Grūtniecītēm un māmiņām..

Reitings 210
Reģ: 13.06.2014
Sveiki. te atkal es:)

Man tāds akūts jautājums: vai akavaparks ir bīstama un nepiemērota vieta grūtniecei? Protams nerunāju par pirtīm un tām 2 trakajām trubām.. bet kopumā, tās lēzenās trubas ar pusli apakšā.... un džakuzi.. Mums ar vīru šodien akvaparks plānā, bet mana cāļu grupiņa, saka, ka tā ir bīstamākā vieta ever kur grūtniecei uzturēties... Tad nu taga nesaprotu, kādus potenciālos riksus es neesmu izdomājusi?

Un ja reiz esmu šeit. Jau sen perinu pajautāt vēl vienu lietu: man būs bēbis februārī. Varbūt ap to laiku kāda, kurai nupat dzimuši mazuļi, plānos atbrīvoties no zīdainīša drēbēm/mantām. Es labprāt nopirktu. Jo man nav apkārt draugi, no kuriem to dabūt..

paldies.
26.08.2014 09:33 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
Es spiedu uz salātiem un augļiem un jogurtu ēdu litriem it īpaši beigās un man bija riebums pret olām , starpcitu es vēljoprojām nevaru ieēst ceptas olas :D
Aaa... Un man nenormāli gribējās garneles ar ķiplokiem , bet tā pa smuko, spāņu gaumē :)
26.08.2014 12:03 |

Reitings 1814
Reģ: 29.01.2009
Es biju uz akvaparku 6.mēnesīm. Pa trubām gan nešļūcu.
26.08.2014 12:03 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
jā, es vispār apbrīnoju, cik ātri viss mainījās. tajos laikos tiešām pazūdi uz visu dienu, paēd kaut kur pie draugu omītes, vakarā līdz ar tumsu atvelcies mājās un vecākiem ne silts ne auksts. a tagad šie krīt panikā, ja bērns neceļ klausuli
tie tik bija zelta laiki. atceros, ka tad nešķirojām pagalmā puikas un meitenes. visi bijām viens dzimums un spēlējām kariņus un paslēpes, kazakus un ik pa laikam kāda mamma pa logu bļāva, lai nāk ēst. no rīta arī pirmais zvans no drauga vai kādam draugam: čau, tiekamies pēc 10 minūtēm pie poģīša? mazliet žēl, ka mani bērni to nekad nepiedzīvos, jo tiks sabojāti ar telefoniem, datoriem un xboxiem, ahhh

Jā, tā bija , bet tagad arī ir pilni parki ar bērneļiem, savējo arī laidīšu uz nebūšu no tām mātēm ,kas zvana 200 reizes dienā :)
26.08.2014 12:05 |

Reitings 1741
Reģ: 29.01.2009
es ar ēdu daudz vistas, gan ceptu, gan vārītu, gan cepeškrāsnī utt :)
26.08.2014 12:15 |

Reitings 541
Reģ: 17.01.2013
weee, es gar zemi :D

Pirmais bērns , tas uz kāzām
Otrai bērns uz naudu
Trešais, mes gribējām meitenīti
Ceturtais un visi pārējie ,lai skraida vai man žēl...
26.08.2014 12:24 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits