Permanentais make-up

Reitings 1205
Reģ: 21.05.2012
Čiu Dāmas! :)

Vai kāda ir taisījusi permanento grimu uzacīm Valmierā salonā ''Līga''. ?

Kādas atsauksmes? Pieteicos uz pēc 2 nedēļām, esmu nedaudz satraukusies, par to kāds būs rezultāts, bet sen jau gribēju uztaisīt. :)

Tām kurām ir, pastāstiet par procedūras gaitu, un visu ap to. Vai esat apmierinātas?
25.08.2014 16:04 |

Reitings 53
Reģ: 10.02.2014
Varbūt ir kāda taisījusi , vai dzīdējusi atsausmes par tām meitenēm, kuras mācās profesionālajās skolās taisīt permanento make up?

Lasīju, ka var kā modelei pieteikties procedūrai, uztaisīt par krietni mazakām naudām... Tas notiek pasniedzēja uzraudzībā..

Skan vilinoši, bet biedē tas, vai neuztaisīs šķībi , nekvalitatīvi....
26.08.2014 13:51 |

Reitings 6750
Reģ: 16.01.2011
Varbūt ir kāda taisījusi , vai dzīdējusi atsausmes par tām meitenēm, kuras mācās profesionālajās skolās taisīt permanento make up?

Lasīju, ka var kā modelei pieteikties procedūrai, uztaisīt par krietni mazakām naudām... Tas notiek pasniedzēja uzraudzībā..

Man būtu reāli bail uz tādu lietu ietaupīt šādā veidā. Bail, ka sanāk kkas šāds:
26.08.2014 13:56 |

Reitings 53
Reģ: 10.02.2014
Bet itkā jau es pati, tajā sākumā, kad man tikai uzzīmē, es varu pateikt visu kā un ko gribu....

Tiesām varētu būt tik traki?!
Vietā, kur skatijos cena tiešām vilinoša (22 eiro).
26.08.2014 13:59 |

Reitings 3031
Reģ: 26.02.2010
man jau sen ir gan augšējā plakstiņa līnija, gan uzacis. līniju noteikti bija daudz sāpīgāk taisīt, ja salīdzina ar uzacīm.
uzacis man ir pludināšanas tehnikā, reti, kurš var pateikt, ka man tur kkas ir taisīts. par cik taisīts ar dabiskām krāsām, tad tonis vnk ar laiku balo, bet nemaina krāsu uz zaļām/zilām,/sarkanām!! tā notiek, ja taisa ar ķīmiskām krāsām, kas it kā ir noturīgākas.
līnija plakstiņam, jā.. viņa no melnas palēnām paliek par tumši pelēkzilu. pilnīgi melna ilgstoši nav iespējams.
es noteikti netaisītu, nezināmā vietā pie meistara, kur nav atsauksmju. tomēr pietiekoši nopietns solis, tā ir seja!..
26.08.2014 14:22 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits