Es tikai varu teikt vienu-pasaule iet griistee...Saprotu,ka esmu kaadai "uzkaapusi uz varzaciim".Es pat nespeju iedomaaties,cik cilveekam buutu vajadziigs buut ieksaa naida-dusmas,lai nirgaatos par maniem darbiem utt.
Nekad nedomaaju ,ka sis ir "mazu meitenu" forums!Domaaju ,ka te vairaak uzturaas pieaugusas sievietes!
24.08.2014 16:34 |
Kubiet, piemēram, ņemšu par piemēru tevi.. es nezinu cik tev ir gadu u.c. info, bet diskusijās, kurās tev brūkt virsū tu turies pretī. Un, ja tev uzrastos trollis, tu noteikti netaisītu gaudu diskusiju "ak vai, uzradusies vēl viena kubiete" un šai diskusijai līdzīgā diskusijā neņaudetu "nevaru iedomāties,kā es varu nepatikt kādam cilvēkam tik ļoti, es tik daudz laba daru"..
Ja vel kāda sīka sūdzētos.. es vrb saprastu, maza, sāpīgi visu uztver u.t.t, bet pieaugusi sieviete par pāris paint zīmējumie...Saprotu vienu-mees ar tevi esam pilniigi no "dazaadaam Pasauleem".Manaa Pasaulee cilveeki censaas cieniit viens otru-arii internetaa!
Nezinu, varbūt es redzu to, ko gribu redzēt vai taml., bet nav pirma reize, kad Emanuelle dzied savu gaudu dziesmu.Emanuelle reiz rakstija ka ejot pat tirdzinu...( viena iepriekseja vakara ko rupju vainai uzrakstija) raudot par to, ari nereti ka sodien ar viru apspriez cosmo temas un stridus. Ok man ats liekas divaini parim ap 50 it gadiem vai 60 it , nezinu cik tur isti. Es maja ar savejo neapspriezu so visu, mums ir daudz citu tematu. Un vins cilveiks, es nez teiktu ...:D
Ar saviem iepriekšējiem komentāriem domāju - sievietei pēc 40 nevajadzētu piņņāt, ja i-netā viņu aizskar trollis. Galva taču ir.
.Manaa Pasaulee cilveeki censaas cieniit viens otru-arii internetaa!Kur tas butu ludzu? Kur ir tada ideala pasaule kur visi balti un pukaini. Tikain nesaki ka ASV, jo labi zinam ka ta nebut tas nav. Nenem galvaa un viss.
Kur tas butu ludzu? Kur ir tada ideala pasaule kur visi balti un pukaini. Tikain nesaki ka ASV, jo labi zinam ka ta nebut tas nav. Nenem galvaa un viss.
Es iedomājos to pašu. Nespēju saprast kas tā par iedomātu rozā Pasauli kur visi viens otru mīl, smaida, nav rūpju un bēdu, visi ir laimīgi, apkārt skrien rozā vienradži, spīd koša saule un ir balti pūkaini mākoņi. Tak ne jau ASV?!!Es zinu, Tvaikiela tur tada pasaule kadam laikam jau ir. Labi tas melnais humors.
visi viens otru mīl, smaida, nav rūpju un bēdu, visi ir laimīgi, apkārt skrien rozā vienradži, spīd koša saule un ir balti pūkaini mākoņi