Labs vakars!
esmu apmulsusi. šodien veicot pasūtijumu man uzrādīja, ka piegāde ir bezmaksas..pirms pāris mēnešiem, kad sūtīju apmēram par tādu pašu summu, piegāde bija 20EUR..esmu nesaprašanā :D
vai tiešām es kko nesapratu? :D
varbūt kāda pēdējā laikā kko ir sūtījusi un var padalīties ar piegādes izmaksām :)
es tā arī saprotu, ka piegāde atkarīga no summas un smaguma..summa man sanāca uz 250EUR, un viegla tā kaste arī noteikti nebūs, jo ir vairāki apavu pāri.
bet nu nobrīnījos par to piegādi :D
Visticamāk, ka piegāde ir bezmaksas, jo esi iepirkusies par ļoti lielu naudas summu. Intereses pēc paskatījos, man par sporta krūšturi piegāde būtu jāmaksā 7,99 eur.
čupakabra ar izmeriem ir taa, ka katrai firmai atskiras.Es tur ieperkos patstavigi un lidz ar to jau esmu pieshavusies.Bet sakuma bij ,kaa bija :D Jo, ja vienai firmai man der S , tad citai S buus, kaa XS .Bet nu parsvara viss standarta tomer ir.
Esmu sakusi rakstit pati savu blogu par visu kas ir vajadzigs kartigai sievietei(ir ari dazreiz par stipro dzimumu kads rakstins no manas personigas pieredzes).Es busu prieciga ja izteiksi ari savu komentaru vai ari kadu ieteikumu. http://goo.gl/LLdmgf