Tie un tās, kas ir kaut reizi pīpējuši/ušas zālīti. Kas tur tik patīkams? Personīgi man nepatīk. Drīzāk iestājas baiļu sajūta, nekā tur kaut kāda pacilātība vai superduper labs garastāvoklis.
Es esmu uzpīpējusi dažus džointus savā dzīvē.
Apsveicu, ka tev nepatīk zālīte! Vismaz vairs nemēģināsi :D. Man parādījās atslābums, es biju eiforijā- atzīsim :D. Es visu laiku esmu smaidījusi un smējusies (to teica mani draugi:D). Jutos arī pacilāta.
Ja man būtu jāpiedzeras vai būt stounā- ņemtu 2.variantu, kaut vai abi varianti mēsli, labāk ne vienu ne otru.
Tas jau katram savādāk. Man personīgi patīk, jo ir vnk labs garastāvokli, tāds pozitivčiks. Un domu lidojums vispār smieklīgs. Viss kaut ko var saštukot un pasmieties.
Nesen ar vīru aizdomājāmies, cik stilīgi būtu, ja katram būtu savs advokāts (kkādu amerikāņu filmu skatījāmies) un tad nospriedām ka mums arī vajag katram savu. Ja kādu kkas neapmierinātu, tad vnk sauktu advokātu, lai risina mūsu problēmas. Nebūtu jāstrīdās! :D
...tikai tad, ja ir predispozīcija uz šizofrēniju. Ja tādas nav, zāle šizofrēniju izraisīt nevar. To vai nu tavs psihiatrs piemirsa pieminēt, vai to aizmirsi nocitēt :D
Jaa, protams, vienreiz uzpiipee zaali un viss, psihopaats. Mazaak vajag ticeet taadiem ''psihiatriem''. Zaaliite nenoliedzami ir palaideejmehaanisms, ja cilveekam iekshaa ''gulj'' shii te shizofreenijas slimiiba un veel nav iznaakusi uz aaru, tachu veselam cilveekam nekaadu psihisku probleemu neradiis.
Atcerieties, ka forums nemaz nav tik anonīms, kā varētu likties.
+
Par to tīro mantu runājot, ja jūs pašas to zālīti neesat audzējušas vai arī pie farmaceita nesušas pārbaudīt, tad nu jūs nevarat 100% apgalvot ka manta ir tīra.
...tikai tad, ja ir predispozīcija uz šizofrēniju.
Un vai cilvēks var būt pilnībā pārliecināts, ka viņam tādas nav? Es šo uzskatu par nopietnu argumentu, jo vienu tādu gadījumu diemžēl esmu redzējusi savā draugu lokā.
Elizabete nevar vienmēr būt parliecināts, protams. Bet tas nemaina faktu, ka šizofrēnija un zāle ir saistīta tikai gadījumā, ja ir predispozīcija un to nevar vispārināt - ja pīpēsi zāli, būs šizofrēnija.
Man nepatiik. Cik reizes esmu meegjinaajusi, tik vienmeer uzreiz peec tam aizeju guleet. Vienkaarshi uznaak luuziens un viss. Nav ne eiforija, ne baigie smiekli, bet vienkaarshi saaku luuzt nost :D