Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Attiecības bez mīlestības

 
10 gadi
Reitings 111
Reģ: 02.10.2010
Sveikas, Cosmo meitenes!
Vēlētos dzirdēt kādu pieredzes stāstu no tēmas- dzīvot attiecībās, kad mīlestība jau ir zudusi (vai nekad nav bijusi?)
Vai kāda no Jums ir dzīvojusi kopa ar vīrieti, kurš nemīl (ja arī mīl, tad atsakās to izrādīt)? kā Jums izdevās to pārtraukt?
un CIK ILGI esat dzīvojušas ar kādu kopā aiz pieraduma, bet ar nemīlamu cilvēku? kā jutāties, kad viss beidzās?
Gribās dzirdēt citu meiteņu pieredzi, vai arī varbūt kādu dusmīgu vārdu..
27.08.2014 10:40 |
 
Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Priekš kam jābūt attiecībās, kur nemīli vai nemīl tevi?
Vienīgais, kas man nāk prātā - nav kur iet vai nav naudas, lai sevi uzturētu, tāpēc arī pacieš savu vai otra ne mīlestību.
27.08.2014 10:44 |
 
10 gadi
Reitings 111
Reģ: 02.10.2010
vai tiešām visi/as dzīvo tādos mīlestības taureņos un mūžīgajā saticībā?
27.08.2014 10:51 |
 
Reitings 767
Reģ: 12.05.2011
Ja atceros pareizi, tad, apmēram, gadu. Jutos ļoti slikti un par to vien domāju, ka labāk šķirties. Bet daži apstākļi mani atturēja. Un arī ka bijām kopā 4 + gadus. Kā izdevās izšķirties? Godīgi? Iepazinos ar vienu puisi, kas man bija tikai kā draugs. Es viņam varēju uzticēt savu sāpi. Viņš man teica, ka neesmu viņa vērta utt.. bet viņam bij taisnība :) Un tad es to izdarīju. Likās, ka akmens noveļas no sirds! Es tiešām to jutu :) es biju jauna un naiva.. Bet pēc tam es jutos ļoti labi :) es sapratu, ka var būt daudz labāk! Un ir daudz labāk :)
27.08.2014 10:53 |
 
Reitings 7
Reģ: 28.08.2014
Bija man tādas trakās attiecības. Jūtas no manas puses pazuda ātri. Tagad pat īsti nespēju saprast, kāpēc tik ilgi paliku kopā ar šo cilvēku, jo mūsu attiecības bija kāda katastrofa. Otra pusīte ļoti greizsirdīga, pa 20 zvaniem, 100sms dienā. Pat izejot ar viņa draugiem ārā bija kā murgs. Tā kā personīgi man jūtas bija zudušas, tad ar acīm meklēju kādu citu, kas noteikti no ex puses bija pamanāms. Tas viss noveda pie lieliem skandāliem, 50 mazām šķiršanām un atkal saiešanām kopā.Viss beidzās ļoti traģiski. (lai gan tagad esam labi draugi, jo vins atradis sev citu meiteni.. Kontaktējamies gan pēc iespējas mazāk) Vienīgais mans arguments- iekšēji es jutu, ka tas ir cilvēks uz kuru vienmēr varu paļauties, kurš vienmēr mani atbalstīs.. Varbūt arī tāpēc centos visu paglābt. Ieteikums- nekad sevi nespīdzināt, ja nav jūtu, nav tavs, nav ko ''smērēt'' rokas.

Beeet karma ir. Šī brīža attiecībās nevarētu teikt, ka esmu iemīlējusies līdz ausīm, kaisle jau arī padzisa, bet ļoti pieķēros šim cilvēkam (kurš beidzot ir adekvāts, gandrīz nedzeroš,sportists, rokas aug no īstās vietas, dzīvē iet uz priekšu, kā arī neticami šim aprakstam- pēc izskata ļoti simpātisks, vismaz manā gaumē :D ), bet sāku just to, ka arī viņam nav nekādu īpašo jūtu. Principā viss ir tīri ok, līdz retajai reizei, kad viņš iet tusēt, iedzer par daudz. Ir nācies dzirdēt tādas nepatīkamas frāzes (kuras vins saka NE man, diemžēl), ka jūtu nav, vnk viss ir ok, tāpēs satiekamies, ka viņam vēl liekas, ka ir palikušas kaut kādas jūtas pret bijušo (ar kuru netiekas 2 gadus, kura pēc viņu attiecībām vēl satikās ar viņa vienu no labākajiem draugiem, kurai pašai jau gadu ir attiecības un dzīvo laimīgi, viņa vārdu laikam pat neatceras).. Tagad esmu pārdomās- zinot, kā ir, kad otram ir mazāk jūtu pret tevi, vai ir jēga cīnīties? Vai mest visu pie malas? Ir sajūta, ka negribas palaist garmām tādu ''gardu kumosiņu'', bet negribu arī dzīvot ar apziņu, ka mani nemīl.
28.08.2014 17:34 |
 
Reitings 1291
Reģ: 16.03.2014
Pieradumam ir liels spēks! Un, diemžēl, daudzi cilvēki ir par gļēvu, lai acīs otram pateiktu, ka viņa jūtas jau zudušas. Tāpēc, tiek "vilktas garumā" šāda veida attiecības un lielākoties otrs arī tiek sāpināts (vēsa attieksme, krāpšana utt.)

Vispareizākais būtu pārtraukt šādas attiecības, neskatoties uz to, ka varbūt žēl tā otra cilvēka. Labāk tā nekā mocīt gan sevi, gan otru.
28.08.2014 17:39 |
 
Reitings 1364
Reģ: 05.04.2013
Pirms dažiem mēnešiem,pamanīju,ka nejūtu neko vairāk par pieradumu.. Gaidīju-varbūt tikai man liekas, ka pieradums,bet nē,sapratu,ka vairs nemīlu un izbeidzu visu. Nu jau dažas dienas esam šķīrušies un dzīvojam atsevišķi,bijām kopā 3 gadus.
28.08.2014 17:43 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits