju par PAPLESTĀM KĀJĀM AR VĀVERI utml...) kaut kādu erotiskāku bildi draugam nosūtīt, kad viņš ir ceļā uz mājām. Varbūt kaut ko jaunu atklāsiet :D Ok man reāli garlaicīgi palika no šīs sarunas, laižu ciemos!

Bye! veiksmīgu cepšanos :D
02.09.2014 18:13 |

Reitings 16208
Es veel jo projaam nesaprotu, kaapeec stringos un toplesaa skriet pa pludmali ir ok, bet ja pupu bilde sagadaas ar vannasistabu vai guljamistabu fonaa, tad taa ir gada tragjeedija? Sievietes.....
:D:D
02.09.2014 18:13 |

Reitings 16208

nekur interneta neko neesmu atradusi.
Gan jau ieraudziisi...Es saveejo ieraudziiju pavisam netiisaam...mamma gandriiz infarktu dabuja toreiz:D:D
02.09.2014 18:18 |

Reitings 4628
Alexxa, man ir viens publiskais folderis, kur salieku savas lietas un nosūtu linku, lai kāds cits var apskatīties, nokačāt. Dažreiz (ja esmu kafejnīcā utt. ar sūdīgāku interneta pieslēgumu vai kādu citu iemeslu dēļ) es nevaru neko uzlikt uz sava darba devēja FTP foldera, tāpēc dažkārt bilžu mapes redaktoram nākas sūtīt šādā veidā.
02.09.2014 18:22 |

10 gadi
Reitings 2670
Reģ: 20.04.2014

++++++
02.09.2014 18:23 |

Reitings 7408

Ja vannasistabās bildētos tikai tās, kas toplesā vico pa pludmali, domājams, ka problēmas nebūtu. Problēma rodās no ta, ka tās, kas publiski neko negrib rādīt, tomēr nonāk visu apskatei.
Vispirms ar galvu nedomā, tad kauc.
02.09.2014 18:37 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits