MELANHOLIĶI

Reitings 129
Reģ: 31.10.2012
Sveikas, meitenes! :)

Esmu melanholiķe. Un tās, kuras ir veikušas psiholoģisko testu par temperamenta tipu noteikti zin, ko tas nozīmē un kā tas atšķiras no citiem temperamenta tipiem.

Un tātad, pats galvenais jautājums - VAI MELANHOLIĶI PROT BAUDĪT UN PRIECĀTIES PAR DZĪVI ?
Protams, saka, ka tas jau atkarīgs no paša cilvēka, kā viņš veido savu pasauli apkārt un tā, bet tomēr temperaments ir kaut kas augstāks, nu vai to vispār ir iespējams izmainīt.

Es nezinu, pašai diez gan grūti veidot labu savu pasauli apkārt + vēl esmu VD slimnieks. Tas padara visu vēl grūtāku. Melanholiķis + VD, es nezinu baiss apvienojums šķiet.

Kā ar jums ? Ko zināt par melanholiskā tipa cilvēkiem? :)

Lai Jums jauks šis vakars! :)
23.08.2014 23:00 |

Reitings 148
Reģ: 14.08.2014
Izklausās traki, veiksmi tikt galā. :) Lai gan nebūšu īstais cilvēks, kas ieteiks kā.
24.08.2014 00:21 |

Reitings 129
Liana
Nu, tur arī nevar nepiekrist, savs labums tajā visā arī ir. :)
24.08.2014 00:22 |

Reitings 129
bonbon
Paldies! :) Maziem soļiem tipinu uz priekšu, bet vismaz nesēžu uz vietas. :)
24.08.2014 00:24 |

Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
Anete

Padomā no tāda skatu punkta, ka visiem ir problēmas un savi "gruzoni". Un vispār...nav slikti raudāt vai pažēloties sev... līdz laikam. Ir jābūt laikam, kad saņem sevi rokās un saki "ES DARĪŠU TĀ..." izlem kaut ko un dari! Sper kādu lielu soli. Un tad ja saņemies uz soli... tālāk jau aiziet.

Galvenais piespiest sevi sākt darīt kaut ko un pēc iespējas mazāk tā sēdēt un domāt.

Par VD... Nezinu kā tur ir, bet mana ģimenes ārste pateica, ka tāda VD slimība vispār nav! Atvainojos, ja kļūdos, bet man pašai arī liekas ka VD ir galvas slimība, prātā ieņemts, ka ir tas un tas...
24.08.2014 00:53 |

Reitings 129
Kerija
Par VD ir tā, ka tas nav tikai kaut kas galvā iedomāts, ja kārtīgi pārzin slimības simptomus un vispār, kas tā tāda vispār ir un no kā rodas, tad tur ir cita runa, vispār nekad nezināju par tādu slimību pirms pati nesaslimu, simptomi ir ļoti nepatīkami, arī nekad nepazinu nevienu cilvēku, kas ar to slimo, bet nu man parādījās kāds piemērs, tādēļ jā, grūti spriest par kaut ko tādu ar ko pats cilvēks nav saskāries, pašai kādreiz arī bija dažādas domas, bet tagad, kad praktiski retais mani saprot, tad tiešām sanāk vadīties pēc : Tiklīdz tas nenotiks ar Tevi, Tu to nekad nesapratīsi.

Paldies par stipriem vārdiem! :)
24.08.2014 17:23 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits