Sveiki!
Tagad sāku aizdomāties, bet vai tas vispār ir normāli ka man garšo negatavas sēnes? Respektīvi tikko no meža nogrieztas un pa taisno mutē. Spēju ēst arī pilnīgi jēlu gaļu (piemēram, kad cep kotletes) Tas pats ar zivīm, zivis arī varu ēst pilnīgi jēlas, bezmazvai tikko noķertas.
Nezinu, nepazīstu nevienu cilvēku sev apkārt kurš ēstu to pašu ko es, tāpēc gribu zināt vai tas ir normāli.
man garšo aknas piem. Divainā veidā. Baigā kēpa. Cūku aknas sacep ka karbonadi. Grūti sagriezt, izklapet maigi, tad olas un miltos. Vēlak mazliet apliej ar udeni un drusku sautee tad krejumu klat vai saldo krejumu. Oj ņamma... bet tads ne īpaši smuks majas ediens. Otra diena vel gardaks.:D
Sveikas damas,es velejos zinat vai kada no jums ir spelejusi saja internet kazino http://goo.gl/dOvly2
Ja esat tad es veletos uzzinat cik jums izdevas paturet naudas no 5000 eiro bonosa par pirmo depozitu??
Es dabuju tikai 1677 eiro,bet kadai varbut ir veicies labak? http://goo.gl/dOvly2
Man ir draudzene kurai paranoja pieskarties jēlai gaļai, pat šašliku uz restītes liek ar dakšiņu, biju domājusi, ka viņa vienīgā tāda īpatne, bet nē izrādās ir daudz tādas :D :D :D
Sašliks jau vairs nav jēla gaļa, bet marinēta :)
Ja ir kārtīgi izmarinēta var ēst arī neceptu. Man ir viena draudzene, kura izvēlās labāk neceptu sašliku :D
Esmu garšojusi: nav ne vainas :D
ai, man saulsardzenes ļoti garšo, tāpat pa taisno no meža :) Supergardi. Ir ēstas arī tatārmaizītes, bet ar gaļu, par kuru ir 100 % pārliecība, no kurienes nākusi
Dzīvnieku barību nekad garšojusi neesmu, jo nepatīk tā smaka, bet bērnībā man garšoja jēls olas dzeltenums ar cukuru. Tagad to aizvietoju ar mīksti vārītu olu :D Un vēl no jēlas pārtikas man garšo vistas fileja. No zivīm tikai lasi jēlu varu ieēst, citu neko.
Bērnībā ēdu gogel mogel daudz un dikti, bet neiznu kāpēc tagad uznākusi paranoja no jēlām olām un salmanolozes, ka vairs nespēju ieēst...
Tāpat par pārējo... par visām trihinellām, tārpiem utt, jēlā gaļā, agrāk ēdu jēlu šašliku, jēlu malto gaļu, visu ko.. tagad vai nu presē publicētie raksti mani ir nozombējuši vai kā, bet vairs nespēju, viss šķiet bakteriāls, netīrs un kaitīgs :D :D :D