Pirms 2 mēnešiem nomainīju parasto bikini vaksāciju uz cukura vaksāciju, jo sāka nez kāpēc ieaugt matiņi.
Ir ok - sākumā, kamēr tas cukurs uzsilst vai ko viņs tur dara, ir mazliet nepatīkamāk par parasto vaksāciju, bet pēc pirmajām 2 minūtēm jau īzī pīzī, vispār neko nejūt. Bet ok, man arī ar vasku neliekas sāpīgi.. Čiks un gatavs! :)
Zakjis* Skaidrs. :) Kā tev šķiet, rokām labāk ir klasisko vaksāciju vai šo te orientālo? Vel arī es esmu lasīju, ka ir kaut kāda vaksācija ar DEPILFAX.
Vienkārši domāju beidzot saņemties,pieteikties un aiziet, tapēc gribās uzzināt,kas ir labāk. :)
Nu vispār es nekad neesmu sapratusi, kāpēc jāvaksē rokas. :D
Bet principā uz rokām jau nav baigi jūtīgā āda, derētu arī parastā... Kaut gan, jāmēģina pašai, kas labāk patīk.
autorei ieteiktu ne zamora4ivatsa, bet aiziet uz parasto vaksāciju. Vasarā laikam 2x vaksēju rokas, bet man ātri ataug. Labi, ka māsa vaksēja, vismaz nebija papildu izdevumu.. Tā jau forši, gludas rokas, bet nu ziemā siltāk ar matiņiem :D
merktieciiga, nē, nē, es necenšos atrunāt, jo katram jau savi iemesli, kāpēc to darīt :) Viennozīmīgi bez spalvām ir labāk, bet nu nav nekas traks arī tie matiņi, bet piekrītu, kādai tie var būt drausmīgi melni, gari un kas tik nē. Es tā smējos par to siltumu :D
Atsauksmes taas labaakaas. Tikai uz sho arii eju (tikai ne rokaam), saap mazaak nekaa parastaa, mazaaks alergjiju, iekaisumu utt. risks. Nu, jaa, vieniigais, ka padaargi, bet, nu, es labaak vairaak samaksaaju un mazaak mokos saapees. :D