Tāpat kā daudzas sievietes manā vecumā, es jau ļoti agri iesaistījos jaunizveidotajās sieviešu kustībās. Es ievēroju, ka radikālās feministes atšķiras no citām feministēm, un, ka viņas nepārstāv sievietes vispār. Viņas ienīst vīriešus un par katru cenu uzspiež savu gribu, neatkarīgi no tā, ko vīrieši un sievietes vēlas darīt savā personiskajā dzīvē un darba lietās.
Es, būdama vīlusies, drīz nācu pie atziņas, ka, sieviešu kustība nekad nav nozīmējusi lielākā sieviešu vairākuma kustību. Tas bija karojošo marksistiko sieviešu mēģinājums sagrābt varu. Viņas vienkārši pārcēla marksistiskās doktrīnas pamatformulu - kapitālisms ir ienaidnieks, nomainot vārdu "kapitālisms" ar "patriarhāts". Citiem vārdiem - visi vīrieši ir ienaidnieki. Tam sekoja formula "visas sievietes ir cietušas no vīriešu vardarbības". Uz šī pamata konstruētā koncepta "vardarbība ģimenē" iemiesojums likumdošanā ir pamatīgi piepildījis viņu lielos naudas koferus.
Mike Buchanan ir ļoti drosmīgs vīrs. Es pazīstu daudzus, kas ir mēģinājuši pievērst sabiedrības uzmanību radikālo feministu kustību nodarītajam postam. Daudzi ir zaudējuši darbu un nevienam no viņiem nav bijusi iespēja atrast izdevējus savām grāmatām. Cilvēki ir izmesti no savām mājām, nepatiesi apsūdzēti par vardarbību ģimenē un daži pat par savu bērnu seksuālo izmantošanu.
Radikālas feministes Rietumu sabiedrībā sistemātiski uzbrūk cilvēku likumīgajām interesēm, to rāda un skaidro šī grāmata.
Ir sākusies cīņa pret šīm nelietībām, lai gan vēl ir ejams tāls ceļš, lai tās apturētu. Feministes var sagaidīt jaunu pretsparu ne tikai no vīriešiem vien. Ar katru gadu aizvien vairāk sieviešu apzinās postu, ko nodara vīriešu un ģimenes nīdējas feministes gan visai sabiedrībai, gan pašām sievietēm. Aizvien vairāk sieviešu rod drosmi atklāti kritizēt feministes. Tas nepārsteidz, ņemot vērā to, ka lielākā daļa sieviešu nepieņem feministu politisko ideoloģiju.
Bet cik daudz posta vēl nodarīs radikālās feministes, līdz kamēr plašā sabiedrībā viņas tiks atpazītas kā ļaundares?
Erin Pizzey,
vardarbībā cietušo sieviešu patversmju iedibinātāja Lielbritānijā, pazīstama rakstniece. Erinpizzey.com
Jsu attieksme pret virsrakstā minēto parādību? Un vai piekrītat citātā teiktajam?