Nezinu kā ir Rīgā, bet draugs sen atpakaļ + viņa māsa nesen strādāja Liepājas čilli picā(jā abi vienā picērijā tikai katrs savā laikā), kā draugs tā arī viņa māsa tikai saka to nepatīkamāko cik man stāstīts. Pietam nesen bijām tieši Liepājas picērijā, nezinu kas viņiem tur bija nogājis greizi, bet mēs reāli gaidījām tik pat kā pusotru stundu ēdienu - makaronus ar kaut ko.. sēdējām tur tik pieklājības pēc + lai jau nabaga viesmīlēm nebūtu tiešām nost no algas, viņa mūs pietam brīdināja ka tas varētu ievilktie, tā kā tas mūs neuztrauca, bet diemžēl es redzēju ka sūta atpakaļ vairākus ēdienus klienti + arī gāja prom jo ilgi jāgaida, žēl palika ka meitenēm uz kakla tas viss bija. Viss vairāk neapmierināta tomēr biju ka pēc ēdiena saņemšanas, es knapi to ēdienu apēdu, jo esmu mācīta ka vienmēr jāapēc ir, bet tur kāds bija tik daudz olīveļļu uzlējis ka man burtiski pēc tam visu vakaru bija drusku nemierīgs kuņģis, fuj, nekad vairs negribās tur iet + neieteiktu tur nevienai strādāt jo cik tai reizē izskatījās, tur nabaga meitenes drīzāk beigās pašas vel maksās naudu nekā to saņems. + Man ar nepatīk ka tagad cik drauga māsa teica, viņiem pat nēsot šefpavārs, viņi reāli ņem jebkuru lai tik taisa ēst (pieņemu ka tas tā ir tikai konkrētajā Liepājas iestādē).