Par manu apkalpošanas kvalitāti ir sūdzējies tikai viens cilvēks, laikam tāpēc, ka es viņam nevarēju paskaidrot kas ir skābenes...
Ir tā teikt mani pastāvīgie klienti, kas atnāk un uzreiz lūdz, lai tieši es viņu apkalpoju. Parasti nekad nesmērēju sejā visu pēc kārtas, bet laikam dažreiz pat otrādāk.
Vienkārši čaju atstāšana ir ļoti atkarīga no cilvēkiem-ir tādi, kuru priekšā tu vari kvai uz rokām staigāt un neko neatstāt un ir tādi, kurus apkalpo "nekā""sausi" un atstāj tuvu 10 eiro, kvai paņēma kkādus sīkumus uz 13 eiro..reāls gadījuma
Kā arī tagad var ļoti just to, ka visi "krievu" pasākumi ir beigušies un tūristi pamazām dodās prom un nāk tikai tā teikt vietējie, kas atnāk vienkārši ātri paēst (pierīties) un viss.
Un runājot par tiem īgnajiem viesmīļiem-tie , kas nekad nav strādājuši šajā darbā, pat nespēj iedomāties , cik ļoti cilvēki ir (atvainojies) debīli..Varbūt viens no četriem galdiņiem būs tiešām labs, jauks un kuru būs patīkami apkalpot..
Daži tādi izteiktākie sīkumi, kas uzreiz nāk atmiņā..
1.tu sasveicinies vairākās valodās un gaidi atbildi, beigās tev pamāj ar galvu un tu pat nesaproti, kādā valodā ar tiem talāk runāt
2.tu x3 atkārto kādi dzērieni tev tieši ir, bet tā pat visas trīs reizes atkāroti jautās vai ir tieši kāds X dzēriens
3.cilvēki atnāk paēst ēdienu , kas gatavojas 15-20 min, ko viņi jau zin un pēc desmit minūtēm sāk braukt augumā viesmīļiem un runāt par to, ka par ilgu gaidīšanu tlt ies prom
4.brīdī, kad ir pilna zāle, atnāk galdiņš, iedod ēdienkarti un klienti uzreiz pasaka , ka viņi zin ko sūtīs, tiem laiku nevajadzēs , tad viesmīlis stāv ar savu blociņu 5min un gaida, kad tomēr tiks viss izdomāts līdz beigām un pasūtīts.
Un tie izklausās tādi kā sīkumi un daudzi to nesapratīs, bet nu tādi knifi ir nenormali daudz un kad tev jāstrādā nedēļu bez apstājas un visu laiku ar šo dažādās kombinācijās jāsaskarās -tad iet ciet....
Pati no pārslodzes esmu kādu nedēļu no vietas cēlusies visu laiku piecos no rītā un gājusi pa istabu pieņemt galdiņus :D