Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

whatsapp 2

Reitings 11
Reģ: 07.08.2014
Labdien meitenes,

Gandrīz mēnesi atpakaļ man notika šāda situācija, kuru es aprakstīju šajā diskusijā - http://cosmo.lv/forums/topic/168286-whats-app/
Protams, daudzas rakstīja, ka tas ir nepareizi un viņš nav normāls, bet nu tomēr gadījās tā, ka viņš šajos weeknedos bija Rīgā un ,protams, viņš man piedāvāja satikties, es ilgi svārstījos, bet nu tomēr piekritu.
Bet tagad es tiešam esmu izmisumā, es nevaru viņu saprast, jo whatsapaa viņš man sūtīja savas kailas bildes, bet tikšanas reizē bija tāds jautrs, uzmanīgs, nekādu mājienu uz seksu. Kā arī izrādījās ar viņu bija par ko parunāt, mēs runājam par filmām, politiku, poēziju, it kā es šo cilvēku pazīstu ļoti īlgi. Protams, es neuzdrošinājos pajautāt kāpēc viņš man sūtīja sava "pimpika" selfijus :D bet mēs arī par to nerunājam.
Un tagad viņš sauc pie sevis ciemos, un pat piedāvā palikt pie viņa, nevis viesnīcā.

Jūs piekristu braukt? Vai tomēr tas kaut kā aizdomīgi?
25.08.2014 19:14 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Nu ko nozīmē braukt pie viņa? VIņš sedz ceļojuma izmaksas? Vai tu brauc pati kā ekskursijā - neatkarīgi un patstāvīgi. Tam pirmajam variantam es nepiekristu, palikšanai pie viņa arī nē. Ja es būtu gatava doties par savu naudu, tad dotos, jo ja es pati sedzu izmaksas, es jebkurā mirklī varu pazust un viss, kas būs grūtāk izdarīt, ja sponsors ir viņš.
25.08.2014 19:32 |

Reitings 1903
Reģ: 25.04.2010
Es ar tādu pat satikties nepiekristu. Tas, ka viņš dzīvē izrādījās normāls varbūt tikai tāda tēlošana vien ir, lai panāktu, ko vairāk.

Un piekrītu becky. Liekas aizdomīgi arī, ka tik ātri sauc pie sevis uz mājām.. Ja tas būtu tāds - kādreiz atbrauc, es tev izrādīšu foršas vietas utml. - variants, tad, jā, bet šādi.. Dīvaini :D
25.08.2014 19:36 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Padomaa 3x, vai tev ir pienjemams veids kaa vinjsh sevi seksuaali izpauzj. Ja nespeej akcepteet loceklja selfijus, taalaak var buut arii trakaak, jo visticamaak, tas ir tikai aisberga redzamais gabals. Ja toties pashai ir interesanta seksuaalaa gaume, vari meeginaat.
25.08.2014 19:37 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!