ā, noteikti nesatrauc. Tik ļoti nē, ka atceries tādas detaļas, kuras neatceras neviena + aiz skaudības piedomā ko klāt (par vecumu, abnormālu mīlestību pret naudu u.c.).
ielikt savu bildi un īsto vārdu uzvārdu.Tu esi sajaukusi kaut ko, te nav draugiem.lv vai FB:D vari iedomaties? :D
Un Emanuellei doma ir 40it gadu? Loiski ka daudz vairak. J
Strunts par visu...man tikai radaas viens jautaajums-vai tad ,ja es buutu 20gadus veca,kaut kas mainiitos attieksmee?Man negribeetos,ka pret mani izturaas ,kaa pret mammu,loti rezerveeti,uzkriitosi pieklaigi utt.Gribeetu ,lai pret mani izturaas normaali...Man nepatiik ,ka uzsver-pret cilveeku jaaizturas pieklaigi tikai taapeec,ka vecaaks gados.
Winterra ++++ kaut viens sapratigs cilveks,pedeja laika te pavisam daudzas sagaja griste,
vienai shirmis ciet,ka penzijas vecuma tup padebilu skolniecu foruma,cita publiski atskaitas par seksa sikumiem,vel citas nopietni atbild visadiem trolliem.........
24.08.2014 12:16 |
Man salikums emocionālā vardarbība internetā un sieviete pēc 40 kkā neiet kopā. Līdzīgi kā emocionālā vardarbība internetā pret pensionāru
Nē, es negribu teikt, ka pēc 40 uzreiz ir pensionārs! Es gribu teikt, ka pieaugušam cilvēkam vajadzētu draudzēties ar galvu un saprast, ka vecs vai nevec - internetā visi vienādi. Ja trollis troļļo nav ko piņņāt , it īpaši sievietei pēc 40.
Ja trollis troļļo nav ko piņņāt , it īpaši sievietei pēc 40.Kurs te "pinna"?:DEs noteikti nee!Un es neuzcepu "diskusiju trolliem"-es gribeeju pateikt vienu lietu,ka daudz eertaak "sajaa pasaulee" ir runaat ar cilveekiem ,kuriem ir viens noteikts niks-ir apgruutinosi reizeem atbildeet,ja nezinu ar kuru Kristu runaaju ,piemeeram!
Es to domāju tā, ka Emmanuelle te izsaka sāpi, ka redz viņas gleznas izķemotas u.t.t.
Pieaugušam cilvēkam taču jāsaprot, kas ir internets un kas/kā notiek. It īpasi cosmo.