Man jau pavasarī sāka izkrist mati, taču friziere arī ievēroja, ka izauguši daudz jauni, mazi matiņi. Man mati krita ārā visu vasaru un vēl tagad pēc mazgāšanas vai ķemmēšanas redzu,ka ir izkrituši. Arī satraucos, bet friziere teica, ka tā mēdz notikt,ka zināmu periodu kritīs ārā. Man ir plāni mati, tāpēc arī satraucos. Es aizgāju uz aptieku nopirkt vitamīnus, jo man arī nagi šķeļas,laikam vitamīnu trūkums arī. Man piedāvāja speciālus vitamīnus matu izkrišanai un priekš nagiem no dārgā gala, negribēju tik dārgus ņemt,tāpēc paņēmu tādus ''Silica Futura'', jādzer 3 reizes dienā, bet nu jālieto ilgstoši,lai būtu efekts, vairākus mēnešus vai pus gadu. Es pagaidām paņēmu 2 plāksnītes,kad beigsies, jānopērk atkal. Man teica,ka arī no stresa izkrīt mati. Bet nu tā kā visādi var gadīties un ja ilgi nav būts pie ārsta, laikam noderīgi būtu arī aiziet pie ārsta,lai nozīmē analīzes sirdsmieram :)
Atcerējos,ko vēl friziere teica - ka mūsdienās jaunieši mazāk ķemmējot matus :D , līdz ar to, galvas āda netiek pietiekoši masēta ar ķemmi, nav tā asins cirkulācija tik laba,ka tas arī var būt par iemeslu matu izkrišanai.