Sveikas,:)
Šodien pļāpājām ar draudzenēm par attiecībām, un kā ir kad izšķiras, kā pēc tam ir būt ar nākamo...tad nju man arī ieinteresēja mazliet, kā tad īsti ir, it īpaši ja bijušas pirmās attiecības, un tās pajūk, bet otrs cilvēks ir bijis mīlēts, cik viegli to ir aizmirst? Cik viegli ir pēc tam uzsākt jaunas attiecības ar citu cilvēku, kā ir mīlēties ar viņu, vai pirmais vīrietis uzreiz aizmirstas, vai paiet kāds laiks kamēr domā par veco mīlestību esot jaunās attiecībās?
Tāpat arī, ja neizdodas ne otrās attiecības un ne trešās, vai nezūd tā vēlme vairs un ticība, ka tomēr to īsto mīlestību var atrast ar ko tiešām varētu nodzīvot visu mūžu?
Mani tas kaut kā ieinteresēja, pašai arī pirmās attiecības, un pat nevaru iedomāties, ka man kāds cits vīrietis, kā tikai mans draugs varētu pieskarties vai ka es ar citu mīlētos, reizēm redzot, kā cilvēki saiet un šķiras iedomājos, vai tiešām ir tik viegli pēc tam kādu pielaist sev tuvumā, ja reiz ir mīlēts?!...tāpēc tas laikam būs vairāk taka jautājums tām, kam ir vairākas attiecības bijušas, kas var reālāku pieredzi pastāstīt!:)