Šausmas!

Reitings 89
Reģ: 08.04.2014
24.08.2014 22:18 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
Katrs pats ir savas laimes kalējs nu nejau vienā dienā tukšs ledusskapis un parādi par dzīvokli ...
Un nav jau tā ka valsts nekā nepalīdz , ceļ soc.mājās apmaksā dzīvokļus un vēl daudz ko ... Tikai bieži vien ar to ir par maz , nekad nav labi kā ir ... Vienmēr kāds jutīsies apdalīts un gribēs vairāk ... Tāda ir dzīve...
25.08.2014 14:34 |

Reitings 1149
Reģ: 15.01.2014
Izlasīju visus komentārus.
Arahne zini, ne visi pensionāri skaita kapeiciņas pie kases. Nedēļas nogalē, man priekšā rindā, vecs opis, kurš 'bija ļoti pieticīgi ģērbts, nopirka Jocker izlozes uz 15 eur. Es tik neapdomīgi naudu netērētu, ja man būtu grūti ar naudu...

Un par tām Skandināvijas valstīm...ir Latvijas firmas, kuras brauc uz turieni strādāt un nav jāzin valoda! Tie, kuri ir tajā iekšā, šīs lietas zin.

Nu nav viss tik slikti kā tajā rakstā pateikts!
25.08.2014 14:34 |

Reitings 1425
Reģ: 25.08.2013
nē,nu ir jau,kas piekrīt auklītei ar saviem bērniem,bet viņai ir pašai vēl zīdainis,kam vispār tiks pievērsta lielāka uzmanība utt
25.08.2014 14:35 |

Reitings 1425
Bet es personīgi vairāk runāju globāli,nevis par šo konkrēto ģimeni.
Protams,ka mūsu aģentūras piedāvā darbu Skandināvu valstīs,bet arī tam vaig naudu,un sākumam naudu iztikai.
Protams,kas gribēs ,tas darīs. Un šeit ir redzams,ka gribēšana protams ir maz,jo varianti ir.
25.08.2014 14:38 |

10 gadi
Reitings 3976
Reģ: 27.06.2014
weee
Valdībai būtu jārada tādi apstākļi, lai cilvēki nebrauktu prom.
Vai māmiņa var iet strādāt, ja bērnudārza rindas ir neiespējami izstāvēt, vismaz Rīgā?
Vai ir godīgi pensionāru pārim pateikt, ka padomju laiks nav Latvijas laiks un tā laika darba stāžs neskaitās, līdz ar to pensija ir tāda, ka nespēj izvēlēties šomēnes samaksāt par dzīvokli, normāli paēst vai tomēr nopirkt zāles?

Hmm, tikai interesanti kāpēc valdība saņem milzīgas algas, kaut daļa pat valsts valodu nemāk un zināšanu līmenis ir švaks, tai pat laikā no parasta cilvēka prasa augstāko izglītību, vismaz 3 valodu prasmes, iemaņas utt, pretī saņemot smieklīgu atalgojumu?
25.08.2014 14:40 |

Reitings 1425
piekrītu Arahne
25.08.2014 14:42 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Arahnei plusiņi no manis!
25.08.2014 14:42 |

10 gadi
Reitings 3976
weee
Sociālās mājas saki? Esi redzējusi kādas mašīnas tur stāv. Man paziņa, kuram tētis strādā Latvijas Brīvostā nahaļavu tur iekārtoja dzīvokli un tādu nav mazums, tāpēc realitātē tās sociālās mājas ir naudas atmazgāšana un viena daļa tur dzīvojošo pat tuvu nestāv tiem, kam tas dzīvoklis patiesībā pienāktos.
25.08.2014 14:44 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Tikmēr tas pretīgais Godmanis publiski mēģina pārliecināt, ka ir nabags, jo īpašumu nav, bet parādi bankā lieli?! Zagļi un kretīni, kas pārdevuši savu valsti ar visiem cilvēkiem! Un vēl cer, ka dzimstība augs un cilvēki atgriezīsies Latvijā, nu smieklīgi!

+++

Man arī šķiet, ka šis stāsts ir izdomāts vai pārspīlēts. Bet kas no tā? Tādu situāciju ir daudz. Vairāk, nekā gribētos. Apelējot pie tā, ka šis stāstsir izdomāts, vai mēģinām tādā veidā sevi mierināt, ka viss taču ir labi, labāk, nekā šķiet vai kāds cits stāsta.

Paldies Dievam, nekad nebiju jūtusi izsalkumu vai dzīvojusi nabadzībā, bet.. man pat mēle negriežas teikt, ka cilvēki pašai vainīgi. Jā, kāda daļa noteikti, bet vai visi. Protams, ka valsts nav vainīga un tai nav pienākumu uzturēt Tavu bērnu vai kaimiņbērnu, tikai tie ir topošie nodokļu maksātāji starp citu.

Un pareizi jau bija teikts, par rindām dārziņos utt.. Kurš nu te ir vainīgs? Ak, laikam tad ir jāsamierinās un jāver vaļā savs dārziņš, vai pašam jākļūst par bērnu aukli/audzinātāju, jo ko nu čīkstēt - visu varam, visu varam..
25.08.2014 14:45 |

Reitings 9917
Nu nejauc privāto sektoru ar valsts , es savā uznemumā varu kaut 10 augstākās prasīt par atalgujumu 200 eiro, ja kāds gribēs strādāt , strādās ... Negribēs ,slikti man , domāšu ko darīt lietas labā ...

Sakat ko gribat, es tomēr palieku pie tā, ka katrs savas laimes kalējs un neviens nevienam neko nav parādā, jādomā ar galvu un vēlams uz priekšu , primāri par savu labumu un savas ģimenes , ja katrs domās par sevi , jau būs daudz labāk .. :) egoisms lielā mērā virza cilvēku uz priekšu ...
25.08.2014 14:45 |

Reitings 9917
Arahne, pareizi katram primāri jādomā par savu labumu ... Nevienam tu nerūpēsi vairāk kā sev pašam ...
25.08.2014 14:46 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Egoisms arī iznīcina un degradē...
25.08.2014 14:48 |

Reitings 1425
Sakat ko gribat, es tomēr palieku pie tā, ka katrs savas laimes kalējs un neviens nevienam neko nav parādā, jādomā ar galvu un vēlams uz priekšu , primāri par savu labumu un savas ģimenes , ja katrs domās par sevi , jau būs daudz labāk .

šim man jāpiekrīt,bet tāpat dzīvē var visādi iet
25.08.2014 14:49 |

Reitings 99
Reģ: 29.06.2013
Le Moulin
Sievietei, kura pirms bērna piedzimšanas strādājusi normālu darbu, valsts attiecīgi arī maksā, pie tam, tas vēl ir arī otrais bērns, kurš līdz noteiktam vecumam saņem lielāku naudiņu.

Piekrītu. Ir pieredze, saņēmu labi. Bet tomēr - izdevumi dalās uz +1. Bet te ir izeja - ss.lv, atverskapī un feisbukā meitenes pārdod par mazu palikušos apģērbus, ko mazie nepaspēj novalkāt. Ir rezerves rati, ko nepaspēj nobraukāt. Rotaļļietas. Ja kāda uzskata par apkaunojumu - tad jau cits jautājums.
Kas tas par vīru, kurš kā idiots tup darbā, kurā viņam neko nemaksā. Vīrs trādā smagu darbu, attiecīgi vajag arī labi paēst, bet taipat laikā, projektu nav un algu nesaņem. Viņš ko, tur tualetes švabrē uz rokām nostājies?

Grūti spriest, varētu būt, ka vīram pašvaki ar profesionālo izglītību. Varbūt baidās mainīt шило на мыло.
Kaut kur forumos lasīju, ka mazpilsētās vispār grūti kaut ko noīrēt, cilvēki ir piesardzīgi. Pirkt? Var, bet tiem dzīvokļiem tādas cenas! 20000 Ls par divistabu dzīvokli ar auseklīšu tapetēm un lētu linoleju uz grīdas? Nu nē! Ak jā, meitenei taču naudas nav.
Laukos arī nebūtu tas labākais variants, skolas tagad slēdz, bērnudārzi nav visos pagastos.
Laukos sadraudzēties ar kādu tantuku, kurai izslaukt govi un par to saņemt pusspaini piena un no otra tantuka spainīti tomātu, nav liela bēda. Pati esmu tā darījusi, viens otram palīdzot.

Var jau, bet ja tā meitene govi redzējusi tikai bilžu grāmatā?
25.08.2014 14:49 |

Reitings 99
Reģ: 29.06.2013
Rakstā uzmanību piesaistīja deminutīvi - ,,vīriņš", ,,darbiņš", žēlumu neizraisīja.
Kā arī tā datora un citu sadzīves lietu dauzīšana - vadzis lūzt, afekta stāvoklis, bet pašai vien būs jauni jāpērk. Galīgi ar galvu nedraudzējas, izpostīt pēdējo???
25.08.2014 14:51 |

10 gadi
Reitings 3976
Atpūtniece, jā, nenoliedzami, ir tādi, kuri nopērk to SuperBingo biļeti, bet ne mazums esmu saskārusies, ka pērkot aptiekā šampūnu, priekšā stāvošā tantiņa saka: "Ak, tik dārgas šīs zāles?! Nu labi, nopirkšu tikai vīram, pati iztikšu", vai onkolītis pie kases saka "vai, man likās, ka zivtiņai akcija bija, nu labi, neņemšu" saskaita opītis kapeikas un norēķinās par OptimasLīnijas maizes kukuli, konservu bundžu, iespiež padusē, jo pat maisiņš maksā naudu. Tas ir briesmīgi, un apgalvot, ka valdība mums laba un nav ko čīkstēt, nu piedodiet.
Protams, jauni cilvēki skrien un dara, nečīkst, un vienmēr būs kāds, kas uz valsts rēķina gribēs izbraukt, bet kopumā situācija valstī ir neapskaužama.
25.08.2014 14:52 |

Reitings 1149
Grāfiene tu mani nesaprati! Tās firmas nav domātas aģentūras, bet gan būvniecības firmas! Piemēram, es uztaisu firmu un man ir gali Vācijā. Ir cilvēki, kuri zin manu darbu un vēlas no manis pirkt pakalpojumu. Un tad nu savācu komandu un braucu uz turieni strādāt. 2-3mēn tur, 1 mēnesis LV. Un nauda apgrozās labu labā. Un tādas firmas brauc ne tikai uz Skandināvijas valstīm..man pazīstams puisis tā Nīderlandē un Beļģijā ilgu laiku strādāja. Riktīgi krutu SPA cēla.
25.08.2014 14:53 |

Reitings 1149
Arahne bet ir jau vēl tāda kategorija cilvēku, kuri krāj. Mana ome ar saka, ka viņai naudas nav, bet viņa katru mēnesi atliek noteiktu summu. Protams, ir veci cilvēki, kuriem iet grūti, bet tad ir jautājums - kur ir viņu bērni?! Kāpēc bērni vai mazbērni nepalīdz? Vecāki takš bērnus ir uzstutējuši, tad nu tagad laiks bērniem palīdzēt vecākiem.
Un tas nav tikai par pensionāriem...arī normāli strādājošie. Ir tādi, kuri saka, ka nav naudas, bet patiesībā viņiem nav naudas ceļojumam vai jaunai štātei. Un ir otra kategorija - tie, kuriem nav naudas ēšanai.
25.08.2014 14:57 |

10 gadi
Reitings 3976
Atpūtniece, es uzskatu, ka cilvēks vecumā ir pelnījis dzīvot nevis izdzīvot, tas ir, atļauties to pašu SuperBingo biļeti, pa retam jaunu štāti, teātra apmeklējumu, zāles un arī normāli paēst. Jo citviet Eiropā pensionāri apceļo Pasauli, kamēr šeit mēģina izdzīvot taupot uz zālēm. Bet tas ir tikai mans subjektīvais viedoklis.
25.08.2014 15:02 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
Ir tādi, kuri saka, ka nav naudas, bet patiesībā viņiem nav naudas ceļojumam vai jaunai štātei.

vo,vo..
25.08.2014 15:04 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits