Pārdomas par attiecībām un nākamajiem...

Reitings 683
Reģ: 22.01.2013
Sveikas,:)

Šodien pļāpājām ar draudzenēm par attiecībām, un kā ir kad izšķiras, kā pēc tam ir būt ar nākamo...tad nju man arī ieinteresēja mazliet, kā tad īsti ir, it īpaši ja bijušas pirmās attiecības, un tās pajūk, bet otrs cilvēks ir bijis mīlēts, cik viegli to ir aizmirst? Cik viegli ir pēc tam uzsākt jaunas attiecības ar citu cilvēku, kā ir mīlēties ar viņu, vai pirmais vīrietis uzreiz aizmirstas, vai paiet kāds laiks kamēr domā par veco mīlestību esot jaunās attiecībās?

Tāpat arī, ja neizdodas ne otrās attiecības un ne trešās, vai nezūd tā vēlme vairs un ticība, ka tomēr to īsto mīlestību var atrast ar ko tiešām varētu nodzīvot visu mūžu?

Mani tas kaut kā ieinteresēja, pašai arī pirmās attiecības, un pat nevaru iedomāties, ka man kāds cits vīrietis, kā tikai mans draugs varētu pieskarties vai ka es ar citu mīlētos, reizēm redzot, kā cilvēki saiet un šķiras iedomājos, vai tiešām ir tik viegli pēc tam kādu pielaist sev tuvumā, ja reiz ir mīlēts?!...tāpēc tas laikam būs vairāk taka jautājums tām, kam ir vairākas attiecības bijušas, kas var reālāku pieredzi pastāstīt!:)
26.08.2014 18:36 |

Reitings 1149
Reģ: 15.01.2014
Kā jums bija, cik ilgs laiks apmēram pagāja līdz pielaidāt citu sev klāt? Vai nebija sajūta, ka neatradīsiet vairs kādu, kas jūs mīlēs? vai bija ticība,ka šis jaunais neizrādīsies, kā vecais?

Bijām kopā gandrīz 3 gadus. Pirmā love utt. Salauza sirdi man. Ļoti pārdzīvoju, bet sapratu, ka jādzīvo tālāk. Sāku jau randiņot ar citiem, bet mēdzu naktīs raudāt kādu pus gadu.
Es ticēju, ka būs kāds un nē, biju pilnīgi pārliecināta, ka jaunās attiecības nebūs tādas kā iepriekšējās, jo es JAU biju mainījusies :)
Esmu pateicīga katram vīrietim, kurš man bijis, jo no katra esmu ko mācījusies un tagad esmu tieši tāda, kādai jābūt, lai veidotu normālas attiecības ilgtermiņā.
Un nē, nav pretīgi, ja pieskaras cits. Ja tiecies ar cilvēku tikai seksam, tad nevajag jaukt iekšā kkādas romantiskas izjūtas, bet baudīt to momentu.
Un tas pats, ka citas saka, esmu mīlējusi vairākus, bet vai tiešām vairākus tā pa īstam var mīlēt?

Var mīlēt. Ja tu domā, ka nevar, man ir jautājums - tu mammu/tēti, māsu/brāli, vectētiņu/vecmāmiņu mīli vienādi? Šaubos.
Tad nu ir tā, ka arī pretējo dzimumu tu vienmēr nevarēsi mīlēt vienādi. Katru cilvēku tu mīli kaut kā cita dēļ. Citu, jo labs sekss, citu, jo viņš tev sniedz drošības sajūtu, citu, jo viņš pērk dārgas mantas.. (piemēri ir tikai piemēram, negribu personalizēt :) )
27.08.2014 18:42 |

Reitings 683
Un nē, nav pretīgi, ja pieskaras cits. Ja tiecies ar cilvēku tikai seksam, tad nevajag jaukt iekšā kkādas romantiskas izjūtas, bet baudīt to momentu.

Bet vai tā vienkārši ir ar kādu tikties tikai seksam? Es saprotu,ka ir meitenes, kam tā ir, bet visas nespēj nodarboties ar seksu, ja nav to jūtu...ka ir tad?
27.08.2014 19:10 |

Reitings 1149
Reģ: 15.01.2014
Jā, nekā tur tāda nav! Ja niez, tad vajag pakasīt :D
Es gribēju seksu, attiecības ne ļoti, tad nu man bija friend with benefits. Cilvēks bija simpātisks un sekss bija labs. Bet arī šādas attiecības sevi izsmeļ. Kad kļuvu gatava kam nopietnam, tad FWB nomira dabīgā nāvē. Bet šī ir atsevišķa tēma, kura šeit ir apspriesta 100iem reižu!
Un ja nevar, tad nevajag, to darīt! Kamēr biju savās pirmajās attiecībās, arī par šo jautājumu šausminājos. Nevajag šausmināties, nevari zināt kā pašai dzīvē gadīsies ;)
27.08.2014 19:25 |

Reitings 683
:)
28.08.2014 11:29 |

Reitings 29
Reģ: 25.08.2014
Jā, pēc pirmās mīlestības es domāju, ka nedad dzīvē vairs tā nemīlēšu, tad man bija tikko palikuši 18, kad izšķīrāmies, ierosināju es, bet tik pat ātri nožēloju savu pārsteigšanos..

BET.. pēc 6 gadiem, vēl vienas piedzīvotas mīlestības, vienas esošas un vienas sapņos esmu sapratusi, ka dīvainā kārtā tas ir iespējams un vērtība idejai par vienu īsto un vienīgo ir mazinājusies..

Pēc pirmā es līdzīgi kā citas meitenes minēja, vismaz gadu sev nevienu nelaidu klāt.. bet ar pieredzi un laiku viss šķiet vienkāršāk un lai cik brutāli tas neizklausītos - aizstājamāk.
Mēs katru mīlam citādāk, bet viens nu ir skaidrs, mīlēt var vairākkārt..

Iespējams tas īstais vēl nav satikts, lai gan jau divreiz šķita ka ir ;)

Veiksmi mīlsestības meklējumos!
28.08.2014 12:24 |

Reitings 1888
Reģ: 15.09.2012
Nebūtu bijušas citas attiecības, nezinu vai skatītos uz šīm attiecībām kā uz vislabākajām .

Pirmkārt, piekrītu šim.

Ir bijis dažādi. Ir bijis, ka ilgi, ilgi negribu attiecības un nekam neļauju pat veidoties.
Pēdējā šķiršanās laikam man bija vissāpīgākā. Mīlēju, bet viņa nodevības dēļ pārtraucu attiecības. Grūti bija. Bet pirmo reizi tik ātri ielēcu jaunās attiecībās - mēnesi pēc šķiršanos. Un šis puisis nebija un nav plāksteris. Mums izveidojās ļoti spēcīga saikne jau kopš paša sākuma. Un pateicoties viņam, esmu aizmirsusi ex un visas sāpes, ko viņš man ir nodarījis.
28.08.2014 12:45 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits