atkaartoshu veelreiz, ir lietas, kuras nevar izaarsteet dazhu dienu laikaa vienkaarshi padzerot zaales. Man, piemeeram, tie bija vairaaki gadi, jo saakumaa nemaz iisti nevareeja noteikt iemeslu.Man taa bija vesela muuziiba,liidz sapratu,ka ir jaasaak mainiit visi eesanas paradumi...Un to saaku tik veelu,ka domaaju-nekad dziivee man nebuus laba seja.
Brīnumaini, ka briesmīgajā Latvijā, kur visas tik bezgaumīgas un briesmīgas, tu tāda perfekta skaistule radies.Es arii briinos.
17 gados, ja vecāki nevar nosviest uz galda tūkstoti kosmētikaiPaldies Dievam,ka nevar ,jo daudz labaak buutu ,ja izdotu naudinu veseliigam pasmaaju eedienam!:)
Man pusaudžu gados bija briesmīga seja, tām kurām nav bijis nezin ko tas nozīmē.. es liku jau 14 gados tonālos un jutos tik labi, es varēju normāli iziet ielās nekaunoties, jo pumpaina āda izskatās nekopta. Un man cēlonis bija tas, ka tie bija hormoni, kas pusaudžu gados trako.. nu ko es tur varēju darīt?
S80, cik tev skaista valoda... Ta noteikti vairo tavu pievilcibu, strunts par kosmetiku!:D:D
Pirms iziešanas ārā, uzkrāsoju skropstas (pat ne vienmēr) un uzsmērēju lūpu balzāmu. Tas arī viss.
mēdz būt problēmas ar sejas ādu.Jaa meedz-kungis,zobi,sieviesu slimiibas...noteikti paraadiisies sejaa.
Ko jūs te tikai par ēšanas paradumiem un veselīgo dzīvošanu? Tiešām domājat, ka tikai čipsu un roltonu ēdājiem ir pumpas? Var apgaismot - nē, arī cilvēkiem ar labu, veselīgu dzīvesveidu mēdz būt problēmas ar sejas ādu.