uz kādu ballīti vai ja pēkšņi uznāk luste tad uzkrāsojos. Ikdienā gan ne un nekad to neesmu darījusi. Mazliet pumpas un rētiņas ir (pusaudžu gados nebija, tagad pāri 20 saradās) bet man pofig. Protams, ka kopskats drusku smukāks ar uzkrāsotām skropstām un lūpu krāsu, taču manuprāt labāk samierināties ar to, kāda esi, nevis tik piekrāsot un izcelt, bet vakarā nomazgājot skumt par to, ka viss smukums pazuda.... Vismaz man tā mēdz būt. Pierodu pie savas sejas AR kosmētiku un vakarā pēkšņi - ak...
Es vispār to visu nekad neesmu atbalstījusi. Dari ko gribi, protams, labi uzklāta kosmētika var būt māksla un, protams, ja tas tev liek justies labāk then go right ahead! Piem. man ir draudzenes, kurām, diemžēl, ir lielas pumpas un akne no kuras neizdodas atbrīvoties, nu tad viņas vienmēr liek tonālo, lai vismaz seja nebūtu tik sarkana. Protams, ka var tās pumpas redzēt. Ja ir lielas pumpas nevis "pumpiņas" tad tās vienmēr redzēs, vienalga cik arī prasmīgi tās nebūtu apšpaktelētas.
TAČU man kosmētika (it īpaši biznesa pasaulē) nav patikusi tādēļ, ka vīrieši nekrāsojas. No sievietēm to gaida, bet vīrieši mēdz but tik pat sarkani, pumpaini, krunkoti ar tumšiem riņķiem utt kā mēs, bet, lūk, sabiedrība tāda, ka sievietes bez kosmētikas nav "sakoptas" bet vīrišķi kaut ar seju trīs dažādos toņos var rādīties sabiedrībā bez kompleksiem. Tas ir stulbi. Un par to, ka tas būtu sievišķīgi... Nu, ziniet, augstpapēžu kurpes un savā ziņā pat kosmētika oriģināli bija vīriešu lieta. Svārki un gari mati arī.
Un runājot par pelēkajām pelēm.... meh. Galvenais, lai labi cilvēki, lai attieksme laba. Kad skatos bildes no ballītēm un visām meitenēm ir pašlaik populārais kosmētikas stils - sarkanas lūpas un cat eye, tad tā pelēkā pele pa vidu pat izceļas un ir atšķirīga no pārējām.
Dažas esam patiesi skaistas visu cilvēku acīs, dažas neesam. Pa vidu ir tie pāris cilvēki, kuriem kosmētika līdz izskatīties labāk, bet pārsvarā - sanāk tāds lūpu krāsa uz cūkas efekts. (esmu viena no viņām) BUT WHO CARES. Labāk lai cilvēks jūtas par sevi labi un attīsta raksturu. Ja jums tik ļoti traucē nesmukās pumpainās pelēkās peles, tad tā ir jūsu problēma.
oj...drusku aizrakstījos :D