man pret to visu ir ļoti divējādas sajūtas. šobrīd man noteikti negribētos iet, jo šķiet, ka tur pasaka to, ko katrs cilvēks vēlētos dzirdēt. Un kurš tad teikumā - tevi gaida jauni pavērsieni, negaidīti pārsteigumi vai mīlestības atrašana - neticētu? Protams, katrs to kkā interpretētu ar savu dzīvi un katram liktos - o! točna, tā būs! Es nezinu kādai būtu jābūt zīlniecei, lai es ticētu , tad noteikti būtu jāpsaka kāds sīkums kuru tikai es zinu.. Kā ekstrasensos , kur dažreiz pat pasaka vārdus un kādas rotas utt. (Nesaku, ka ticu tiem ekstrasensiem, tik pat kā tas viss var būt reāli, tad tik pat liela ticamība , ka tu viss ir safabricēts). Tas tā piemēram. Un vispār ''pa lielam'' pie zīlniecēm, ekstrasensiem utt. iet cilvēki, kam dzīvēs ir lielas problēmas, kuras grūti atrisināt (nerunāju par tādām, kuras paaudžu paaudzēs problēmu risinājumus meklē pie zīlniecēm :D ).. Esmu pati bijusi 1x , bet veselības problēmu dēļ. Nu, godīgi sakot, man tā sieviete šķita pilnīgs čau... Tas, ko viņa stāstija un tas, ka viņa īsti vispar nepateica neko, kādas man problēmas.. tikai lika vēl nāk it kā kaut ko tur attīrīt. labi, ka mana mamma pēc tam uzzināja no vienas kkādas viņas pazīstamās, ka šī esot pateikusi - es liku nākt vēl, izskatījās tādas naudīgas... Normāli? Arī par tām taro kārtīm, interneta pamēģināju ( te bija izlikta adrese), nu principā cik reizes es pēc kārtas liku, tik reizes tikai mazliet sajauta kartiba bija tieši tā pati informācija :D Un viss tāds vispārīgs, kā jau sākumā minēju.