Kuru tas satrauc? Mani ne. Te ir tikai viruāls forums ar nikiem, manā dzīve tas it neko nemaina.
Ar to panāksiet vai nu neko vai arī tērēsiet laiku cilvēkiem, kas varētu ķerties pie īstiem noziegumiem internetā, kas citiem nodara reālas sāpes. Good job, vistas. ,?!
dzīvē tevi nepazīstu tapēc man vispār ir vienalga.Cik labi atbildeeji-tev ir vienalga-vienkaarsi pateici un viss,cik vienkaarsi...bet redzi man biezi nav vienalga.Esmu atbildeejusi tik daudzaam meiteneem,devusi savu padomu uttZinu ,nekad dziivee nesatiksu siis sievietes...esmu pat suutijusi pacinas-vienkaarsi taapat...Tici man ,man tiesaam neko nevajag !Te tiek piemineets kaads "Hermes lakats",kurs jau sen nonaacis Francijaa!!!:D
Tā vietā, lai brīvdienās jūs atpūstos, jūs veidojat virtuālas cīņas te+++
Jums akūti nepieciešams svaigs gaiss un ārpasaule
Uzrunāju, rakstītdrošības policijai, ko arī vairākas, ieskaitot mani, izdarīja.
Ak dies... Emanuelle nekad nav slēpusi ka patik lakati, zīds, nauda un ja vīrs būtu bez naudas neprecētos. Kad feina liekas cataleya( vai ka ta bija niks) tapec ka dievs vinu mil, jo ir turīga. Nu un tad? Ari vecumu aptuveni var nojaust ka pie 60 it. Kuru tas satrauc? Mani ne. Te ir tikai viruāls forums ar nikiem, manā dzīve tas it neko nemaina
tostarp attēli, kurus uzlūkojot, tie Tev liek justies neveikli.Varbuut tas pat buutu vispareizaakais apziimeejums,kad redzeeju "savas bildes" izkroplotas-saprotu ,ka taa pat varbuut bija neapdomiiga aakstiisanaas,bet tomeer...