pēc šīs bildes spriežot meitenes kas ir pāri 180cm sāk kļūt nepievilcīgas, tāpat kā vīrieši kas ir zem 178cm. piekrītat? kāda ir jūsu izvēlē, kas liekas pievilcīgs?
man piemēram jau 170+ meitene šķiet par garu lai būtu pievilcīga.
Nu kā var pateikt, ka cilvēks, kurš ir garāks vai īsāks ir pievilcīgāks? Pazīstu vīriešus, kuri ir ap 175 un ir ļoti pievilcīgi un garos ap 190, kas nemaz nav pievilcīgi. Viss jau no cilvēka atkarīgs. Par cik esmu diezgan īsa - 164 - man vairāk patīk īsāki cilvēki, lai nav visu laiku jāskatās uz augšu :D
Man ir alergija no isiem viriesiem :D not gona happen :D Mana izpratne sieviete 1.60 ir idealais garums sievietei ja vina nevelas stradat par modeli . Viriesiem jau patik tas mazinas un jaukaas sieviskigaas pucinas :D
Mana izpratne sieviete 1.60 ir idealais garums sievietei ja vina nevelas stradat par modeli . Viriesiem jau patik tas mazinas un jaukaas sieviskigaas pucinas
Nu augumu jau nesamazināsi . Esmu redzējusi sievieti kas bija ļoti gara un masīva , skats tāds nevisai ,bet viņa gāja sadevusies rokās ar īsāku vīrieti . Bija nedaudz smieklīgi ,bet tajam vīrietim laikam netrucēja viņas augums .
esmu 170 un jutos loti gara, labprat butu 160 un vislaik varetu vilkt augstpapedenes :)
isi dzeki ka vienkarsi draugi ir ok, bet sev blakus tadu negribetu, patik gari.
1,75 m esmu un gribētu būt mazliet īsāka, par kādiem 3-5 cm! Kompleksu nav, bet, ja būtu jāizvēlas - pielikt sev vēl kādu cm, palikt šādai vai noņemt kādus cm nost, izvēlētos pāris cm noņemt! Uzskatu sevi par vidusmēru, ne garu .. šis garums nav manu dzīvi nelāgi ietekmējis, domāju, ka arī , ja būtu mazliet īsāka, īpaši to neizjustu, iespējams, tikai tie 1,70 šķiet simpātiskāki, bet kopumā nesūdzos :)
Esmu 1,63m un jūtos ideāli :D
Ir bijuši puiši,kas ir garumā 1,96m,gan arī tādi,kad par mani ir 10-15cm garāki-priekšroku tomēr dodu tādiem.Pārāk gari nepatīk.
Man ideāls sievietes garums ir tāds, ka viņa var vilkt kādus papēžus grib un tai pat laikā būs mazliet īsāka par mani .. Patīk, ka blakus sievietei var iet staltu stāju nevis locīties, lai viņu varētu noskūpstīt .. Arī dejojot ir labi, ja sieviete nav ļoti īsa vai pārlieku gara.
Man 190
Ideāli sievietei no 168 - 178
Bet tas pilnīgi un noteikti nav kaut kāds noteicošais faktors manā sievietes izvēles vērtību hierarhijā.
Logiski, ka 170 cm puisis pārāk nealkst iepazīties ar 180 cm meiteni (kompleksi+aizspreidumi), bet riktīgi garam puisim, domāju, 180 cm meitene liksies pašā laikā :)