Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Meitene ar vēderu

 
Reitings 25
Reģ: 27.08.2014
Nesen laivu braucienā iepazinos ar vienu meiteni. Mēs bijām salikti vienā laivā, un to divu dienu laikā mums izveidojās ļoti labs kontakts. Ar viņu ir interesanti runāt, viņa ir gudra, asprātīga, ar labu humora izjūtu, arvienvārdsakot forša meitene. Arī es viņai iepatikos. Viņa mani pēc tam uzmeklēja draugos, un tagad būtībā diezgan tieši aicina uz randiņu.
Arī man viņa kopumā patīk. BET. Viņai ir, nepārspīlēšu, liela riepa. To divu dienu laikā viņa praktiski visu laiku bija manu acu priekšā lielākoties tikai peldkostīmā. Un es varēju viņas augumu novērtēt no visiem aspektiem. Un tas vēders visu laiku dūrās acīs. Patiešām liels, mīksts, ļumīgs. No nabas uz leju vēl tāda kā nostiepta stīga, kas pārdala vēdera lejasdaļu uz pusēm, kur katrā pusē tad paliek pa tādam kā tauku spilventiņam, nezinu, kā lai aprakstu... Un meitenei tikai 20 gadi, bērnu nav bijis. Pati nekāda tievule nav, bet kopumā ok, vidējas miesasbūves, tikai vēders patiešām liels.
Neteikšu, ka meitene neliekas seksuāli pievilcīga, bet tas vēders mani mulsina, sevišķi tā daļa no nabas uz leju ar tiem diviem "spilventiņiem" un to reni/nostiepto stīgu (nezinu, kā lai apraksta, ceru, ka saprotat, ko domāju...) pa vidu.
Gribēju pajautāt, no kā meitenei var būt tāds vēders? Vai tas ir normāli?
Un vēl no meiteņu pieredzes - cik lielas ir izredzes, ka meitene sāks sportot, nodzīs riepu? Kas viņu varētu motivēt?
27.08.2014 01:27 |
 
Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
29.08.2014 15:03 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits