Ja ir lielas pumpas nevis "pumpiņas" tad tās vienmēr redzēs, vienalga cik arī prasmīgi tās nebūtu apšpaktelētas.
Ja man buutu taada seja ,kaa Bonecutie atteelaa ,es nedomaajot gultos ieksaa slimniicaaEs arī!!! :)
Esmu tiktaal pieradusi pie dabiiga paskata cilveekiem, ka tajaas retajaas reizees ciemojoties Riigaa man aciis leeca ljoti meitenju paarkraasotaas,Man laikam tas pats,jo te paarsvaraa var redzeet tikai tuuristus ar daudz kosmetikas uz sejas.
cik skaista. tagad pasakiet,vai tiesham jus,kas nekrasojas,domajat,ka izskataties tikpat labi,ka ar skaisti uzklatu kosmetiku. Skats tac pavisam cits.
Uzreiz tas liek domaat par veseliibas probleemaam, kuras tiek maskeetas zem kosmeetikas kaartas.Tiesi taa, un tiesi taapeec mans viirs mani "riktiigi neema prieksaa"...paldies vinam !Tik daudz gadu ir pagaajis ,un es vienmeer atceros ,kaadu vins mani appreceeja...
Ja viss ir pareizi, smuki un nepaarspiileeti uzklaats, tonaalaa, puudera, korektora utml esamiibu nemaz nevar pamaniit
Emma..saprotams,ka katra zemes struuri savs stils,es runaju par to,ka ar skaisti uzklatu kosmetiku katra no jums izskatitos daudz reiz smukak.
nav jaliekulo sev 'es ari bez izskatos pietiekami labi',bet var tacu izskatities labak)))