ēdu neparastas lietas :D

10 gadi
Reitings 147
Reģ: 04.07.2013
Sveiki!
Tagad sāku aizdomāties, bet vai tas vispār ir normāli ka man garšo negatavas sēnes? Respektīvi tikko no meža nogrieztas un pa taisno mutē. Spēju ēst arī pilnīgi jēlu gaļu (piemēram, kad cep kotletes) Tas pats ar zivīm, zivis arī varu ēst pilnīgi jēlas, bezmazvai tikko noķertas.
Nezinu, nepazīstu nevienu cilvēku sev apkārt kurš ēstu to pašu ko es, tāpēc gribu zināt vai tas ir normāli.
30.08.2014 15:59 |

Reitings 1152
Reģ: 01.04.2014
Ā, sausā suņu barība arī tika vairākkārt mēģināta, kad biju mazs bērns, garšoja labi, slapjā barība smaržo tik pat labi, bet to neuzdrošinājos mēģināt. :D
10.09.2014 23:53 |

Reitings 457
Reģ: 22.12.2012
Es neteiktu, ka man ļoti garšo jēla gaļa, bet man viņu vienkārši prasās, vai nu jēlu, vai arī viegli apceptu. Daudz gan nevaru ieēst, bet pa druskai gan. Jēlas zivis gan man liekas diezgan pretīgi, izņemot lasi. Sēnes neapstrādātas arī garšo, atceros bērnībā sēņojot atradām sēni, kuru varot ēst neapstrādātu, nosaukumu neatceros, bet smaržoja pēc riekstiem, ļoti garšīga.
11.09.2014 00:03 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits