Pa pliko!

Reitings 782
Reģ: 03.06.2014
Tātad, iedvesmojos no skropstu tušas tēmas, kurā meitene jautāja, kura labāka. Uzreiz iešāvās prātā jautājums - cik no jums, uz ielas iziet pilnīgi nekrāsojušās?

Par sevi - ar kosmētiku jūtos neērti(negribu lielīties, bet man noveicies - tāpat izskatos labi,hiha), tamdēļ vienīgais ko lietoju, ir higiēniskā lūpukrāsa. Protams, ja mani nokrāsotu, būtu bomba! :D Aiziešu kādreiz pie profesionāla cilvēka, lai mani prikola pēc samālē, jo tā kā nekad neesmu krāsojusies, tad nemaz nemāku. Un nemaz nekaunos no tā! :D
31.08.2014 15:25 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Lindachka-es ar to gribeeju teikt ,ka patiktu sieviete ar uzliktu kosmeetiku,bet loti "piezemeetos" tonos ...taa varbuut!
01.09.2014 20:18 |

Reitings 433
Reģ: 06.12.2012
Skaisti jau te runāt - nekad un nekur kosmētiku, visur tikai pa dabīgo. Protams, ikdienas gaitās jau tā var, bet tajā pašā biznesa pasaulē - kaut minimāla, bet kosmētikas lietošana pieder pie biznesa etiķetes. Uz ātru roku dažas no pasaules ietekmīgākajām un labāk apmaksātajām biznesa sievietēm:
Mary Callahan Erdoes no JP Morgan Chase

Ginni Rometty no IBM, prezidente

Indra Nooyi no Pepsi Co vadības
01.09.2014 20:24 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Man patīk krāsoties.. tas ir sievišķīgs un radošs process ar skaistu rezultātu :D
01.09.2014 20:28 |

Reitings 889
Reģ: 04.07.2014
Man loti patik sava veida make up. Ir vnk jamak dabigi uzkrasoties. Sada veida sievietes rada par sevi nopietnu un loti sieviskigu telu.

01.09.2014 20:30 |

Reitings 889
Man liekas , ka iet no majas ara ar tadu seju , ka tu pamodies var 12 gados nevis , ka pieaugusi sieviete lai ari cik skaista tu nebutu. Katras individuala izvele , bet nu ...
01.09.2014 20:32 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
A ja pieaugusi sieviete iet kartupeļus rakt, tad arī nevar ar tādu seju, kā pamodās?

Par biznesa etiķeti, tur gan taisnība, minimumu, bet vajag.
01.09.2014 20:37 |

Reitings 889
A ja pieaugusi sieviete iet kartupeļus rakt, tad arī nevar ar tādu seju, kā pamodās?

ja viena un tumsa
01.09.2014 20:40 |

Reitings 3084
Reģ: 29.01.2009
Ja man ir dežūra, tad kosmētiku mēdzu nelikt, paņemu tik termālo ūdeni, ar ko ik pa brīdim atsvaidzināt sejas ādu.
Ikdienā, jāatzīst, lai arī cik minimāli, bet krāsojos. Kad ir bad hair day, tad noteikti mazāk :D
Brīvdienās pa mājām nē, izņemot dažreiz pēc dušas no rītiem, savu skaistumkopšanas rituālu ietvaros...aizraujos :)
01.09.2014 20:50 |

10 gadi
Reitings 3987
Reģ: 02.02.2011
Šad tad uz ielām var redzēt arī tiešām lielas veiksminieces ar gludu, veselīgu, spožu ādu bez riņķiem, ar garām skropstām un lielām acīm arī bez visām izcelšanām.. Un, jā, var redzēt, ka kosmētikas tur nav ne grama, meitene izskatās perfekti ar to, ko daba devusi.
Bet nu tās ir izredzētas meitenes :)
Cita daļa, ko redzu uz ielām, ir meitenes/sievietes, kurām āda ir laba, bet viss sejas kopskats ir saguris, pa vidu mēdz būt zilgani riņķīši, īsas skropstiņas vai mazas acis, līdz ar to seja izskatās drusku pelēka, jo īsti nekas tajā neizceļas. :-/ Un vēl viņas mēdz stīvi skatīties vienā punktā, nodurt galvu, izskatīties norūpējušās, līdz ar to tas nav tas labākais efekts ne tuvu.
Tās, kas lieto kosmētiku - ir kas krāsojas daudz un ir, kas maz. Un ir tādas, kas prot to darīt labi neatkarīgi no apjoma, ir kas krāsojas baisi, kaut vai ja tikai viena "strelka" jāuzvelk :D :-O

Es pati mājās nekad nekrāsojos, bet uz ielas man tomēr ir kompleksi iziet "plikai". Diemžēl seja lielākoties ir diezgan sliktā formā, vismaz tā man liekas pašai. Ja ne pumpas, tad toni prasās izlīdzināt. Tāpēc minerālais pūderis un tuša ir mana ikdiena.

Pārsteidzošā kārtā vislabākā sejas āda man pēc pumpu sākuma ir bijusi tad, kad iznācu no slimnīcas pēc 2 nedēļu ārstēšanās. Slimnīcā biju citu iemeslu, ne sejas dēļ, bet kaut kas man sejas stāvokli uzlaboja - varianti ir, ka tās bija vai nu ikdienišķās sistēmas vēnā, vai slimnīcas relaksētais dzīves temps, vai celšanās un iešana gulēt tajā pat laikā katru dienu, vai arī slimnīcas ēdiens, vai arī tas, ka tur vispār nekrāsojos... Vai arī viss kopā.
01.09.2014 21:15 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Nazīc, ka tik viņai uzacis nav krāsotas . . ! :p Bet nu ja tā tiešām ir, ka nesaskan krāsas . . dikti interesanti.
Vinja nekraaso uzacis. Muusdienaas jau visaadi sajaukumi ir manaami. Man pashai pie sameeraa gaishiem matiem ir tumsneeja aada un gaishas acis,lai gan peec definiicijas vajadzeetu buut gaishai aadai. :D
01.09.2014 21:45 |

Reitings 782
Lindachka, runa nav par kaitīgumu, bet par izvēli, kosmētiku nelietot.

New Yorker, tātad . . kad meitene sāk pārtapt par sievieti, viņai jāsāk krāsoties? Tikai tāpēc, ka ir sieviete? Man kā sievietei, pietiek ar dzīvošanu atsevišķi no vecākiem un darot, ko vēlos! :D
01.09.2014 21:51 |

Reitings 782
Ups, nekāds ņujorkeris, bet York!
01.09.2014 21:54 |

Reitings 889
Red Colour good for you. Tacu ja , manuprat jasak. Tas piederas pie sieviskibas un ta ir viena no lietam,kas Tevi padara par sievieti. Tapat,ka svarku un kleitu nesasana,augstpapezu kurpju nesana, pieklajiga uzvediba un valoda. Te var palagos sarakstit.
01.09.2014 22:03 |

Reitings 782
Ou nē, lai nu kuru, bet mani rāmjos neielikt! Fui!!
01.09.2014 22:06 |

Reitings 30
Reģ: 04.04.2014
uz kādu ballīti vai ja pēkšņi uznāk luste tad uzkrāsojos. Ikdienā gan ne un nekad to neesmu darījusi. Mazliet pumpas un rētiņas ir (pusaudžu gados nebija, tagad pāri 20 saradās) bet man pofig. Protams, ka kopskats drusku smukāks ar uzkrāsotām skropstām un lūpu krāsu, taču manuprāt labāk samierināties ar to, kāda esi, nevis tik piekrāsot un izcelt, bet vakarā nomazgājot skumt par to, ka viss smukums pazuda.... Vismaz man tā mēdz būt. Pierodu pie savas sejas AR kosmētiku un vakarā pēkšņi - ak...

Es vispār to visu nekad neesmu atbalstījusi. Dari ko gribi, protams, labi uzklāta kosmētika var būt māksla un, protams, ja tas tev liek justies labāk then go right ahead! Piem. man ir draudzenes, kurām, diemžēl, ir lielas pumpas un akne no kuras neizdodas atbrīvoties, nu tad viņas vienmēr liek tonālo, lai vismaz seja nebūtu tik sarkana. Protams, ka var tās pumpas redzēt. Ja ir lielas pumpas nevis "pumpiņas" tad tās vienmēr redzēs, vienalga cik arī prasmīgi tās nebūtu apšpaktelētas.

TAČU man kosmētika (it īpaši biznesa pasaulē) nav patikusi tādēļ, ka vīrieši nekrāsojas. No sievietēm to gaida, bet vīrieši mēdz but tik pat sarkani, pumpaini, krunkoti ar tumšiem riņķiem utt kā mēs, bet, lūk, sabiedrība tāda, ka sievietes bez kosmētikas nav "sakoptas" bet vīrišķi kaut ar seju trīs dažādos toņos var rādīties sabiedrībā bez kompleksiem. Tas ir stulbi. Un par to, ka tas būtu sievišķīgi... Nu, ziniet, augstpapēžu kurpes un savā ziņā pat kosmētika oriģināli bija vīriešu lieta. Svārki un gari mati arī.

Un runājot par pelēkajām pelēm.... meh. Galvenais, lai labi cilvēki, lai attieksme laba. Kad skatos bildes no ballītēm un visām meitenēm ir pašlaik populārais kosmētikas stils - sarkanas lūpas un cat eye, tad tā pelēkā pele pa vidu pat izceļas un ir atšķirīga no pārējām.

Dažas esam patiesi skaistas visu cilvēku acīs, dažas neesam. Pa vidu ir tie pāris cilvēki, kuriem kosmētika līdz izskatīties labāk, bet pārsvarā - sanāk tāds lūpu krāsa uz cūkas efekts. (esmu viena no viņām) BUT WHO CARES. Labāk lai cilvēks jūtas par sevi labi un attīsta raksturu. Ja jums tik ļoti traucē nesmukās pumpainās pelēkās peles, tad tā ir jūsu problēma.

oj...drusku aizrakstījos :D
02.09.2014 02:35 |

10 gadi
Reitings 6339
Reģ: 01.04.2009
Es neuzkrāsojusies izeju tikai savu lauku māju pagalmā :D It kā jau varu iziet arī citur, bet tad vismaz kā obligātais minimums ir uzkrāsot uzacis, bez tām gan skats bāls un pelēks.
02.09.2014 11:24 |

Reitings 3533
Reģ: 27.01.2014
Es bez kosmētikas neeju pat uz veikalu 2 min attālumā.

tieši tā. Neuzkrāsojusies nēeju nekur.
02.09.2014 12:27 |

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Kad esmu mājās, nekrāsojos. Uz universitāti, pasākumiem un ja vnk to vēlos, uzkrāsoju vieglu grimmu un viss. Galvenā ir attieksme.
02.09.2014 12:33 |

Reitings 541
Reģ: 15.02.2009
cik no jums, uz ielas iziet pilnīgi nekrāsojušās?

Man tas ir ārkārtīgi viegli izdarāms. Nekādu problēmu.
02.09.2014 12:39 |

Reitings 782
Piekrītu Bantei par attieksmi. Riktīga pumpainīte var pa ielu staigāt pārliecināta, bet uzkrāsojusies beibe - ar nokārtu galvu.
02.09.2014 13:25 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits