Esat bijusas pie zilnieces, ticat??

Reitings 883
Reģ: 29.01.2009
Labs vakars!!! :)
Es taa aizdomaajos; vai ticat ziilnieceem, un vai ir kaadi interesanti staasti, ko padaliities? Pati senaak gaaju biezi, daudz kas piepildiijaas, bet man palika kaut kaa gruuti dziivot, likaas , ka informaacija kaut kaa ieprogrameejaas... vairs neeju, jo aarzemees, kur dziivoju, tas nav tik aktuaali. Bet cik zinu, LV siis lietas loti populaaras un ziilnieces, gaishregji uz katra stuura... Pozitiivi/negatiivi attiecaties? Un , protams, ja nav nosleepums, pieredzi palasiit buutu interesanti
30.08.2014 19:30 |

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
man pret to visu ir ļoti divējādas sajūtas. šobrīd man noteikti negribētos iet, jo šķiet, ka tur pasaka to, ko katrs cilvēks vēlētos dzirdēt. Un kurš tad teikumā - tevi gaida jauni pavērsieni, negaidīti pārsteigumi vai mīlestības atrašana - neticētu? Protams, katrs to kkā interpretētu ar savu dzīvi un katram liktos - o! točna, tā būs! Es nezinu kādai būtu jābūt zīlniecei, lai es ticētu , tad noteikti būtu jāpsaka kāds sīkums kuru tikai es zinu.. Kā ekstrasensos , kur dažreiz pat pasaka vārdus un kādas rotas utt. (Nesaku, ka ticu tiem ekstrasensiem, tik pat kā tas viss var būt reāli, tad tik pat liela ticamība , ka tu viss ir safabricēts). Tas tā piemēram. Un vispār ''pa lielam'' pie zīlniecēm, ekstrasensiem utt. iet cilvēki, kam dzīvēs ir lielas problēmas, kuras grūti atrisināt (nerunāju par tādām, kuras paaudžu paaudzēs problēmu risinājumus meklē pie zīlniecēm :D ).. Esmu pati bijusi 1x , bet veselības problēmu dēļ. Nu, godīgi sakot, man tā sieviete šķita pilnīgs čau... Tas, ko viņa stāstija un tas, ka viņa īsti vispar nepateica neko, kādas man problēmas.. tikai lika vēl nāk it kā kaut ko tur attīrīt. labi, ka mana mamma pēc tam uzzināja no vienas kkādas viņas pazīstamās, ka šī esot pateikusi - es liku nākt vēl, izskatījās tādas naudīgas... Normāli? Arī par tām taro kārtīm, interneta pamēģināju ( te bija izlikta adrese), nu principā cik reizes es pēc kārtas liku, tik reizes tikai mazliet sajauta kartiba bija tieši tā pati informācija :D Un viss tāds vispārīgs, kā jau sākumā minēju.
30.08.2014 21:37 |

Reitings 58
Reģ: 30.06.2014
Es mīlu Ekstrasensu cīņas! Jaunā sezona, lets go!
30.08.2014 21:41 |

Reitings 889
Reģ: 04.07.2014
Kad saksies? kur interneta var skatities?
30.08.2014 21:46 |

Reitings 58
Reģ: 30.06.2014
Trešdienās TV3. Nu kā jau katru gadu. Par iespējām skatīties internetā neko nezinu.
30.08.2014 21:55 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits